- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfalcon96
aktív tag
Mennyit bír ki a telefon akkuja?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
vettem OTG kábelt a telefonomhoz. A 8GB-os pendrive-ot nem ismeri föl a 2GB-ost igen, mind2 Kingstone.
Egeret sem ismeri föl(pedig világít), gamepadról meg azt írja nagy az áramfelvétele.
ICS van fönt. Mi lehet a gond? Valamit engedélyezni kell v kell root vmi? -
tfalcon96
aktív tag
Hát 3G-t, GPS-t nem használnám. Max. 30 perc-1 óra netezés Wifi-n keresztül, 1-2 óra játék, és kb. 30 perc zenehallgatás kihangosítva-ezekre használnám. Én olyan 1,5-2 napot találnám elfogadhatónak, az megvan?
-
hunluigi
senior tag
-
hunluigi
senior tag
válasz desolator #4012 üzenetére
1óra netezéssel + 2-4 óra játékkal +1 óra zenéléssel (illetve feltételezhetően 2 nap alatt legalább 30 perc telefonálás) mellett is? Ha nem babrálom a sola is bír 2 napot.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
desolator
senior tag
-
Ace owner
addikt
Egy törött kijelző cseréje mennyibe kerülne?
11k-ért megvenném haverom törött soláját és érdekel hogy mennyiből lehetne talpra állítani.Galaxy Fold 4
-
Bkrisz9
őstag
válasz mentic18 #4014 üzenetére
Nem ertem pontosan h mit akarsz siman sd-re rakom a romot belepek cwm-be aztan wipe data,wipe cache aztan felrakon (install zipo from sd) es felrakja ennyi ha mar itt nem jo akkor sajna nem tudok segiteni
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
hunluigi
senior tag
-
Bkrisz9
őstag
Offert ismet bocsi
Ismeros vett egy telefont par honapja. Most vette eszre h a hatlap alatt ki van karcolca az si szam. El tudja így adni? Vagyis inkabb eladhatja igy?
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
bepken
veterán
válasz desolator #4017 üzenetére
a hirdetés, illetve a kép alapján nem egészen egyértelmű számomra, hogy ez most csak egy digitizer magában vagy pedig egy LCD panel + digitizer egyben? - Defy-nél ugyanis ezt a kettőt külön-külön kellett beszerezni.
főleg az ára miatt érdekelne, ugyanis az elég barátinak tűnik
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ace owner
addikt
Engem is érdekelne hogy ez most akkor cakkpakk 10k vagy nem, ugyanis 30k-s hirdetés is van grandon..
Szervizet mit ajánlotok? Esetleg rendeljek ebayről valamit és berakassam egy profibb szerelővel? Nem titkolt célom keresni rajtaGalaxy Fold 4
-
bepken
veterán
válasz Ace owner #4022 üzenetére
egyébként maga az LCD panel is törött? tehát használhatatlan? mert ha hibátlan a kép, csak pókhálós az üveg, akkor (elvileg) elég volna a digitizer-t cserélni. én úgy saccolom, az imént linkelt termék is csupán a digitizer lenne (még ha a kép csalóka is...az ára nekem nagyon gyanús)
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Ace owner
addikt
Dehogy lopott. Ismerem a haverom, telenorban vette, ad garit is hozzá, csak van még egy desire-je mellette, meg a szülei úgyis vesznek neki újat úgyhogy jó áron odaadja, mert már nem akar vele szórakozni.
Galaxy Fold 4
-
bepken
veterán
hát én azt nem tudhatom, milyen forrásból szerzik a grando-nál a paneleket...
:: OFF :: mellesleg...remélem nem veszi senki zokon, hogy így bepofátlankodok, miközben még a telefon sincs a kezemben csak már nagyon rá vagyok kattanva és sajnos nem úgy néz ki, hogy akár a jövőhét elején megérkezne... :/ :: OFF ::
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Önszántamból nem vennék ilyet mert ahogy haverom mesélte, elég nagy bughalmaz a gyári 4.0
Amúgy jó haver, egyszer elromolta a desirét és 2000-ret adott hogy megcsináljamGalaxy Fold 4
-
desolator
senior tag
Egyébként vettem a telómra playen egy ram booster progit, amin be lehet állítani, hogy automatikusan szabadítson fel memóriát. Azóta egy kicsit használhatóbb lett számomra a teló.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
belavagyokbp
aktív tag
Sziasztok!
Én is friss Sola tulajdonos vagyok és akárcsak Bepken, én is Defy+ról váltok. Az első ami feltűnt ebben a fórumban, hogy nincs első (vagy most már nulladik) HSZ. Nem kéne írnunk egyet?
3 napja van meg a telefon, egyelőre még nem romoltam rajta semmit, gyári ICS van rajta, rootolva, CWM touch menüvel, így vettem.
Viszont a bootloadere nem nyitható ("allow to unlock bootloader: NO"). Van erre valami megoldás, vagy bele kell törődnöm? Jól értem, hogy így nem tudok kernelt cserélni, így nem tudok CM9-et telepíteni? Vagy elmegy az gyári kernellel is (defy+nál azért ez meg volt oldva )?
A másik, hogy Win8 alá az istenért se tudom feltepíteni a flashtoolhoz a drivereket. Használ valaki 64bites win8-at rajtam kívül? Emiatt nem szeretnék egy belakott rendszert visszafrissíteni win7re...És még egy kérdés: miért mondja mindenki erre a gyári ICS-re, hogy sz*r? Defy+on a gyári GB nem ment ilyen simán, Next Launcher-el pedig még gyorsabb. Haverom Optimus Black-jén a gyári ICS mindenhol akadt, használhatatlan volt, azért ez ahhoz képest sokkal jobb. Nekem is akad egy kicsit a beállítások menü, de még mindig simább, mint amilyen gyári ICS-ket eddig láttam, ezért nem értem, hogy miért olvasom mindenhol ezt...
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz belavagyokbp #4033 üzenetére
Lehet makod van es jot fogtal ki. ha viszont nem akkor meg ne orulj ujrarakas utan nekem is gyors volt par napig. Aztan sorra elojott minden hivasok,telefonkönyv,képernyőzár hiba stb stb szoval lehet szerencsés vagy de szamits a legrosszabbra.
A BL nyitasra nincs megoldás de xda-n dolgoznak rajta egyenlore bele kell torodni. Cm asszem nincs zart bl-re. Cm alapu romok vannak de mindbe vannak kisudegesito hibak. Mind probaltam mar. Meg mindig a gyari rom a leg hasznalhatobb a telefonra. Persze kis modositasokkal h ne b@sz@m foldhoz
-
klarky
csendes tag
Frissítésről nincs valami infótok? Kezdem elveszteni a türelmem, már február közepe van és semmi.
Az előzőt meg sem kaptuk, ez nem ér ide, mi a frászt csinál ez a gyártó???
-
-
PowerBuldog
veterán
Hello!
1-2 órája hozta futár a telót. Egyenlőre töltőn van, 2.3.7 droiddal, szóval frissítés lesz ez nem is kérdés. A gondom inkább az, hogy hiába van bekapcsolva a mobile data nincs internet kapcsolatom. Ez előfordult már másnál is?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
bepken
veterán
válasz PowerBuldog #4038 üzenetére
APN hozzá van adva? (jó eséllyel automatice benne van) - és tudom, kissé hülye kérdés...de szolgáltatónál van élő mobilnet csomagod?
-
bepken
veterán
válasz PowerBuldog #4040 üzenetére
de az APN hozzáférési pontok is létre vannak hozva? (mert még ilyenre gondoltam, hogy ha mondjuk független a készülék, akkor alapból nincsenek beállítva)
ha ez a része is rendben van, akkor sajnos nincs több tippem :/
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #4040 üzenetére
xperia->internet settings
és megy is. vicces, eddig soha nem kellett ilyet csinálnom andoidon[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
bepken
veterán
válasz PowerBuldog #4042 üzenetére
na szuper! de ugye azt jól sejtem, hogy függetlenül vetted? mert akkor szerintem azért viccelt meg
-
mentic18
aktív tag
Na sikerült egy másik rendszert rávarázsolnom, a touch recoveryvel nem lehet rendszert flashelni meg szinte semmit sem. Egy régebbivel viszont müködik az experience rom nagyon stabil, sokkal jobb mint a gyári ics(mondjuk ennek is vannak hibái)
Samsung Galaxy A53 5G
-
mrbig25
őstag
válasz mentic18 #4045 üzenetére
Attól, hogy a CWM Touch-nak nagyobb a verziószáma még nem jelenti azt, hogy frissebb is.
Az 1.0-ás sima CWM a tapicskolós változat után készült, szóval ez frissebb, ezt érdemes használni.Egyébként romból nekem most ez a favorit: SEMC Debrand Engine CM9
És atis112 kiváló munkájának hála használható zárt bootloaderen is.Szívem szerint a munjeni féle MIUI-t használnám, de ahhoz nyitni kéne a bootloadert...a garit meg nem akarom kihajítani az ablakon.
[ Szerkesztve ]
...
-
tfalcon96
aktív tag
válasz desolator #4010 üzenetére
Nekem az is jó, ha piszkálás nélkül megvan a 2 nap, csak azért kérdeztem mert a tesztben ez van:
"A készülék egy 1320 mAh kapacitású lítium-ionos akkumulátorból nyeri az energiát, mely papíron is átlagos; tapasztalataink alapján a használat intenzitásától függetlenül a nap végén mindenképpen töltőre kell dugni a masinát. Előfordult az is, hogy az estét sem érte meg a készülék, egy laza nyolc óra alatt megadta magát."
[ Szerkesztve ]
-
Binczet
tag
válasz tfalcon96 #4047 üzenetére
tegnap este 13 percet késett az óra! wtf?! egy 3000 forintos telefon is tudja mutatni a pontos időt! fene vigye el, mi van, ha emiatt késem le a vonatomat?
más: nekem múltkor összejött a két nap, de csak pár perc hívás, meg valamennyi net volt. csináltam is screenshotot róla
-
bepken
veterán
válasz Binczet #4048 üzenetére
ez nálam több androidos készüléken előjött már, a következő szokott segíteni:
beállítások > dátum és idő > automatikus frissítések mögül pipa ki, majd pipa beaz okára sajnos nem jöttem még rá :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App