- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
A video eltűnt ?
Amikor a Wave egyet megláttam bekapcsoltam megfogdostam nagyon bejött. Jó látni az ilyen jól sikerülő mellék utakat is . Hajráf!
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
"A régebbi Wave modellek tulajdonosainak nem kell aggódni, a bada 1.2 az ő készülékeikre is meg fog jelenni, bár a pontos dátum még nem ismert."
Nem egy ember frissített már Kiesszel 1.2-re az elmúlt nap folyamán Persze product code váltás kellett hozzá, a T-sek esetében még egy master reset is kell, de azért ez már a "kapualjban van az 1.2 frissítés" kategória.
A Route66-ot meg elég sokan használják itthon navigálásra, legálisan, úgyhogy halvány fogalmam sincs miről beszélsz az elérhetetlenségével.
Exchange-en keresztül teljes értékűen lehet szinkronizálni Google-t egyébként. A kezdetek óta. Az egy más kérdés, hogy a naptár-szinkronizációval korábban kritikus bajok voltak, de úgy tűnik ennek megjavulásáról nem tudunk meg semmit.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
MODERÁTOR
A 8. oldalon a Specifikáció alatt HTC Trophy felirat van
A készülék nagyon jól sikerült, de tényleg nem éri meg a csere wave I-ről.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Jadro
veterán
Szép, jó, de még egy bőr effektus. Persze a Wave-vel elég magasra tette a lécet a Samu, úgyhogy valahol érthető is hogy nincs akkora ugrás, de azért kitalálhattak volna még valamit. Viszont kellett már valami frissítés a Wave-re ennyi idő után. Kicsit E71-E72 érzésem van, csak itt még annyi előrelépést sem látok.
Mindez mégjobban eltörpülne ha már lenne értelmes bolt a rendszerhez, de erre még mindig várni kell. Utálok várni...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Lotusomega
senior tag
Kicsit felesleges a készülék, de amúgy tényleg jobb a nagyobbk ijelző csak kár hogy nem superamoled+ lett, a navit én sem értem, én megvettem és azóta tökéletesen működik.
A másik kérdés az h a wave2 kiadásával rohamosan csökkenni fognak e a wave 1 árai, mert annak nem örülnék annyira
Szerk.: az meg hogy trés telókra mikor lesz 1.2 szerintem eléggé ingoványos dolog..de sok jót nem jósolok, pedig jó lenne már, de garit meg nem akarom bukni, tehát marad a kivárás.. (és akkor a várva várt fizetős store-ról még nem is beszéltünk..)
[ Szerkesztve ]
-
skajwa
senior tag
Előszőr is köszi a tesztet!
Én összességében visszalépésnek nevezném az első wave-hez képest. Nagyobb, vastagabb, rosszabb kijelző....Azt főleg nem értem mi az oka a Samsung és LG mobilok drasztikus árcsökkenésének. Többek között ezért sem használtam huzamosabb ideig egyiket sem.
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
vendingo
veterán
Sajnos hiányzik belőle valami plusz a wave 1-hez képest.
Legalább a színét megváltoztathatták volna, vagy tehettek volna bele egy 8mpx-eles kamerát, vagy valamit. Ez így egy rókabőr!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
SZ4B
tag
legközelebb a szerkesztőknek pánsíp aláfestéssel népdalokat kell a hands on alatt játszani és akkor nem bannolja a Sony Music a videót
szigNÓ
-
andris1602
aktív tag
válasz Lotusomega #5 üzenetére
Szia. Miért nem örülnél ha csökkenne a Wave ára? el szeretnéd adni?
mert valszeg csökkenni fog.. gondolom aki még nem vett ilyen telefont, annak most még vonzóbb lesz. -
petymeg
addikt
bocs a kötekedésért, de az első gomb az mitől lenne rombusz? a rombusznak két pár párhuzamos egyenes az oldala. ez max. trapéz lehetne ha nem lenne íves...
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
JanFe
aktív tag
Jo keszulek, de a Wave I - hez kepest nincs nagy valtozas...
"There is nothing permanent except change"
-
vans?
őstag
Jo cucc, de a Wave is az, szerintem sem eri meg valtani...
hábm bábm
-
rizso
addikt
Köszönet a tesztért!
Ahogy észrevettem, az új jövevény kijelzője most teljesen síkba van a telefon elejével. Nekem tetszik az S8500-on, hogy kicsit "süllyesztve" van. Továbbá mintha a kamera is gyengébb lenne, akadozna a videó ("kicsit Galaxy S-es"), nem olyan szép folyamatos, mint az első Wave-nél...
Amúgy a bada 1.2 sem váltotta meg (számomra) a világot a böngésző kapcsán. Még most sincs szövegtördelés, a címsor minden egyes érintésre előjön, stbstb...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Lotusomega
senior tag
válasz andris1602 #9 üzenetére
Talán mert csökken a telefonom értéke? És ha jön valami nagyobb újítást hozó wave készülék, vagy csak simán cserélni akarom akármiylen másra, kevesebbet fog érni
-
nagyúr
Nem erőltették meg magukat a Samsung mérnökei. De ez is egy kiváló telefon lett aminek az ára is nagyon korrekt.
Még lehet egyszer elcsábulok a Badára.Més que un club!
-
er2es
tag
válasz Napfénysüti #15 üzenetére
jó kis teló, sztem szebb-férfiasabb mint elődje...és az ára is jó
-
Nordic
Közösségépítő
"A Wave II kamerájával lőtt fotók minősége hozza az elvárható szintet: a színek szépek, kromatikus aberráció nincs, a zajszint is alacsony.
Sajnos azért negatívumok is akadnak, a kamera közepes teljesítménye..."
A kettő között csak én érzek egy kis ellentmondást?
Mellesleg mi van a samuval? Már nem csak másoknak, de maguknak sem hajlandó Amoled kijelzőt adni?
Am faxa teszt, király telefon. Ha lenne qwerty-je, megvenném. -
Arthuro_Adam
őstag
Ennek az ára is hasonlóan jó lett, mint a sima Wave-é, így meg már pláne érthetetlen, hogy miért lett relatív drága a középkategóriába szánt badas telefonoké.
Vajon meddig marad ez az árszint?
Azt jól láttam, hogy a böngésző automatius tördelése még mindig hiányzik?
-
Thome
veterán
"Az egyetlen vele kapcsolatos negatívum, hogy egy agybadugós fülest kapunk..."
WTF!?
Eddig nem az volt a baj minden telefonnál, hogy sima kialakítású fülest adnak, most meg az a baj, hogy agybadugós kialakítású? -
A Wave II túlzás, inkább Wave 1.01a
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Hamarosan nem lesz Wave és ez lesz helyette. Bda 1.2 tényleg nagyon jó, már Simma Wave-m is fen van.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Móci
addikt
Jó kis készülék, de én inkább maradnék az elsőnél, ha már Wave-t kellene venni.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
szőröscica
addikt
Üdv!
Valakinek nincs meg ez a HÁTTÉRKÉP?
Gyönyörű szép, szívesen feltenném a saját telefonomra is! -
Bocha
HÁZIGAZDA
Elképzelhető, hogy az volt a gond, hogy ez nem egy magyar forrásból származó tesztkészülék volt, mindenesetre ezen nem működött a R66. Amennyire én tudom, a cucc navira Magyarországon akkor használható, ha megvásárolja az ember, de ezek a preinstalled verziók nem működnek. Utánajárunk a Samsungnál és ha szükséges, módosítjuk a bejegyzést, köszi az észrevételt!
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
tjb007
nagyúr
-
AS
félisten
Igazából én MWC-s Wave3-at vagy kitudja mi lesz a neve várom amin Bada 2.0 lesz.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
_szantos_
csendes tag
Nem csak te érzel.
A képeket látva alsó kat. telónak elmegy, de ennek kevéske sztem.
"A Wave II kamerájával lőtt fotók minősége hozza az elvárható szintet: a színek szépek, kromatikus aberráció nincs, a zajszint is alacsony."
"A makró mód is megfelelő, az 5-10 centiméterről lőtt képek viszonylag élesek"Mondjuk az elvárt szint definiálásán lehet vitatkozni, de szvsz:
- színek nincsenek (de nem is vmi színesek a témák)
- krom. ab. tényleg nincs (vmennyire szintén a téma számlájára írom, élmenti színes aura nincs, de 3. kép bal tetején azért "meg kell eteni" az ágakat a fénnyel, h ne látszódjon; aki meg az első kép alapján ítélne: észre kell venni, h a borús ég miatt kevés a világosságkülönbség az ítéléshez, ill. a fénymérés is az égre optimalizált)
- zajszint alacsony (mert igen erősen szűrve van)
- makró mód sem éles (igazából egyik kép sem éles, mert agyon van szűrve)
- mindezek mellett dinamika nulla -
Telomanikus
senior tag
hát belülről szebb mint kívülről
-
andris1602
aktív tag
szerintetek a Wave II megjelenése után meddig marad a szolgáltatók kínálatában a Wave?
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
A kamera hozza az elvárható szintet?Ez lenne az elvárható szint? Tudom, hogy nem voltak jók a fényviszonyok, de ennél kevesebbért is "billentyűzet élre" hánytatok már több optikát...
[ Szerkesztve ]
-
amanoba
őstag
ha megrohadok, se fog bejönni ez a samu tw menü, egyszerűen rossz ránézni, és amíg ez lesz, nekem samum nem lesz..
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Tonyk
veterán
Most tényleg, de a 14-18 korosztályon kívül vesz valaki ilyen tapizós telefont?
Mondom ezt az után, hogy volt nekem is. De hülyét kaptam tőle, ha hirtelen kellett volna valami, esetleg hívás közben. Ott masszíroztam, csak épp nem azt csinálta ami kellett volna.
Jó lenne már ha végre nem a gyerekekre gondolnának a fejlesztők, hanem azokra is akik tényleg telefonálni szeretnének, azt pedig hatékonyan.
Nem mondom , hogy a fél karom odaadnám egy frankó, és szép, nyomógombos telefonért, de azért igen hepi lennék.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
EkSYS
senior tag
jópofa kis telefon, de nekem azért a képei messze nem jó minőségűek.
Bár ha nagyon kell lehet valamire használniEki - az eredeti
-
albiosz
őstag
-
AS
félisten
Az attól függ milyen volt kezedben abból is van nagyon rossz és nagyon jó is.
ÉS nem, legtöbb érintős készülék 18 éves felülieknek van Vagyis inkább 18-45 között, amcsiknál nem is vehet gyerek komoly érintős készüléket.
Ezt benézted.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz _szantos_ #32 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Kicsit módosítottam az oda vonatkozó részen, pár dologra nagyobb hangsúlyt tettem, de Kind eredeti definíciójával sem volt gond, bár valóban nem említette meg, hogy nagyon kicsi a dinamika tartomány.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá