- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz Bkrisz9 #5597 üzenetére
Próbáld ki az alap CM9-et, ha még nem tetted.
Innen lehet letölteni. Van három legördülő menü. Az elsőben kiválasztod, hogy CyanogenMOD 9, a másodikban az FXP216-ot, majd a harmadikban azt, amelyik pepper.zip-re végződik. Majd lentebb katt a lila Download gombra.
Elméletileg az atis patch-nek ezzel a sima CM9-el kellene a legjobban mennie.(#5598) Tatz22
Az összefoglalóban leírtak alapján Flashtool-al is újra lehet húzni. Ez esetben is megmaradnak a belső,-és külső memórián tárolt adatok, viszont ahogy előttem is írták a telefonszámokról/sms-ekről érdemes egy backupot csinálni.(#5599) CSBENCE08
Törölhető és utána a médiatartalmak feltöltése nem fog működni. Például nem tudsz képet feltölteni a galériából a Picasa-ra és hasonlók.
Igen, CWM-et csak root után tudsz feltenni, de a mélyvíz CWM-es része is ezzel kezdődik:
"Amire szükségünk lesz: gyári ICS + root"[ Szerkesztve ]
...
-
sztomi1981
tag
Sziasztok,
épp letölteném a FXP csapat CM9-es cuccát, de látom hogy többféle is van fenn. Anzo meg Pepper, de nem látom mi a különbség közöttük. Valaki tudja esetleg? melyiket érdemes?
köszi[ Szerkesztve ]
-
sztomi1981
tag
Most realizálódott bennem hogy nekem felnyithatom a bootloadaremet illetve hagyhatom zárva is ahhoz hogy új ROM kerüljön a telefonra. A sony honlapján le van írva hogy lehet nyitni, gondolom ha ezt követem nem lesz garivesztés meg ilyesmi. Illetve utána jobb, mert bármilyen romot fel tudok majd tenni, nem?
Mit ajánlanátok? Egyszerűbbnek nem tűnik az sem ha zárt bootloaderre teszek fel valamit, mert még több program kell hozzá, ahogy látom a leírásokból. -
Bkrisz9
őstag
válasz sztomi1981 #5603 üzenetére
ha jól tudom ezek a telefonok 'belső nevei' nekünk a pepper kell
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
bepken
veterán
válasz sztomi1981 #5605 üzenetére
hol olvastál olyat, hogy nem jár garancia vesztéssel a bl nyitás?
(#5607) sztomi1981 - csak nyitott bl-re valót fogsz találni, ezek egy része az atis patch segítségével kernel csere nélkül is működik - ergó zárt bl mellett is. de erről beszélünk 2 napja lassan
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mrbig25
őstag
válasz CSBENCE08 #5602 üzenetére
Szerintem a Picasa-t nem tudod külön törölni, mert az alap a google-s profilban...szerintem. Egyébként pedig miért akarnád törölni?
"És ha letiltom akkor telórol nem tok féltőlteni screenshotot ide?"
Passzolom. Ki kell próbálni...ha nem tudsz és szükséged van rá, akkor utána újra engedélyezed.#bepken
Elméletileg csak garanciavesztéssel járhat. A Sony oldalán is így van írva.
Nyitott BL esetén, akkor ugrik a garancia, ha nem tudod gyári állapotra visszaállítani a szoftvert a szervízbeküldés előtt. Ugyanis ha az adott hiba gyári szoftverrel is fennáll, akkor egyértelműen nem szoftveres gond, ergo nem köthető a BL-hez és a szervíz csak akkor mondhat nemet a javításra, ha ennek az ellenkezőjét be tudja bizonyítani. Anno XDA-n találtam ehhez kapcsoló EU-s törvényeket, amiket átnyálaztam, de a lényeg az, hogy ha gyári állapotban is megvan a hiba, akkor kötelesek javítani.
Az viszont már más kérdés, hogy a Co***n /alias hivatalos Sony szervíz/ erre tojik magasról.[ Szerkesztve ]
...
-
CSBENCE08
tag
válasz mrbig25 #5609 üzenetére
Mert én csak egy játekot akartam értékelni playen és ugye ahhoz kellett egy google+ profil és így lett ez is :/ de a google+ profilt töroltem de ez a picasa megmaradt és én ilyen netes cuccot nem hasznalok nekem ez fölosleges de hát akkor ez van
"olyan nincs, hogy olyan nincs"
-
bepken
veterán
válasz sztomi1981 #5612 üzenetére
akkor leírom még egyszer: NINCS olyan, hogy "FXP zárt BL-re", csak egy patch segítségével rá lehet venni, hogy kernel csere nélkül is elinduljon.
igen, továbbra is azt tudom tanácsolni, hogy hanyagold a bl nyitást....legalábbis addig, amíg az alap dolgok sem tiszták. olvass minél többet, mielőtt ilyen kaliberű dolgokba mártanád magad!
(#5614) Tewe013! sajnos a cybershot nem kompatibilis a CM alapú ROM-okkal, csak stock (gyári) esetén használható
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
sztomi1981
tag
köszi, bocs h sokat kérdezek. Tényleg jól le van írva a cikkekben, de nekem aki 0%-ot tud ilyesmiről, nem egyértelmű minden.
Viszont akkor felmerült egy új kérdés .
Érdemes CM9-et felrakni vagy inkább vmi gyári rommal próbálkozzak mint a JB experience? Melyik jobb vajh?[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
az FXP 210-es alap cm9 viszont működik az atis féle megoldásssal és tökéletes minden megy rajta
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
sztomi1981
tag
válasz Bkrisz9 #5616 üzenetére
köszi.
Flastoolt leszedtem és a ROOT jogok megszerzése -nél tartok, de nem sikerül flashmode-ban csatlakoztatni a telefont sem. HAngero le gomb nyomva tartva majd flashtool kirija hogy csatlakoztatva aztán pár másodperc mulva meg disconnected. Roh*dt élet! Most igy kell vagy sem? Miert disconnectal? -
Bkrisz9
őstag
válasz sztomi1981 #5617 üzenetére
fogalmam sincs :S ezzel eddig nem találkoztam :S talán a tapasztaltabb fórumtársak tudnák rá valamit mondani :|
-
Bkrisz9
őstag
válasz sztomi1981 #5619 üzenetére
a 216-ost az atis patch nem tudta 'módosítani' hibát írt. ha neked tudja akkor nyugodtan rakd fel azt.
az már rég nem jó ha a sony logó kijön. de ezzel még tényleg nem találkoztam eddig :S
-
-
Tewe013
őstag
válasz sztomi1981 #5622 üzenetére
PC Companion fenn van a gépen? Nem engeded el túl hamar a hangerő gombot?
-
Tewe013
őstag
válasz sztomi1981 #5624 üzenetére
Mert nekem is csak azután lett jó, h felraktam, vmi drivert feltett és jó lett.
-
Bkrisz9
őstag
Valahogy megoldható, hogy a launchert mindig memoriaban tartsa? Állandóan ujratolti :S
-
CSBENCE08
tag
Neketek is csomó hitelesito adat van amit kiir a teló? Most vettem eszre h ha bementek a beállitasok-> biztonsag-> hitelesito adatok és ha rámegyek akkor a rendszerrol kidob vmi hitelesito adatokat na az mire jó és mit hitelesit? Meg ez alapbol van a telón? És minek kell ez?
[ Szerkesztve ]
"olyan nincs, hogy olyan nincs"
-
mrbig25
őstag
válasz Bkrisz9 #5627 üzenetére
Gondolom Xperia Launcher?!
Ha igen, akkor menj a beállítások -> alkalmazások -> futó alkalmazásokba és keresd meg az Xperia launcher-t (vagy Xperia Home) és kattints rá. Itt láthatod, hogy mi a pontos neve. Valószínűleg com.sonyericsson.home lesz.
1) Ezután indíts egy root explorert vagy hasonló programot, aminek van root joga.
2) Lépj be a /data mappába.
3) Hozz létre egy fájlt, aminek ez a neve: local.prop
4) Nyisd meg és írd bele ezt: sys.keep_app_1=com.sonyericsson.home
A végére üss egy entert, hogy legyen utána egy üres sor és mentsd el.
Igény esetén lehet folytatni is, például sys.keep_app_2=ide kikeresed a telefon alkalmazás/üzenetkezelő alkalmazás nevét...stb, de az utolsó sor mindig üres legyen.
5) Permissions-t beállítod rw-r--r--, mint ahogy már fentebb volt róla szó.
6) Telefon újraindít.
7) Nem 100%, hogy tökéletes lesz, de ez az egyik legegyszerűbb megoldás.(#5628) CSBENCE08
Mivel ez nem Sola specifikus, hanem az Android sajátja, ezért inkább itt kérdezz rá mondjuk.[ Szerkesztve ]
...
-
Bkrisz9
őstag
válasz mrbig25 #5629 üzenetére
Nem a cm alapja az a trebuchet
Ha meg van nyitva a face lerakom aztan bongeszobe nyitok egy oldalt akkor ha visszalepek ujratolti az egeszet es nem talalok olyan beallitast h "memóriában marad" vagy hasonloJa meg az h ha lezarom a telefont kikapcsolja vagy eldobja a wifit erre valami otlet? (nem tudom pontosan csak azt latom h nem jon ertesites es ha feloldom ujracsatlakozik)
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz Bkrisz9 #5632 üzenetére
Akkor a futó alkalmazások közül a Trebuchet-et keresd ki és annak a nevét írd a com.sonyericsson.home helyett a local.prop-ba.
Wifire:
Belépsz a Wifi menübe -> megnyomod a Menü gombot /jobb szélső érintőgomb/ -> Haladó beállítások vagy valami hasonló és ott van olyan, hogy a wifi mindig bekapcsolva maradjon.
Ha ez alapból be van kapcsolva, akkor passzolok...[ Szerkesztve ]
...
-
bepken
veterán
válasz sztomi1981 #5622 üzenetére
usb debug engedélyezve van?
-
Bkrisz9
őstag
6699 pont antutuba
Nem tudom ez jobb e vagy rosszabb a gyari ROM-nal nem szokasom ilyen teszteket futatni
-
sztomi1981
tag
Van még a cybershoton kívül olyan dolog ami nem megy CM9.1 alatt? Esetleg erről lista? Mert ha több is van, lehet jobban megérné egy gyári alapú modositott (pl: JBexperience) romot felrakni, nem? Vagy van aki mindkettőt próbálta?
-
bepken
veterán
válasz sztomi1981 #5637 üzenetére
az FXP oldalán (vagy XDA-n az adott thread első post-jában) részletesen le van írva, mi működik és mi nem.
(#5636) Bkrisz9! szerintem abszolute jónak számít (gondolom, a legfrissebb verzióval mérted), a gyári ennél egészen biztos, hogy kevesebbet tud, persze tweak-ek nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
bepken
veterán
válasz anorche1 #5639 üzenetére
öhm...ez esetben 50 pont különbségről beszélünk maximum, de ha ennyire zavar, válaszd mérésnél az "ext-sdcard"-ot
antutunál nincs ilyen hogy "ennyi körül szokott lenni", mert az se mindegy, melyik verzióval méred.
[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Valaki próbálkozott már 2.3 -as droidra CWM -et felrakni? A root megvan, de bármelyik CWM -et rakom fel bárhonnan, sose indul el. Már kézzel is bemásolgattam, minden jogot megadtam minden fájlnak, és semmi. Egyszerűen nem indul el. Hiába nyomogatom a hangerő -m nem indul. Adb -vel sem tudta oda küldeni.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Bkrisz9
őstag
Asszem te mondtad h szeretned eltuntetni lockscreenrol a music widgetet CM alatt az apollo beallitasainal lehet
(Kezd tetszeni ez az apollo ... sotet temaval egesz jo a kinezete is )
[ Szerkesztve ]
-
rolland88
tag
Üdv.
A solamon nem találom a google play ikont, lehetséges lenne hogy valahogy letöröltem? Vagy nem is volt rajta?Hogy tudnám rá visszatenni?
-
bepken
veterán
válasz Tewe013 #5646 üzenetére
(#5640) bepken
antutunál nincs ilyen hogy "ennyi körül szokott lenni", mert az se mindegy, melyik verzióval méred.ugyanezt tudom ismételten mondani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App