- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz creed2 #10146 üzenetére
Lehet, hogy mégsem teljesen tiszta. Nálunk az új ablaküvegekre volt egy matrica ragasztva, amit látszólag simán le lehetett húzni, de utána ott maradt egy alig látható kis folt. Na, az produkált ilyen jelenséget, hogy ha benedvesítettem akkor érezhető volt, hogy "van ott valami", de hiába mostam, nem jött le. Végül egy gőzölővel - ami forró gőzt spriccel -, ablakmosó folyadékkal és jó sok ismétléssel sikerült teljesen levakarni...
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
sede7
tag
válasz creed2 #10146 üzenetére
Permanens folt:
Nekem volt ez a problémám a kijelzővel. Sajnos megoldást nem tudok, mert nekem pár nappal később tönkrement az egész kijelző, és cserélték. Az új már "patyolat" tiszta.
Én arra gyanakodtam egyébként, hogy az üveglap beragasztásánál kifolyt ragasztót távolították el felületesen, és abból maradt ott. Nekem is azokon a területeken látszódtak egyből a ragasztásból adódó foltok. (Ha visszanézed, képeket is tettem fel múlt hét hétfő/kedd...)zack jól beszél.
Ébresztés:
Nekem a szundi sem működik stabilan. Először csak azt hittem, én rontottam el valamit, de már rendszeresen előfordul, hogy ébreszt, de szundi nincs...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest