- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
őstag
Hali!
Szeretnék GW5Pro órát venni. A kérdésem az, hogy garancia papír nincs, viszont imei szám alapján lekerdeztsm, ott bőven van garancia. A kérdésem az ilyenkor hogyan működik a garancia?
-
Badboys
őstag
válasz FuRiONight #3351 üzenetére
Szerinten sehogy. Az enyém most volt 2 szer egymásután javításon kérték a számlát és a garancia papírt 2 szer.. Amennyiben szolgáltatós ott kérje az eladó. Samunál vásárolt akkor ott próbálja. Csakis az eredeti samu garancia papír játszik.
-
Badboys
őstag
Nekem mind kettőt kérték mindkétszer pedig benne van a rendszerben. A samu ügyfeles külön ki hangsúlyozta, hogy mindkettő kell. Mondtam most volt ott kb. 1 hete. nem érdekelte. Szerintem változott a rendszer mert eddig a szervíz intézte az elszálítást most, ha samu nem engedélyezi nem foglalkoznak a problémáddal. Ez saját válemény és tapasztalat.
-
Badboys
őstag
Ma vissza vette a T az órát. Sok sikert mindenkinek az órához a továbbiakban.Senki ne szívjon vele úgy mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Csak úgy mellesleg gratulálnék azoknak a gerinces tagoknak akik ugyanezzel a problémával szembesültek és annyi nem volt bennük, hogy ezt jelezzék. Akkor nem kellett volna szervízbe küldözgetni és napokat heteket hónapokat ezzel nyűglődni. Nem írom ide mit gondolok róluk mert kitiltanak. Köszönöm
-
addikt
válasz Badboys #3356 üzenetére
Bocs, de semmi ilyen problémám nem volt és többen is írták, hogy nekik sem volt, szóval nem igazán értem a dühödet. Kifogtál egy rossz példányt, ennyi, hogy nem tudtad kicseréltetni újra azt nem igazán értem, de legalább visszakaptad az árát. Szerintem ennyi belefér, egy technikai eszkköz miatt felidegesíteni magad tök felesleges.
-
mgTerminator
veterán
Mi volt a problémád az órával? Összement a Google maps? (bocsi ha nem emlékszem jól, most vagyok túl egy költözésen és felújításon) Nekem csak akku merülési problémám van, hiába nem írja már a Google play servicet hogy szívja az akkut, ugyan úgy 24 órát bír csak. Szerintem csak kikozmetikázták az akku statot
-
bcl
senior tag
Elég nagy zöldséget írtál, már bocs...
"azoknak a gerinces tagoknak akik ugyanezzel a problémával szembesültek és annyi nem volt bennük, hogy ezt jelezzék"
Tudsz arról hogy volt ilyen? Mert ha igen, akkor jelezték.
Vagy csak tippelsz? És úgy írsz ide ilyeneket? Vagy hogy is van ez??Úgyhogy én se írom le, mit gondolok a hozzászólásodról...
-
bcl
senior tag
Evezzünk békésebb vizekre
Tud valaki olyan számlapot, ami mutatja az otthoni, meg a helyi időt - hasonlóan a gyárihoz -, de mutat mást is? Legalább 1-2 plusz komplikáció jó lenne...
Mert az rettentően ingerszegény - viszont nagyon hasznos, ha az ember nem az otthoni időzónában van.
-
Badboys
őstag
Szerinted. Szerintem meg a valóságot jellemeztem. Végül is van olyan család ahol mindenki ezzel szembesült. Olvas vissza hányan jelezték vissza? Kinek nem inge nem veszi fel. Veled ellentétben én meg le írom és írtam. Részemről itt lezárva az ügy. Gondolj amit akarsz én is azt teszem.
-
Badboys
őstag
válasz mgTerminator #3358 üzenetére
Nem nem egészen. Nálam a fogyasztással nem volt probléma. Frissítés után az edzés lezárása végén a megtett útvonal térképét nem a teljes kijelzőn hanem egy 5 ft os méretében jelenítette meg.
-
bcl
senior tag
válasz Badboys #3361 üzenetére
Úgy látszik, nem érted, amit mondok...
Egy logikátlan baromságot írtál. Azt szidod, aki nem írta le, hogy baja van az órával. Mi van??? Ha nem írta le, honnan tudod, hogy van baja? De azért menjen a fenébe."Részemről lezárva" Persze, ez a legegyszerűbb, sértődötten hallgatni, mert észérvek nincsenek, csak vagdalkozás.
Gratulálok![ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Nem egy rossz példányt fogtam ki. Hanem egy elszabott frissítést. Mivel utólag kiderült, hogy nem egyedi probléma. Ami nem miden eszköznél jelentkezik. Ez egy 12 hónapos óra volt ezért nem ment a csere. Az utolsó frissítés hozta ezt a gondot. Előtte soha semmilyen gondom nem volt vele. Nem szerintem ennyi nem fér egy 220000 ezer forintos eszközbe. Egy ferde szemű elcseszett munkája miatt nálam nem fér bele ennyi sem kevesebb. Ami időt belefektettem, hogy vissza csináljam amit akkor még nem tudtam, hogy egy ember hanyag munkája okozta. Ami a legborzasztóbb, ismervén a samu üzlet politikáját és hozzá állását nem is lesz javítva mostanság. Az ügyfélszolgálatuk és a szerviz hátterük is egy nulla.
-
Badboys
őstag
Igen ennyi, de nálam sajnos ez így működik. Kiadok nem kevés pénzt egy eszközér azt elvárom, hogy tegye a dolgát ahogy elvárható. Ez nálam legyen autó, motor, kerékpár vagy bár mi. Pár tízezres tételnél sem nézem el, nem egy 220 ezres tárgynál. Világ életemben gyűlöltam az olyan véglényeket akik szar munkát adtak, adnak ki a kezük alól. Meg aztán amit írtam is volt, hogy annyi fáradságot igazán szentelhetett volna bárki, hogy két szóban leírja a tapasztalatát. Elképzeled november óta mennyi időt csesztem el ezzel? Hozzá teszem teljesen fölöslegesen. Ugye a Play Store problémája is itt volt 2 nap megoldódott, de sajnos ez 3 hónapja nem. Sajnos ez a fórum is rég elvesztette régi aktualitását. Megértem az embereket is valamilyen szinten, ez egy olyan világ lett sajnos ahol teljesen ki veszett az emberség. Mindenki más kárán örömködik és ott rúg beléd ahol tud. Régen volt egy ilyen gond akkor ezren siettek segíteni most ezt felejtsd el. Gyakorlatilag annyi károm származott, hogy megmaradt pár kiegészítő kidobott pár ezer forint. Tovább erősödött bennem az emberek iránti véleményem.
-
Badboys
őstag
válasz atomka78 #3365 üzenetére
Sajnálom, hogy vissza vette a dokumentációt a T igazán megmutattam volna az árát. Viszont, ha felmégy a samu oldalaira még most is lényegesen drágább mint a 6 os széria. Ja és nem szoktam túl tolni én még abban az érában nőtem fel ahol ezek a dolgok elképzelhetetlenek voltak, de köszönöm, hogy le hazugoztál. Gratulálok a hozzá állásodhoz.
-
Badboys
őstag
válasz atomka78 #3370 üzenetére
Mivel ez Tkomos vásárlás volt sajnos ez volt a kezdő ára. Ezért veszek csakis kizárólag szolgáltatós eszközt még ha drágább is. Eddig minden esetben vissza vásárolták. Az 5 öst is 1 hónap után vissza vették mert kopott mint ha ezer éves lett volna. Mások nem foglalkoztak vele engem zavart. Ezt most 1 év után vették vissza és hoztam ki a 6 classicot. Amig nem frissítettem addig jól mutatta frissítés után jött a hideg zuhany. Én elhiszem, hogy ki mennyiért vette volt aki 100 pár ezer forintért vette. Ezt a Samsung üzleteiben nem tudod kivitelezni, hogy 1 év után vissza viszed. Segíteni senki sem tud így tehát zárjuk le a vitát. Köszönöm
-
pgonzy
tag
Egyszerre indítottam egy edzést, plusz a GPS Navigation programban is indítottam egy útvonal rögzítést. Elég furcsa lett. Egyébként a GPS Navigation által mért áll a valósághoz közelebb. Az volt az érdekes, hogy az edés akkor is számolta a métereket, amikor egy helyben álltam.
-
$atirka
senior tag
válasz Badboys #3371 üzenetére
Szerintem többen is válaszoltak a problémádra, de ahogy sejtem, ritka problémába futottál bele. Viszont azt ne várd, hogy a fórumozók többsége leírja, hogy neki nincs ilyen problémája.
Amúgy meg ez tök fura, hogy Te rendszeresen fisszahordod a cuccaidat, kb mintha semmivel sem lennél megelégedve. Ha jól emlékszem ezt csináltad a w4 esetében is.
Classic 6?? A helyedben menekülnék a Samsung márkától..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
Badboys
őstag
válasz $atirka #3375 üzenetére
Rosszul sejted, mert akinek ua. sorszámú szoftver fut az órán azoknál is sajnos ez a probléma áll fent. Tudomásom szerint ez a fórum valamikor ezért jött létre, hogy meg beszéljük a problémát. Csak az idő megváltoztatott felfogásokat egyeseknél. Vannak akiknek minden mindegy.
Ez volt a második eset. A mindig szó eltúlzott. A 4 es a napig megvan és köszöni szépen jól van. Igen a z első 5 öst 2 hét után cserélték mert kopott és nem csak nekem. Amit akkor kaptam cserébe na az ment vissza ezzel a problémával 1 év után. Érdekes módon a 6 os 2 napig jól mutatta miután fölsettenkedett egy frissítés azóta nem jó. Köszönöm segítő szándékú hsz. dat majd a jövőben ki kérem véleményed, hogy mit vegyek és mit ne. -
sfefe
addikt
Nálunk most párom sima 5öselét kellett újra rakni a wearable appban..
Nem is értem miért... Az app nem is akart elindulni... Újra tettem....
Meg a healt is új felhasználói akármit fogadd el de minden új utána szinte...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Badboys
őstag
Nos a végszó és én befejeztem. A 6 os topikjában egyre másra futnak bele a használók. Tehát nem én hisztiztem fölöslegesen csak vérpistikéknek írom ide. 5 ösnél aki frissít ebbe a problémába fog belefutni. Köszönöm aki pozitívan állt a dologhoz és nem a negatív oldalról közelítette meg a problémát.
-
doongoo
addikt
Olvasva így a "vitát" én marha szerencsés lehetek, mert nálam semmi anomália nem jelentkezett a legutolsó frissítés után sem (visszaállítást nem csináltam, mert nem volt rá szükség). Minden működik, mint korábban is, ahogy kell.
-
S-eye
senior tag
Sziasztok, most jött meg a szürke Watch 5 Pro órám Az normális, hogy 0% akku töltöttséggel érkezzen? Még nem tapasztaltam ilyet más eszköznél. 2023.06 gyártás. Most tettem fel töltőre, 2%-on van.
-
S-eye
senior tag
Whatsappnél van lehetőség, hogy "gyors válasszal" reagáljak egy értesítésre, és nem úgy, hogy belépek a alkalmazásba? WeorOS2 után kicsit zavaró, főleg biciklizés közben.
-
S-eye
senior tag
-
mort23
csendes tag
Sziasztok, most tervezek venni Watch 5 Pro-t, de vacillálok, hogy LTE-vel vagy LTE nélkül. Van valakinek tapasztalata az alábbiakban:
(i) Mennyire merül jobban, ha használom az LTE-t?
(ii) Az LTE-s órában lehet kapcsolni „WIFI only” módot?
(iii) Ha otthon hagyom a telefont, de az kapcsolódik a netre, akkor a távol lévő (Bluetooth-val nem kapcsolódó) óra megkapja az értesítéseket (persze bekapcsolt mobilnettel)? Lehet az értesítésekre válaszolni (pl messenger)?
Köszi! -
ACE-
addikt
Bekapcsolt mobilhálózattal nagyon gyorsan merül, de a PRO az így is kibír 8-10 órát. Kikapcsolhatod a mobilhálózatot és akkor csak a wifit használja ha van, és nincs bluetooth.
Igen, ha otthon hagyod az LTE-s óra a mobilhálózaton keresztül megkapja az értesítéseket és pont úgy tudsz válaszolni rá, mintha bluetooth-on küldte volna a telefon.
Viszont a hívásértesítéseket nem küldi (ez nagy szívfájdalmam) még a nem fogadott hívások értesítéseit sem...Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
$atirka
senior tag
Azt hozza kell tenni, hogy ilyenkor a messenger üzeneteknek csak az utolsó üzenetét lehet látni, nem lehet sajnos visszaolvasni a korábbiakat.
No meg nem kell kapcsolgatni a mobilnetet, magától átvált (ha úgy van beállítva) ha eltávolodsz a telefontól.
Csak azért írtam ezeket, hogy egyértelmű legyen a kérdezőnek"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
No igen. Pont így használom. Így kb 2 napot elmegy az óra, AoD-el, gps + minden értesítés stb bekapcsolva.
Persze ritkán vált az LTE-re az óra.
Azt még sosem próbáltam, hogy csak az óra telefon nélkül mennyit bírhat."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mort23
csendes tag
Értem, nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
A52S, watch5 pro.
Tegnap óta használom az órát, és egyelőre nem találom a megoldást a következőre.
Nálam a telefonon minden értesítés némítva van. Tehát jön a telefonra, de nem rezeg és nem csippan.Hogy lehet azt beállítani, hogy a telefonon némított értesítések az órán rezegjenek? Az értesítés megjön, de nem veszem észre, mert néma az órán is.
[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
válasz Elemental #3394 üzenetére
Szia!
Bocsi nem tudom a kérdésedre a választ. De szeretném megkérdezni hogy az A52S telefonoddal az óra minden funkciója működik? Mert mintha valahol olvastam volna hogy vannak funkciók amik csak az S szériás telefonokkal működik. Igaz ez?
Előre is köszönöm a válaszodat. -
Blac1
aktív tag
Köszönöm.
De vajon van más funkció is ami csak a felsőkategória kiváltsága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest