Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    válasz cassius.clay #5190 üzenetére

    Konkrétan az, hogy a Sony bagózik a telefonra..

    -1Gb Ram mellett nemhogy egy FB meg a zenelejátszó nem bír egymás mellett normálisan futni, de a böngésző magában sem képes arra(egyik se nagyon), hogy főképernyőre visszalépés után ha visszaváltok rá, ne kelljen másodperceket várni, hogy feléledjen, majd még utána újra is töltse a lapot. A zenelejátszó meg képes egymagában is akadni mostanában, azt meg se említsem, hogy a hozzá tartozó EQ néha 5-10sec-el később ébred fel..

    -A kijelzőt nem nagyon szapultam(ti mondtátok rám), csak közöltem, hogy van jobb. Elölről a Sony közül a legjobb, de a betekintési szög elég tré. Igen, én se oldalról nézem, de hétköznapi szitukban is kijön(pl asztalra lerakott telefonra nézel rá). Ennek ellenére csak ezért nem szólnék.

    -Akksival elég ergyán bírja, ha használni is akarom. Böngészés, fényképezés, levelek szinkronja, zenehallgatás és már ki se bírja nap végéig. És akkor még nem néztem videót, csak hogy még valamit említsek. Tudom, a többi se sokkal jobb, de az engem nagyon zavar, hogy szinte számolni tudom netezés közben, hogy csökken a töltöttség.. Plusz ugye nem tudom cserélni.

    De a legjobban az első pont bosszant. Egyszerűen megmagyarázhatatlan számomra, hogy egy 512 ramos telefonon van ennyi szabad, mint nálunk az 1Gb-al. Ami nem is lenne baj, ha nem döcögne a telefon, mikor valaminek hely kell, ha nem zárna be az fb chat írás közben, ha nem 2-3 sec alatt nyílna a telefonkönyv, vagy dobná a képembe a kamera, hogy memória hiba. Vagy ha nem szaggatna a zene.

    Igen, ha stock állapotban használnám, lehet nem lenne ennyi para(úgy is van), de nem azért vettem okostelefont, hogy ne telepítsek fel appokat. Márpedig ha megteszem, meg fent olvasható a végeredmény, és gyakorlatilag semmire nem megyek a droid nyíltságával.
    Vettem launchert, exDialer-t, de már egyiket se használom, mert úgy még rosszabb a helyzet :(

    Volt nálam HTC One X, ami ugyan erősebb SoC, de az is 1Gb ramos, és sokak szerint a Sense nagyon eszi a ramot(ami amúgy szvsz jobb mint a Sony launchere), annál mégsem tapasztaltam ilyeneket. Igaz azon 4.1 volt, de amint látszik a Sony-nál mi meg hiába várunk már hónapok óta rá..

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák