Új hozzászólás Aktív témák
-
S_xperia_S
aktív tag
rooting status:
bootloader unlock allowed: yes
ez mit takar? bootloader nyitasa engedelyezve?[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
Gáben81
senior tag
válasz S_xperia_S #2302 üzenetére
Nálam ott "no" van,az enyém T-s,tied nem független?
-
Dikri
tag
Szerintem attól függ milyen szoftvert tesztek fel. Pl a spanyol az rootolt alapból ha jól olvastam. Lehet majd kipróbálom azt is. Egyébként nem értek hozzá, valami drm kulcsokról olvastam hogy elvesznek ha boot unlockot csinál az ember ami ugye a roothoz kell, ha jol gondolom.
-
elek0
csendes tag
Párnapja én írtam hogy besárgult a kijelző. azóta nem foglalkoztam vele, ma megnéztem, sárgulásnak nyoma sincs. hajtottam minden, napon hagytam, nem sárgult.
hogy van most ez? hol sárgul hol nem? köze nincs nálam a hőmérséklethez.
-
sdd2
veterán
Akkor nyitható a bootloader.(rootolható)
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
mandras81
senior tag
Ha akarsz bootloader-t nyitni (garivesztéssel jár, de vissza is lehet zárni), és ezáltal root-olni a telót, akkor ajánlom neked ezt a topic-ot.
petymeg: jelenleg csak a bootloader nyitásával lehet root-olni a telefont, de szerintem hamarosan ki fognak rá találni más megoldást is.
vipnolf: nem függetlenedik, csak a frissítésekkel kapcsolatosan (tehát, a firmware akkor frissül, amikor a függetleneknek, és nem kell várni a szolgáltatókra), a sim-lock ugyanúgy megmarad
Dikri: nem a firmware-től függ. Ha jól gondolom, akkor csak az tud felrakni root-olt firmware-t, akinek nyitva van a bootloader-e.
-
Swami
senior tag
Na nekem ma besárgult a cucc. Igaz, hogy amikor lehűlt, nyoma sem maradt a csiknak, de ez annyira felbőszitett, hogy szombaton visszaviszem és ha tudom, lecserélem egy i4S-re. Amikor ti irtatok a problemáról, akkor is azt gondoltam, hogy ez nem járja, de igy közvetlenül találkozva ezzel a dologgal azt gondolom, hogy soha többet nem veszek SONY telefont. Hogy lehet kiadni egy prémium cuccot igy? És azt gondolom, hogy nekem ne cserélgessék a displayt, mert mi van, ha ugyanolyan szar és egy hónap múlva megint behal. Mert én már nem bizom a SONY-ban. Tehát az éppen most telót venni akaróknak: NE vegyenek ilyen telefont, mert tuti, hogy a későbbiekben is gond lesz velük..
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
S_xperia_S
aktív tag
válasz mandras81 #2308 üzenetére
asszem ezt kihagyom egyenlore, nekem ez kinaiul van, max. ugy vagnek bele, h vki segit, akinek gyakorlata van benne, meg nem is nagyon ertem, mire lenne nekem jo a rootolas (bar utanaolvastam)
nekem meg nem sargult, lehet h nem melegitettem fel elegge..., de nem is fogom sztem, gpst nem hasznalok, orakig nem jatszok, massalnem sargult
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ S
-
petymeg
addikt
Ha jól értem akkor a bootloader nyitása után a szervíz menüben "yes" lesz "no" helyett?
Az miért van vajon, hogy van akinek nyitás nélkül is yes?
Az XDA-n én azt olvastam, ha kinyitja valaki, önként lemond az IMEI megadásávan a garanciáról. Videó is van a yt-n a menetéről: [link]Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
addikt
-
Béci87
csendes tag
Sziasztok,
elek0 és Swami: tudnátok nekem segíteni vmiben?
Az akksin lévő címkén van egy négy betűből álló kód, ami a hw verzióra utal. Azt olvastam, hogy amik AA-val kezdődnek és a touch driver verziója 7, akkor lehet gond a sárgulással. A 6-os touch verzió és AB vagy AC-val kezdődő betűcsoport elvileg ok.
Meg tudnátok nézni, hogy nektek mit mutat? Én csak emiatt gondolkodok ezen a telón.
-
r-chee
őstag
válasz mandras81 #2299 üzenetére
Gyárilag ez szerepel ott: "Bootloader allow unlocked: Yes". Független teló.
Xda-n láttam linkeket root-olt .73-as firmware-ről, töltöttem is le, csak .img-be van csomagolva, s SEMMIVEL sem tudtam megnyitni.
Gari kérdése különösebben nem izgat.Béci87: nekem is AA és 7 van, de még nem találkoztam sárgulással (kopp-kopp)
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Gáben81
senior tag
Nekem is 7-es és AA-s,de nem sárgult eddig nekem sem,pedig leteszteltem rendesen.
-
Swami
senior tag
Tudna valaki egy olyan angol nyelvű SONY oldalt ajánlani, ahol feketén-fehéren leirják, hogy szó nélkül és ingyen kicserélik a kijelzőt? Az ir szolgáltatóm néha nagyon nyakas és nem szeretnék velük vitatkozni; ha az orruk alá nyomom a "bizonyitékot", nem tudnak szarozni. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Steven
addikt
tud valaki valamit arról , hogy lesz e t-mobilnál fehér?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
vipnolf
aktív tag
Köszi az infót!
Idegesítő h a T-nél nincs korlátlan mobilnetes csomag. Pannonál meg ott az okostarifa ami tapasztalatom szerint kvázi korlátlan. A készülék meg 15 ezerrel drágább mint a Tnél. Hadd ne fejtsem ki a véleményemHolnap megrendelem a T-től, de előtte kérem, akinek T-s van erősítse meg, hogy SEMMIBEN nem látszik a kérszüléken, hogy T-s. Nincsenek T-s almenük, nincs ráírva a készülékre hogy tmobile és nem Ts a menü meg ilyesmi. Mert ha belebarmoltak, inkább nem kell.
Telenor nem módosít semmit, T-nél még nem vettem telkót, szóval a visszajelzést előre is thxXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
szimike79
őstag
válasz vipnolf #2329 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz. A mozaik csomagokban korlátlan net van. Csak ha leforgalmazod a csomagban foglalt adatmennyiséget akkor lecsökkentik a net sebességét, elméletileg. Volt olyan a fórumon, aki azt írta, hogy semmi változást nem vett észre. Viszont túlforgalmazási díj nincs.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
-
fury71
aktív tag
Ennyire felbőszített a sárgulás?
Azt hiszem elsőként vettél ilyen telót, legalábbis itt a topicban írók közül.
Nekem még mindig ez a teló tetszik nagyon,de egyre jobban elbizonytalanodom mostanában az itt leírtak miatt.
Mondjuk még akkor is lehet ezt fogom venni, de majd csak ősszel hátha addigra kicserélik a hibás szériát. Az ára és kinézete miatt is. B..sza meg legalább kijavítanák a hibákat mert mondom nagyon tetszik a SXS.
Amúgy a P és U is ezzel a hibával fog küzdeni? Illetve a többi későbbi Xperia?
Mindenesetre kivárom a dolgokat, azért még bízom kicsit a sonyban. Ha nem akkor veszek majd egy SGSIII-t.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
Swami
senior tag
Még március elején vettem a készüléket és igazából nem nagyon "nyűvöm" a telefonjaimat, inkább csak használom arra, amire kell, de ma elég sokat kellett várnom valahol és ma használtam vélhetően először annyit egyfolytában, hogy a hőmérséklete meghaladta azt a pontot, ami után előjön a sárga csik alul, ráadásul nem csak ott, hanem a Deadpixel szürke képernyőjén ellenőrizve az egész kijelző szélén körben. Na erre felment a pumpa.
Ez olyan, mintha vennél egy Lotust és amikor jól meghajtod akkor túlmelegszik és elkezd prüszkölni a motorja, mint egy trágyahordásra használt jásztekerefaszapocakosi Trabanté.
Anyáznál mint állat, mert éppen azért vettél Lotust, hogy hasits vele. XperiaS-t meg azért, mert olyan qrva jó a kijelzője.
Hogy a Lotus rángasson, nem megengedhető. Hogy az XS kijelzőjén bármilyen folt legyen, nem megengedhető. Ez a határozott véleményem.
(Amúgy meg konok ember vagyok és ha a Lotus lefullad, soha többet nem veszek azt. Vagy ha a SONY hibás kijelzővel hozza ki a csúcsgépét (és biztos vagyok benne, hogy tudtak a hibáról), akkor soha többet nem veszek SONY-t. - De ezek már ilyen személyes dolgok)Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
zsoleer
senior tag
Nem tudjátok mikor lesz fehérben a T-nél??
-
punky10
addikt
Teljesen megértem a felháborodásodVan egy prémiumkategoriás telefon,amelyik széria-hibával küzd.Mivel be tudták azonositani a hibás kijelzövel ellátott sorozatot,igy a 100%-osan korrekt megoldás az lett volna,ha csinál egy visszahivást a Sony.Ehelyett elismerte ugyan a hibát,de egy ingyenes javitással oldotta meg.
Irtad,hogy soha többet Sony-t.Rendben,csalodtál benne.De vajon mi lesz a következö telefonod?Iphone?Ahol az elismert vételi problémára az volt a "garanciális megoldás",hogy készitettek egy videot,hogyan tartsa kézben az user a telefont?Samsung?Elismert GPS probléma válasza:ez telefon,nem navi...Esetleg inkább a tengerentulrol választasz telefont?A Motorola egy patinás telefongyárto.Miután sorra jelentkeztek beázott Defy-k,megmondták,hogy ez az IP67 nem az az IP67,amire a vevö gondolt...Mivel beázott,valoszinü hogy nedves környezetben volt a telefon,arra meg nem vonatkozik a garancia.Igaz,a mikrofon-problámát már rugalmasabban kezelték...
Félreértés ne essék,nem kapok jutalékot a Sony-tol(sajnos... )csak arra szeretnék rávilágitani,hogy bár jogos a felháborodásod,nem a Sony-t kell ezért leirni.Rosszabb...
Az egész mai,"modern" rendszert...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
S_xperia_S
aktív tag
-
vipnolf
aktív tag
megrendeltem
hány nap amig megérkezik a Tnél?XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
petymeg
addikt
válasz vipnolf #2341 üzenetére
Jó estben 2.
Punky 10
Haver Defy+ telefonján a "törhetetlen" üveg a kijelzőn teljesen magától berepedt... Strapamobil.
Hál' Istennek nálam nincs sárgulás, -pedig az a széria, amelyikben a hibás darabok vannak- és biztos én is hót ideg lennék ha besárgulna és hetekig dekolna szervízben... Valószínüleg egyből lecserélném egy HTC-re, ha ilyen elpfordulna.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Luser2000
addikt
válasz S_xperia_S #2340 üzenetére
Már annyi felhő van az égen, hogy a nap lassan ki se látszik mögüllük.
Én egy olyanra vágyom (remélem egyszer a dropbox valahogy eljuthat ennek közelébe), ami nem engedi, hogy egy fájlhoz egyszerre többen férhessenek hozzá; vagy valahogy megoldja a különböző tartalmak egyesítését. Ekkor már igazi dokumentumszerverként tekinthetnék rá.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
mrlujoak
veterán
válasz petymeg #2343 üzenetére
"Valószínüleg egyből lecserélném egy HTC-re, ha ilyen elpfordulna."
...és ha ott meg belefutsz a One X kijelzőhibájába - ami a HTC szerint nem is került kiskereskedelmi forgalomba, aztán mégis. Magyar fogyasztó is van ilyen...
...vagy belefutsz a One S nem is létező burkolatkopásba...(#2336) fury71:
"Mondjuk még akkor is lehet ezt fogom venni, de majd csak ősszel hátha addigra kicserélik a hibás szériát. Az ára és kinézete miatt is. B..sza meg legalább kijavítanák a hibákat mert mondom nagyon tetszik a SXS.
Amúgy a P és U is ezzel a hibával fog küzdeni? Illetve a többi későbbi Xperia?
Mindenesetre kivárom a dolgokat, azért még bízom kicsit a sonyban. Ha nem akkor veszek majd egy SGSIII-t."Természetesen. A P, U és Sola is éppilyen hibákkal fog küzdeni. Oda is becsúszik egy hibás kijelzőbeszállítói szállítmány, és épp ilyen hiba lesz majd...
Mint ahogy az összes iPhone 4, és 4S is antennahibával küzd, de még az 5-ös is fog, mint ahogy az összes HTC porosodik, és fog, meg mint ahogy az összes Samsung GPS vételi hibákkal fog küzdeni...Bocs, kicsit poénosra és emellett szarkasztikusra vettem a dolgot. Komolyra fordulva. A Sony nagyon korrekkten tájékoztatta a vevőket, hogy van egy adag hibás kijelzőszállítmány, ami beépítésre került. Ennek a kijelzőnek a cseréje garanciális, és díjmentes. Nyugi, nem az összes, de behatárolt széria.
(#2337) Swami:
Javaslom ne is vegyél többet Sony-t. Milyen köcsög egy cég már, hogy direktbe hibás kijelzőket rendel a beszállítóktól mi? Aztán Téged szivat...
Ja, nem. Bocs. Jött egy hibás kijelzőszállítmány, majd mikor fény derült a beszállítói hibára a Sony azonnal kiadta a garanciális cserére jogosító tájékoztatóját.
Hmm, mintha a HTC meg a One X kijelzőhibájáról azt nyilatkozta volna, hogy nem kerül kisker forgalomba olyan. Lám, van magyar "áldozat" is.
Vagy épp a nagy Apple, amikor az antennagate kapcsán: Nem jól fogod-dal megoldotta a dolgot, vagy a Samsung az SGS GPS hibáját letudta azzal, hogy ez nem GPS...
A Lótus-os példád annyival egészíteném ki, hogy ha jók az emlékeim, pont a Lótus volt hírhedten rossz a turbófeltöltőiről. A turbósoktól féltek, mint a tűztől, mert hamar tönkrement...
De akkor Ferrarit se vegyél, mert azok meg mostanában spontán kiégnek. Nemááár!
Tudatos fogyasztóként fel kellene ismerned, hogy a mai tömegtermelésbe becsúsznak hibák. Legyenek azok tervezési, alkatrész vagy épp összeszerelési hibák.
Majd akkor totálisan jogosnak érezném a kirohanásod, ha a Sony eltusolta volna a hiba létezését, és nem javítaná gariban.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
V8Dávid
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem aki a T- Mobil-nál vett ilyet telefont milyen tartozékokat kapott hozzá??
Mert az oldalukon csak annyit írnak hogy csak töltő jár hozzá?? Igaz ez?? Vagy van hozzá füles is??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 pro 128 GB fehér titán, 92% akkumulátor, karcmentes
- Bontatlan iPhone 16 Black 128GB 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest