- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy W – racionális döntés
i8150
[olvasd el az összefoglalót!]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Azért ezt érdemes elolvasni: http://logout.hu/bejegyzes/cozmo/samsung_gls_szervizfutar_tapasztalatok/hsz_1-50.html
-
-
Luigi-K1
csendes tag
válasz ComptonLA #5266 üzenetére
Sziasztok!
Az én telefonomnak is volt egy kis kamera-hibája.
Miután sz.gépről töltöttem,kiírogatta,hogy kamera hiba...
Elküldték szervizbe (Telen...-tól),azonnal kicserélték a kamerát!
Azóta persze tökéletes.Viszont elég negatív a tapasztalatom a szervizes emberkékről...
A telóban val.szeg benne maradt a faceb....jelszavam és előszeretettel használták az oldalamat,amíg náluk volt a készülék.
Amikor az ismerőseim jelezték,hogy már többször fent voltam,telefonon bejelentkezve,akkor jelszavat változtattam.
Láss csodát,onnantól kezdve nem lépett be senki telóról az oldalamra...
Üzentem is nekik nagyon szép dolgokat!!!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
ComptonLA
tag
-
tomp
félisten
Tesztelgetem még a telót, hogy mire képes. Csináltam egy rakás videót is.
Íme! Nem valami éles. Nem lehet valahogy élesíteni? Videó üzemmódban nem lehet fókuszálni, ami elég szomorú. Megvettem még tavaly az LgCamera appot és abban sem lehet. Miközben sok mást lehet pl 44,1KHz-es 128kbps aac hang -
Suttogo76
csendes tag
-
trobi28
addikt
Parancsolj
Itt épp azt teszteltem hogy szól a zene a háttérben és rögziti-e a videót de ezt is hiba mentesen teszi
Videó szempotjából nem ez a legjobb felvétel mert árnyékból csináltam erős napsütésbe csak ez volt a legrövidebb
A többi ahol én is napon vagyok az első osztályú videó2.3.6 XXLM9-van rajta.
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
tomp
félisten
válasz trobi28 #5315 üzenetére
Most az LgCamera app kényszerített fókuszát tesztelem. Felvétel előtt megnyomva a fókusz gombot, fókuszál is. Látom ahogy élesebb lesz, de visszaàll. Ötödjére marad meg az éles pozíció. Ez után éles videót csinál.
Sztem vmi szoftverbug lehet nem? Gyári appal ugyan úgy életlen. -
tomp
félisten
Csináltam egy videót LgCamera-val. Érdekes, hogy felvétel közben fókuszált. Az eleje olyan ahogyan a gyári is vesz fel. A közepétől fókuszál.
videó -
tomp
félisten
Amióta megvan a telefon, 2x is volt factory reset. A legelső videó ami a vásárlás napján lett csinálva, az is életlen szerintem. katt Érdekes, hogy fotónál viszont nagyon szép képeket csinál.
-
SkyLaci
őstag
nme lehet hogy az LgCamera app a hibás?
én most feltelepítettem mert kíváncsi lettem rá, és miután feltettem a gyári kamera nem működött (kamera hibát írt ki), majd töröltem és megjavult. (egyébként csináltam egy tesztképet LgCamerával és gyárival ugyanonnan és gyárival készült kép jelentősen élesebb volt)
[ Szerkesztve ]
-
Suttogo76
csendes tag
Az lg cam fotózásra tényleg nem a legjobb, de videóban nagyon jó. Minden beállítás, amit fotózáskor állítanál az ugyanúgy érvényes videó módban is. Például ISO-t állíthatod videó közben, valamint rengeteg felvételi módot tud, amit a gyári nem.persze a gyári is tökéletes videót csinál, de vannak köztünk olyanok akik egy kicsit szeretnek kísérletezni más app-al is.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
De nehezen válaszolnak a My Samsung/Kérdéseim menüben
Oké, hogy 24órán belül válaszolnak, na de nem bírok várni. Írtam nekik, hogy szerintük lehet e kamera modul hiba.
Amúgy az a rossz, hogy a telefon kijelzőjén keresztül szép. De ha átküldöm laptopra(ami ugye sokkal nagyobb) ott már életlen lesz a videó.
Max holnap feladom a Szervizfutár igényt. Leírom a pontos hibát is. Aztán meglátjuk. -
pyron25
aktív tag
Itt egy újabb cm9-re épülő ROM. [ROM][Android 4.0.4] RemICS v1.3 - SIII look
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
pyron25
aktív tag
válasz FalconKnight #5337 üzenetére
Én eleve nem teszem fel addig a cm9-et és az erre épülő dolgokat amíg nincs kamera.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
Rotate
veterán
válasz FalconKnight #5337 üzenetére
wipe-ok megvoltak?
-
SkyLaci
őstag
-
FalconKnight
aktív tag
persze, nem az első rom telepítésem
szerk.: nem vagyok egyedül : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28332913&postcount=9
[ Szerkesztve ]
Falcon
-
Rotate
veterán
válasz FalconKnight #5349 üzenetére
sosem lehet tudni kinél kell megkérdezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az összefoglalóban nagyon sok kérdésre választ kapsz, ezért kérünk, hogy mielőtt hozzászólnál a fórumhoz vagy (!)nekiállnál flashelni a telefont(!) alaposan olvasd át!
Összefoglaló tartalma:
- Rövid leírás
- Doboz tartalma
- Garancia
- Hibák
- Recovery mód
- Download mód
- Wipe/Full Wipe
- Root! (Unroot)
- A készülék szoftverének (FW) frissítése, cseréje, javítása:
KIES; (F)OTA; ODIN
- CWM (ClockWorkMod)