- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
válasz Patrick76496 #6650 üzenetére
Erősen user error gyanús nekem. Ezek közül eddig 1 fordult elő nálam az h be lett állítva az ismétlés es mégis megáll egy számnál amikor vissza lépek meg par számmal ezelőttit rak ki. De ezt is megoldottam azzal h adatok törlése azóta semmi ilyen. Még a hengerő ugrás volt de az azért mert a z-s clear phase es az xLOUD is be volt kapcsolva. Ki vettem az xLOUD-ot azóta jó
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
mrbig25
őstag
Elnézést a zárt BL-es kollégáktól, hogy fájdítom a szivüket...
Munjeni lájtos visszatérése a Sola fejlesztők közé -> CM 10.2 (Android 4.3.1)
Kíváncsi leszek rá, hogy a gyakorlatban milyen lesz a rom.Más:
Ha hinni lehet ennek, akkor a Sony ismét eléggé hektikusan választott a frissítendő modellek közül.
Az Xperia C, M, L megkapja az Android 4.3-at, viszont az ezektől jóval erősebb Xperia SP meg nem...
Még jó, hogy SP-t akartam venni a Sola után[ Szerkesztve ]
...
-
bepken
veterán
válasz mrbig25 #6652 üzenetére
én - ha a képből indulok ki - inkább arra következtetnék, hogy még nincs benne az ütemtervben. amelyik nem kapja meg, amellett konkrétan ott is van, hogy "NO".
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Patrick76496
őstag
válasz Bkrisz9 #6651 üzenetére
Abban mi a user error, hogy egyszerűen bugos a lejátszó? Biztos jól van beállítva az ismétlés (összes ismétlésére raktam), a random lefagyásról (nevezzük inkább kiakadásnak) meg még amúgy nem én tehetek. Az xLOUD-os tippet viszont kösz. Próbálgatom, egyelőre úgy tűnik, hogy ez a hiba eltűnt.
- - - - - - - - - - - - - -
Random noname telefon a Tesco újságból Sola szerű hardverrel. Igen, erre meg tudták csinálni a 4.1-et, még a J-re is, a Sola-ból viszont kispórolták. Ha Sony lennék kiadnék legalább egy mini ICS frissítést az MT25-re, ami kijavítja a kis hibáit."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
bepken
veterán
válasz Patrick76496 #6661 üzenetére
"sola szerű hardverrel" ? számomra még az se derül ki, milyen proci van benne....
a J meg egy az egyben más hardver például.. kb egy közös pontjuk nincs a solaval
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mrlujoak
veterán
válasz Patrick76496 #6663 üzenetére
...a lényeg, ami miatt a U és a sola hátrányba kerül, az a NovaThor U8500...
Ez egy elég macerás hardver.
A Sony is csak a P és go modellek esetében erőltette meg magát, és erre a hardverre dobott ki JB-t...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
bepken
veterán
válasz Patrick76496 #6663 üzenetére
öööhm...szóval akkor egy Intel és egy AMD proci, ugyanazon az órajelen gyakorlatilag ugyanaz a proci... (??? )
le lett már írva sokszor, hogy a J esetében kisebb felbontásról és totál más prociról beszélünk. ez pedig egy olyan "szerencsés(ebb)" kombináció, mely kevesebb memóriaigénye miatt lehetővé tette, hogy kapjanak egy (döcögős) JB frissítést. ennyi a történet
-
Bkrisz9
őstag
válasz Patrick76496 #6661 üzenetére
Az h amikor nekem tele volt ramzabalo dolgokkal es elfogyott a ram akkor csinálta ezt és állt meg a zene meg zarta be a walkmant (ugye ekkor ugrik visszapar szamot es ujra nyitja a programot)
Végülis ez a telefon igazából de mégiscsak meg lehet oldani ha ügyeskedik az ember szoval nem tudom h hívjam user error vagy bug[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
-
bepken
veterán
válasz lord.lakli #6667 üzenetére
és ismét egy homlokegyenest más processzorról beszélünk...teljesen mást igényel az egyik, mint a másik.
-
mrlujoak
veterán
válasz lord.lakli #6667 üzenetére
...hahó!
írtam már, a hiba a NovaThor U8500 ra való körülményes (nehézkes) optimalizációban keresendő...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz lord.lakli #6670 üzenetére
Csak nem m1 h a proci, kijelzo stb mennyi ramot eszik meg. A J-ben kevesebbet ez miatt elég a JB-nek a solaban ezek többet ezert nem. Ennyi. A Nexus S detto. Es ez ugye tiszta droidot kap. Ez meg a sony felét ami ugye jóval több ram-ot eszik
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
korábbi hozzászólásban - melyre az előbb válaszoltál - leírtam, miért szerencsésebb kombináció a J esete...természetesen ugyanez ráhúzható a P-re is.
azt is írtam már korábban, hogy alapvetően az U8500 nem egy rossz chipset, egyszerűen többet kér(ne) enni a társainál. és itt jön képbe az optimalizáció, mellyel ők már nem fognak vesződni egy középes készülék kedvéért sem, főleg mivel tudtommal az egész ST-Ericsson megszűnik (megszűnt)...
nem a Sony az egyetlen, akinek bizonyos modelljei így jártak, szóval innentől nem is fogok rámenni idegileg a témára╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mrlujoak
veterán
...és ezt is írtam már...
#6664.
sőt, a go is, nem csak a P.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
lord.lakli
őstag
válasz Bkrisz9 #6671 üzenetére
Pont ez az. A google is elcseszte ICS-et, erre még a sony is rátett egy elég nagy lapáttal. Csak azért reagáltam, mert 2 ok hallatszik itt mindig, hogy miért nincs JB még:
- kevés memória, erre írtam, hogy Nexus S-ben is annyi van, mégis van JB
- proci architektúra, erre írtam, hogy Sony Xperia P-ben is ugyanez van, mégis van JB
és még van egy csomó példa. Egyszerűen annyi, hogy sony nem foglalkozik vele, ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni.(#6672) bepken: nem is kell rámenni idegileg, csak mint előbb írtam, most is írom, hogy szerintem téves indok miatt nincs JB. Mellesleg nem értem miért írja nekem mindenki a sony J-t, én nem is említettem
(#6673) mrlujoak: go kisebb kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz lord.lakli #6674 üzenetére
Nexus S más soc P meg 1GB RAM
Solaba rossz soc mellett van az 512mb ram ezert nem kap. Persze meg lehetne csinalni de meg lehet szerencse h szarnak rá.. Ahogy a sony optimalizál.. Csak meg rosszbb lenne[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én nem "neked" írtam a J-t, hanem csak leírtam, hogy ott mi volt a történet.
túl sokat (és sokszor) lovagoltunk már ezen a témán...aki nem akarja, az nem fogja megérteni az ok-okozati összefüggést, de ennél jobban már nem nagyon lehet megfogalmazni.
-
mrlujoak
veterán
A P meg nagyobb...
ergo az FWVGA felbontás nagyon nem jó társítás az U8500-hoz...
HVGA és qHD-n okés 512/1 MB/GB RAM aránnyal. Na bumm.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Patrick76496
őstag
válasz mrlujoak #6664 üzenetére
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy akkor miért alkalmaznak ilyen SoC-t?
(#6665) bepken: A J-nek ugyan olyan felbontású kijelzője van, mint a Sola-nak, csak 0,3"-el nagyobb.
Már értem, hogy miért nem akar vele foglalkozni a Sony, de azért milyen már, hogy szarnak szerencsétlen Sola-ra. Ez van.
(#6666) Bkrisz9: Lehet nálam is ez történik ezek szerint.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
mrlujoak
veterán
válasz Patrick76496 #6678 üzenetére
...mert bepróbáltak.
Miért, a többi gyártó (pl. a Samsung miért?)
4 modell került forgalomba NovaThor-ral.
Egyik fő szempont az ár volt.
Nemhiába volt a U sokáig kétmagos árbajnok...
A P is drágább lett volna a prémium anyaghasználat miatt.
Egyszerű a képlet, mint ahogy a mai MTK procik esetében.
Azok is terjednek, sőt már a Sony is kihozott MTK-s modellt (C) és jön az utód is (C Ultra).
Mivel a NovaThor fejlesztése abbamaradt - legalábbis a cég széthullott (STE) - így ezek a novathoros modellek mennek szépen a süllyesztőbe...Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
ratobi
senior tag
Sziasztok,
Gyermekemnek van egy ilyen telefonja, ha jól tudom gyárilag független. De már nagyon zavaróan lassú. Hogy álljunk neki, mit érdemes rá rakni, hogy használni lehessen? -
Bkrisz9
őstag
Először is olvasd el az 1. hozzászólást
Aztán ujrarakni,ROOT,cwm majd a gyári erőforrás zabáló alkalmazások pucolása (főképp a Timescape) ezek után már jóval gyorsabb lesz. Ha ez sem felelne meg mrbig25 vagy más aki nyitotta a bootlodert majd segít a komolyabb dolgokban
-
bepken
veterán
nyiss egy tárcsázót és írd be: *#*#7378423#*#*
ekkor bejön a service menu > service info > configuration >>
"Bootloader unlock allowed: ...." - itt mi áll Nálad? ez most a lényeg[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
-
Darellus92
aktív tag
Hogyan tudom elérni hogy a sola az alkalmazásokat az SD re telepítse ne a telefonmemóriába?
HTC = Help This Company
-
Bkrisz9
őstag
[link] valamit értek belőle de azért lefordíthatná valaki nem e értek valamit félre
-
Bkrisz9
őstag
válasz anorche1 #6692 üzenetére
ki tudtam hámozni egy keveset de pl a letöltések érdekelnének h mik is pontosan ha valahol írnak róla esetleg mert nem igazán vágom h mivan nyelvérzékem ritka sz*r sajnos és az angol szövegekből nem sokat értek.
-
bepken
veterán
válasz Bkrisz9 #6695 üzenetére
ha ez megnyugtat, nem nagy segítség ez a zRAM... én anno használtam Defy+ -on, sokszor megállt gondolkozni...ha jól tudom, ez egyfajta virtuális memória, oda is valahogy tömörítve kerülnek be a programok. szóval, ha onnan akarsz valamit kiolvastatni, akkor azzal a procit fogod be.
ergó: van multi-tasking, csak lassabb a működés (szvsz)mondjuk itt most egy 2 magos proci volna erre a célra, szóval nem biztos, hogy ugyanolyan hatásfokkal működne a dolog. fene se tudja :/
a nyitott bl-es Kollégák közül hátha tud majd nyilatkozni valaki ezzel kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
nekem pont ez kéne. maga a sebességgel nincs gond csak kevés a ram és állandóan kifagy meg bezár mindent...
Barátnőmnek miért ilyen a facebook app? nekem bejön de nekem a régi neki meg nem tetszik és neki ilyen :|
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Bkrisz9 #6697 üzenetére
hmm hát esetleg nézzétek meg, mi a verziószám. de talán attól is függ, hogy milyen droidra telepíted...mint mondjuk a gmail app-nál, ott is különbözik 4.x android felett.
OFF: én is csipázom a francia bulldogokat haverom kutyusa -[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok