- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Elég nagy baj, hogy a Shattered Memories sem jelent meg PC-re, most még ez sem?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
vhw
addikt
Micsoda metropolis lett ebből a kis tóparti üdülővárosból...
Csak megjelenik pc-re is...
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
plus44
veterán
A film nem akar felzárkózni? Le van kissé maradva részek szempontjából.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
sti10p
senior tag
Az SH 3-volt a legjobb rész szerintem, a történet és a megfvalósítás első osztályú, olyan grafikával ami ma is megálja helyét (külön respect az átvezető animok-nak). A 4 elég gyengus volt, az 5 egy picit jobb, de amióta kivették az eredeti Japán fejlesztők kezéből, eléggé ellaposodott. Kicsit félek a Cseh-ektől, nincs sok tapasztalatuk, ez pedig nem egy olyan frenchise amit csak úgy el lehet tollni... Reméljük a legjobbakat, bár a képektől nem vagyok berogyva.
XY
-
Tituka
senior tag
várjuk
Skizofrén vagyok, és én is...
-
Silenzio
addikt
Szerezd be, állíts be egy tetszőleges emulátort (PS2 vagy Wii), és máris nagyobb felbontásban, szebb grafikával játszhatod a PC-den. A Downpourra meg annyit mondanék: talán lényegtelen is, mikor lehet majd emulálni PC-n a PS3-at vagy az X-et. Az Alan Wake miatt nem vennék konzolt, de ez itt annyira fíling, hogy gondolkodóba estem.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Inv1sus
addikt
Én úgy emlékszem, hogy úgy volt hogy jön pc-re. Most jön vagy nem? Vagy csak elsőként a konzolosok kapják meg?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Silenzio
addikt
Nem tudtad, hogy létezik Silent Hill mozifilm? Öcsém, hol voltál az elmúlt 5 évben?
Sőt. Nemes egyszerűséggel az EGYETLEN értékelhető film, amit valaha játékból csináltak - Tomb Raiderestül, Doomostúl, Mortal Kombatostul. Idén jön a folytatás.
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
ohh man! Silent Hill, küld be a keresőbe, szedd le, nézd meg (nem warez, csak hogy tanuljon a fiú! okító célzattal) és ámulj! Felettem a kollégának igaza van +1 ment!
Silenzio: "Idén jön a folytatás." A silent hill film változatának a folytatása??
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Taranti
senior tag
Egyetértek!
Nekem a 2. rész jött be leginkább, ha azt korrektül át tudnák ültetni vászonra...
Mindazonáltal, mindig is az volt a véleményem, hogy nem egy konkrét játékot kell filmre vinni, hanem egy, abban a világban játszódó teljesen külön történetet. Az az igazi...Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
Gebriel
veterán
Nagyon hangulatosak a képek.
-
Inv1sus
addikt
Szerintem a film egyik részhez se köthető. Maximum, ha a történetet nézzük, akkor inkább az első részhez.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
zsoltti
senior tag
A beltéri képek, igen jó hatást keltenek!
-
Silenzio
addikt
1-2-3 vegyesen. Azokból merített. Legtöbbet szerintem a 2-ből -képileg, és az 1-ből -sztorira. Igen, idén jön a folytatás.
Amúgy az 1 se jött ki PC-re, csak PS-re. Az más kérdés, hogy valaki portolta, gondolom gyúrt hozzá egy saját emut. De nem hivatalos a kiadás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch
- NBA és kosárlabda topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Apple Watch
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest