- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamos87
tag
Hy!
Valahogy hangosabbra lehet venni a telefont, mert beszélgetés közben nem túl hangos pedig 7es max hangerőn van.
Válaszokat előre is köszi.
Samsung QE55Q80T, XBOX Series X, Live: razorramon1987
-
pikkubee
tag
sziasztok,
a telepített opera mini indító ikonját ki lehet valahogy rakni a főmenübe? -
Byga007
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan megjön a megrendelt wave 2-őm és olyat szeretnék kérdezni hogy hogyan lehet majd beállítani hogy wifivel menjen fel a netre mert már wifis rootert is beszereztem csak a teló hiányzik és előre érdeklődök.
előre is köszi
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
-
kateel
csendes tag
Nemrég vettem én is egy wave II-t. Annyi bajom lenne, hogy nem akar a wifi-re kapcsolódni. Felismeri, kéri a jelszót is, de után csak tölt. Mit lehetne csinálni vele, hogy jó legyen. Köszönöm a válaszat
-
ssm
csendes tag
sziasztok, megtudnátok azt nekem mondani, hogy a a bada 1.2 vagyis a wave témázható e? Mert láttam képeket, meg videókat, ahol tök jó témák vannak a mobilon. Ha igen, akkor ezt hogyan lehet megoldani? Szükségem lesz á mint leendő wave tulajdonosnak. Előre is köszi a segítségét.
-
atesz117
aktív tag
Hi!
Persze, témázható, SamsungApps-ról Kies-en, a samsungwawe.hu, és a mysamsungwawe.hu-n keresztül letölt>átmásol módszerrel.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A34 5G
-
duvi
nagyúr
Van (per pillanat) 2224 db fizetős és 502 db ingyenes téma a samsung appstoreban. Egyszerűen letöltöd a telefonon vagy a KIES-en kersztül a telefon memóriájába. Ezután máris kiválaszthatod a kívánt témát. Ezen kívül szabadon választhatsz vagy készíthetsz magadnak saját háttérképet is.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz leslieke #1521 üzenetére
A fenti számok az összes témára vonatkoznak. Ebben ugye van egy pár droid tf. és tablet téma is. Ezért megtévesztő voltam. Sorry!
A Wave II-re 323 db ingyenes és 1364 db fizetős téma van. Az összes alkalmazásunk WII-re jelenleg 4573 db. Ebből van most 1687 db téma összesen.
Az arányok, ahogy mondod még így is elég durvák a témákat tekintveEzen kívül egy kis apróság az appstoreból.
Az eszköz kiválasztó új felületet kapott. Ki lehet választani, hogy telefon vagy tablet nézet legyen. Ezen belül a telefon szekciót tovább lehet szűkíteni Bada vagy Android nézetre.
Elvileg az alkalmazás keresést teszi majd könnyebbé ez a lehetőség. A gyakorlatban van még mit csiszolni a kereső motoron. Több esetben nem dobta ki a kereső a kívánt alkalmazást, pedig ott volt a teljes listában. Zárszóként azt az egyet elmondhatjuk, hogy a "fijjúgg a bányában dolgoznak". Látszik, hogy folyamatosan fejlesztik (még ha döcögösen is) és ezért gondolom, hogy a samu hosszútávra gondolkozik a rendszerünkkel.[ Szerkesztve ]
-
Ulrik
tag
Sziasztok
Motorola Defy meg e között vacilálok, érvek ellenérvek?
Köszi
-
ssm
csendes tag
köszönöm a válaszokat, ennek örülök nagyon, hogy témázható.
-
retroid
senior tag
A beepitett bongeszobe van flash?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
F.B.I.
veterán
Ha szeretsz szórakozni a telefonnal, sokat akarsz játszani, strapabírás is kell, akkor Defy, ha csak egy jó minőségű megbízható de zárt oprendszerű telefon kell akkor Samu, így utólag visszagondolva én inkább Defy-t vettem volna.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
TomWexX
addikt
-
duvi
nagyúr
Szia!
Közel négy hónapja én is végigzongoráztam a nagy kérdést. Melyiket vegyem?
A Defy is benne volt a listában. Mondhatni, hogy szénné olvastam a teszteket és a fórumokat. Végül a Wave II lett a befutó és mind a mai napig nem bántam meg
Én is Teaway kollégával értettem (és értek) egyet. Nem kellett a droid és a strapabíróság se. A droid szerintem azoknak való akik szeretnek sokat mókolni a rendszerükkel. Romokat főzicskélni és cserélgetni hetente-havonta. Ez nem az én világom.
Nekem egy "bekapcsol / használ / örül" telefonra volt szükségem. Ezt megkaptam a Wave II-től. Persze elvakultság lenne azt állítani, hogy ez a telefon tökéletes. Nem az De amire nekem kell azt legalább 90%-ban stabilan hozza. Netezés, fotózás, filmnézés, adattárolás, minimális levelezés és játék. Amit nem használok: közösségi alkalmazások (pl. facebook), push szintű levelezés. A navigációt eddig 3x használtam (Route66) és rendesen végezte a dolgát. Mindhárom esetben pontosan elnavigált a megadott helyre.
Ha sok alkalmazást akarsz telepíteni, sokat játszol, esetleg túrázol/bicajozol és nem okoz gondot a rootolás, gyakori rom csere-bere akkor a defy a te telefonod. Ellenkező esetben a Wave-t ajánlom.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Lenne egy kérdésem.
Van egy Wave II-es telom.
Az eletartó hátlap alsó fele egy kicsit kb 0.5mm-ert kiemelkedik, mintha túl kövér lenne benne az elem. Nem zavaró, de 2x úgy jártam, hogy nem találta a memoria kártyát.
talán mivel nem illeszekdik rendesen, nem szorítja le eléggé...
Más nem járt így?
Nektek tökéletesen illeszkedik? -
duvi
nagyúr
Nálam is van egy minimális eltartása az egyik oldalon. Szerintem még 0,5 mm sincs.
A memkarihoz semmi köze nem lehet ugyanis azt nem a hátlap vagy az akksi "szorítja le".
A memkarinak saját rögzítőkerete van. Ennek kell fixen a helyén tartania. Kontakthiba esetén az érintkezőket érdemes óvatosan megtisztítani. Illetve magát a keretet ellenőrizni, hogy jól zár-e és jól van behelyezve a kártya?[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h időnként normális-e h újraindul a telefon? Nekem most csinálta ezt amikor a Turn Em (csöveket fordítgatós) játéknál nem 1 helyre tapicskoltam hanem elkezdtem egyszerre több helyre is tapicskolni és egyszer csak újraindult, lehet h lefagyott és azért csinálta? Másnál is volt már ilyen?Matthew 24:42
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem se illeszkedik a hátsó fedlap rendesen - bár én leejtettem a telefont és emiatt -, de a memóriakártyát előtte is és azóta is látja mindig a telefon.
A kártyát nézd meg, hogy rendesen a helyén legyen.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Minden máshoz is kötelező. A programokat is ajánlott a kártyára telepíteni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
@matthew@
őstag
Oksi, köszi a helpet! Én sztem 8 GB-set veszek, mert ha rakok is rá filmet akkor max. 1-2 lesz rajta csak addig amíg utazunk és nézem, ezek kb. 1-1,5 GB között mozognak mivel Divx-et nézek. Bár ha találok jó áron 16GB-set akkor lehet az lesz. Am a Kingstonnal tényleg voltak problémák?
Más: a Turn Em-et megint elindítottam és ha két újjal gyorsan kezdem el nyomogatni, több helyen akkor befagy és újraindul, lehet a proci és a VGA nem bírja benn ezt a hitelen szívatást, mind1 nem fontos mivel így úgysem csinálok csak azért tettem ezt múltkor mert nem tudtam kirakni a csövetMatthew 24:42
-
-
@matthew@
őstag
válasz leslieke #1545 üzenetére
Igen az Am = amúgy. Ezt már sokan megkérdezték, lehet beírom az aláírásomba mert nem sokan használják úgy néz ki De majd én elterjeztem
Ja oksi és honnan tudom h hamisítvány? Ha pl bontatlan csomagolásban van akkor az jó? Na meg gondolom a Kingston felirat is legyen rajtaMatthew 24:42
-
beni18
tag
válasz @matthew@ #1546 üzenetére
Hát semmiképpen nem ajánlanám aukciós oldalon való vételt mert ott szinte tuti hamisítványokat árulnak, ha biztosra akarsz menni akkor valamelyik nagyobb áruházban vedd meg (pl.: MM).A hamisítványokat onnan lehet megkülönbözetni hogy pl nincs rajta hologrammos matrica.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest