Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BKazar

    csendes tag

    Egyéb kérdések, amikre szintén várnék segítséget szakértőktől. Kezdetben olvasgattam ezt a fórumot aztán hosszú időt kihagytam. Most csak belenézegettem, remélem a kérdéseim nem voltak még megválaszolva korábban és senki nem lesz rám mérges, hogy felteszem őket:)

    - Ti hogy használjátok modemnek a telefont?... Én a pdanetet használom, de sok problémám van vele (szerintem nem 3.6 mbps-en fut, amit tud a telefon, hanem csak 2.4-en, nem lehet secure tartalmakat megjeleníteni, csak ha fizetek érte, és nekem elég sokszor fagyasztja a laptopot, bár ez a laptop hibája is)

    - Az iGOm kezdetben nagyon jól ment manapság annyira körülményes bekapcsolni az ismert hibák miatt, hogy szinte nem is próbálkozom vele. Erre tudtok esetleg valami megoldást? Ha igen, akkor abban kérnék segítséget hogy lehet e szerezni teljes európa térképet IGOhoz (azt nyilván tudom, hogy tőlük lehet vásárolni;) ).

    - Használjak inkább más navigációt? Ki mivel van a legjobban megelégedve? Azt hiszem a Sygicet olvastam a legtöbbször. Ezt esetleg tudtok segíteni, hogy honnan töltsem le?

    - Ti honnan szoktatok programokat letölteni a telefonra? A "hivatalos" utakat ismerem. Arra lennék kiváncsi ami kevésbé hivatalos. Illetve arra, hogy én is rá tudok keresni googlen, megosztó oldalakon, torrent oldalakon, de ezekben mennyire lehet bízni? Vagy van esetleg valami oldal, ahol meg van szinte minden és megbízható is?

    Most azt hiszem ennyi.

    Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák