Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz erdoke #13908 üzenetére

    HD2 és X10 is rossz példa volt, mert sokkal súlyosabb helyeken "véreznek" el, mint a Wave, még ha kissebb hiányosságok vannak bennük üzleti vonalon, akkor is. Számomra hiába jó kütyü a HD2, de a kijelző minősége, készenléti idő, készülék méret, külső hangszóró minősége, fényképek minősége, nem kielégítő, főleg úgy, hogy régóta 115-130k között van az ára. Értsd úgy a "nem kielégítő" jelzőt hogy nem tudnék velük együtt élni. De ha mégis megvenném, biztos nem fikáznám ezeket a funkcióit, mert tisztában lennék a képességeivel, és hiányosságaival.
    X10 megint csak súlyosabb hiányoságokkal küzd (számomra) mint a Wave. Legnagyobb blama hogy még a mai napig nincs 2.1 frissítés rá, bár folyamatosan ígérgeti az SE, és még mindig csak 1.6 rendszert futtat. Lehet felőlem bármilyen okosteló, ha a support ennyire gyenge. A hardveres hányosságokról amikben kezet foghat a HD2-vel már nem is beszélve. :U I8910 HD-t szintén a support miatt adtam el, azzal a különbséggel, hogy ott magyarázható volt azzal, hogy nem kapható, ill. nem forgalmazta a Samsung és egyik szolgáltató sem hivatalosan Magyarországon.

    "Ez egy dolog, a józan ítélőképesség meg egy másik"

    Fenntartom, hogy a véleményem szubjektív, mivel ezt az egy telót használom 24/7. Ettől még elismerem a hibáit, bár az is igaz, nem azért jövök a topikba, hogy ezeken lovagoljak non-stop. Nem hinném hogy egy komoly üzletember, akinek az üzleti rész a legfontosabb, Wave-et akarna venni. Elsősorban egy multimédiában bivaly erős okosteló, amit senki se hirdet úgy hogy "business phone", innentől kezdve pedig az ilyen jellegű üzleti funkciók hiányosságait emlegető júzerek nyugodtan válthatnak egy okosabb készülékre.
    Szóval a "józan ítélőképességem" megvan, de nem fogom fikázni, mert ez a teló abszolút nem érdemli meg. Főleg nem 3 hónap után. Belőlem nem hiányzik a türelem, aki viszont a türelemnek híjján van, mielőbb váltson, de ezt már nagyon sokan ajánlottuk itt.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák