- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz pEEpEE1019 #1850 üzenetére
Ingyenes dolgokért se a letöltéskor, se utána nem kell fizetned.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
vargapeeti
tag
sziasztok!
érdeklődni szeretnék a platinum silver tulajoktol hogy a szürke műanyagrészek mennyire sérülékenyek vagy mennyire kopnak?
üdvözlettel
Peti
-
HorviGabi
aktív tag
válasz vargapeeti #1852 üzenetére
Megmondom neked, én 2 hete vettem, úgy vigyázok rá ahogy csak lehet, de elég sérülékenyek az ezüst műanyag részek. Annyira vigyáztam rá, gyári tokban van, mégis lett rajta vagy 2 hajszálkarc.
-
vargapeeti
tag
tehát akkor talán jobb lenne a másik... t-nél lesz cserém... mert az első burkolatával gondok voltak és szerdán kapok másikat... akkor rákérdezek a másikra!
Más tapasztalatok esetleg?
-
HorviGabi
aktív tag
válasz vargapeeti #1854 üzenetére
Mi volt a gondja az előzőnek?
-
vargapeeti
tag
válasz HorviGabi #1855 üzenetére
megkaptam a telefont és 5 percre rá vettem észre hogy 5-6 látható sérülés van a felső műanyag peremén. és visszavittem azonnal, de akkor nem tudott adni másikat mert nem volt több a boltba ( megjegyzem, nem előttem tépte fel a dobozt a tmobile munkatársa). be kellett ma vinnem a szervízbe és ott mondta a srác hogy valószínű már meg lett bontva a ház... felhívták a boltot (másik t-mobile üzlet) ahol vettem és elismerték a hibát és szerdán amikor új árú jön kapok egy másikat.
-
HorviGabi
aktív tag
válasz vargapeeti #1856 üzenetére
Meg se vettem volna ha nem vadonatúj bontatlant akartak volna eladni nekem. Még szerencse hogy elismerték a hibát és kicserélik.
-
NY_A
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg specifikusan a Wave 2-re szabott bőrtokot ajánlani?
A feleségem egy kis gyerekzokniban tartja ami szerinte "tök cuki", szerintem meg "tök égő"! Belepróbáltam néhány tokba, de a vertikális kiterjedése a telefonnak viszonylag nagy, így mindenből kilógott. -
Endruboy007
tag
Sziasztok!
Van most lehetőségem váltani Wave I-ről Wave II-re, anyagi ráfordítás nélkül. Nincs semmi gond a mostanival, viszont picit kicsinek találom a kijelzőjét, de mivel nagyon meg vagyok elégedve az összerakással, ezért gondoltam a Wave II-re. Sokat olvasgattam, hogy melyik éri meg, megéri-e váltani stb. A többség nem váltana, főleg a kijelző miatt.
Két kérdésem lenne, hogy sokat lehetett olvasni, hogy én is tisztában vagyok vele, hogy a SuperAmoled+ kevesebbet fogyaszt, szebb, mint a Clear. De mégis mennyivel jobb, szebb? Nem tudom elképzelni, hogy ilyen nagy különbség legyen a kijelzők között!?
Nyilván majd beugrom egy boltba, hogy a saját szemmel is megnézzem, hogy mi a helyzet, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
A másik kérdés, hogy a kamera változatlan maradt, a videó felvétel is maradt a "régi 720p, 1080p-s"? Mert szerintem ez az egyik legnagyobb erőssége a Wave-nek, hogy nagyon jó videót csinál!Köszi!
Üdvözlettel: Endruboy
-
duvi
nagyúr
válasz Endruboy007 #1861 üzenetére
Szia!
Nálunk van a családban minkét Wave. Szerintem nincs drasztikus különbség a két kijelző között A SAmolednek élénkebbek a színei, míg a SCLCD-nek kontrasztosabb a képe. Én a netezés miatt választottam a Wave II-t és nem bántam meg.
A kamera ugyan az minkét telóban. 1080-at viszont nem tud egyik se. 720P a max videó felbontásuk.
Ha neked is fontos a nagyobb kijelző akkor nyugodtan váltsál II-re. -
pEEpEE1019
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy telon nem látok minden programot a SApps-ba?:S
Pl: látom a neten az angry birds-t de a telon már nem látom :S Az ilyet, hogy lehet letölteni ? -
TomWexX
addikt
válasz pEEpEE1019 #1865 üzenetére
Angry Bird-t sehogy, mert az Galaxy S-re van! És ebben ott a válasz is...
A telón csak az azon futtatható appok látszanak, míg a böngészőben/Kiesen ha nem választod ki a készüléket, akkor az összes alkalmazás jelen van.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
A Bada mennyire van ellátva programokkal? Értelmes dolgokra gondolok amiket a mindennapokban lehet használni. Pl. most hirtelen nem jut eszembe. Androiddal szemben a használható dolgok mennyire jók?
Gondolkodom ilyen készülék vásárlásán is ezért érdeklődöm. -
leslieke
Jómunkásember
válasz Anulu79 #1868 üzenetére
Itt néz körül: http://www.samsungapps.com
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Endruboy007
tag
Sziasztok! Keresgéltem a neten boltokat, hol tudnám megvenni a legolcsóbban a telefont... GSMlinenál 57.000. (magyar,minden tartozék,egy év gari,új) Szerintetek? Tudtok valami jó boltot,ahol olcsóbban megvehetném?? Köszönöm!
Üdvözlettel: Endruboy
-
janes74
senior tag
válasz Endruboy007 #1872 üzenetére
Ha nem akarsz mindenáron vadi újat,keresd krisztian112-t 2hetes Wave II jó áron.
-
Anulu79
addikt
Egy balga kérdés.
Tudom, hogy ezt nem itt kéne feltennem de kíváncsi vagyok. Hátha van aki nem annyira elfogult hiába van ilyen készüléke.
Szóval, szerintetek mennyire jó ez a készülék a többihez viszonyítva? Mivel már a Bada is jó "korban" van így nem lehet róla szó, hogy még új a rendszer. -
Teaway
veterán
válasz Anulu79 #1874 üzenetére
Egymagos kategóriában a csúcsvasak közt van. Anyaghasználat, összeszerelés, minőség, fizikai híváskezelő gombok, kétállású exponálógomb. 100x annyi tulaj lenne, ha zöld R2D2 lenne rajta. Én jól elvagyok a bada-val, amúgy nem látom/tudom/érzem, mert ez a TouchWiz mindent eltakar Symbian-ról váltottam, és nem bántam meg, ez más dimenzió. Sőt, másik világegyetem
Nincs itthon csokid??
-
Anulu79
addikt
Anno nekem 1-es Wave-em volt. Azzal is meg voltam elégedve csak anno valami miatt (fogalmam sincs, hogy miért) idegennek éreztem a rendszert. Nem volt bonyolult az tény. Utána váltottam S3-ra amit szinte "sajátnak" éreztem. Ezért is félek kicsit vissza váltani Bada-ra, hogy vajon milyen lesz az érzés. Vannak csábító dolgai a telefonnak. Csak a market kérdéses kicsit számomra, hogy mennyire találnám meg a nekem kellő programokat.
-
Teaway
veterán
válasz Anulu79 #1877 üzenetére
Úgy voltam vele, hogy a Symbian után (ez még a 0. generációs volt, és egy újabbat vagy manapság használatosat már nem akartam kipróbálni) mindent "sajátnak" fogok érezni, bármi is lesz az. Ekkor jött velem szembe a PH!-s Wave teszt, és már annyi is volt nekem
Nincs itthon csokid??
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Anulu79 #1877 üzenetére
A http://www.samsungapps.com/ ha körülnézel, megnézheted, hogy a neked kellő programok léteznek-e Badára.
-
Poldi
tag
válasz Anulu79 #1879 üzenetére
Megkedveltem a Wave II-őt, pedig elég "szőrözős" vagyok a kütyüimmel szemben.
Bár első okos-telefonosként véleményem kevésbé mérvadó.
Egyébként én is a HTC Desire és Wave között táncoltam.
Végül meggyőztem magam (PH teszt és fórum nekem is segített ), hogy nálam nem szempont az android. Mindegy, hogy ötezer vagy százezer alkalmazásból válogathatok. 99%-át úgysem fogom kipróbálni, mivel az alapokat ez is tudja. Persze tény, hogy a sokból könnyebb választani. Ami fontos, hogy stabil legyen.
Kollégámnak I-e van, frissített 1.2 Badára és boldogabb lett. A cégnél vagyunk mi A Badások és vannak "szegény" többiek...
Azért, hogy szőrözzek: nem lenne rossz a fizetős alkalmazásokat kipróbálni a vétel előtt és egy normális zenelejátszó nagyon hiányzik...
(Ha a Wave I nem jött be, akkor sztem a II is kérdéses, hiszen szinte csak a kijelzőben térnek el.) -
Anulu79
addikt
Nem nem jött be a Wave I (mert jóféle készülék és minőségi) hanem lehet, hogy csak az volt a baj, hogy az volt az első tapicskolós okos telefonom amit úgymond rendesen használtam. Lehet, hogy csak furcsa volt. De a Wave II jobban bejön. Igaz kézben még nem tartottam de kirakatban már láttam.
-
Poldi
tag
válasz Anulu79 #1884 üzenetére
Egyetértek, hogy minőségi
No igen, tapicskolni muszáj. Nekem egy csöppet méretes, mivel nincs nagy kezem, de már kezdem megszokni és a nagyobb kijelző tényleg tud hasznos lenni
Sokan óva intettek eme tapizós készülékektől és utólag kipróbálva más mobilokat, bizony értem miért mondták. De a Wave teljesen jól kezelhető, ami köszönhető az erős "vasnak". -
F.B.I.
veterán
válasz Anulu79 #1887 üzenetére
Én androiddal használom párhuzamosan (Voda 858) és teljesen korrekt de felejtsd el az ingyen komoly játékokat és a GPS-t, mert ezekben jobb az android.
Minden másban, tökéletesebb készülék és a 100K körüli android vasak sebességét tudja, 2x annyi készenléti idővel, továbbá fényképezésben és videózásban, kemény ellenfele szinte minden eddig megjelent telefonnak.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Dyno
veterán
Hali készülök külföldre utazni és van mobilnet előfizetésem, ha a csomagkapcsolatot kikapcsolom ugye tutira nem megy ki a netre?Nem szeretnék meglepetést.Köszönöm előre is.
-
razzorr
őstag
Na akkor eldőlni látszik hogy wave II lesz nekem is. Kell a nagyobb kijelző.
De lenne még kérdésem.
1. ha külföldön veszem amiben lehet nincs magyar,akkor ez megoldható hogy rátegyem valahogy?2. olvasom-olvasom de ezt a Kies dolgot akkor se vágom,hogy pontosan miért is jó ez, meg hogy működik, csak látom hogy mindenki szidja:-)
3. ha külföldön is használnám a kütyüt akkor szoftver/alkalmazás szempontjából mi a helyzet? Tud e többet vagy mást?Remélem hamarosan én is belépek a "wave klubba" :-)
-
idibadi
csendes tag
Hy All! Én is növeltem a Wave II tulajok táborát 3. napja használom, és nagyon elégedett vagyok! Barátnőmnek Wave I-e van, szóval összehasonlítottam a kijelzőket. Az övén valóban élénkebbek a színek, de a II-n viszont sokkal valósághűbb, egyszóval gyönyörű!
Viszont lenne egy kérdésem: Találhatok vhol egy ingyenes navigációt, ami nem használ netet sem, amitől a hónap végén nem dobok majd egy hátast a magas számla miatt?
Előre is köszi a segítséget -
beni18
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest