-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy SIII Mini [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz trobi28 #1438 üzenetére
(#1438) trobi28
Van a Samsunghoz szerviz futár nekem TV is Samsung és én is regisztráltam a Samsung honlapján, és bizony hogy Garancia alatt kijönnek. Meg adta magát a TV 6 hónap után, (és csak egy telefon hívásba, került Állítólagosan Budapestről jöttek az 250 Km tölünk) és kijöttek, és nem javítottatok,hanem adtak egy újat. Tehát amit a Samsung kiad készüléket akármit telefont TV micro stb és regisztrálsz az oldalukon biztos hogy van a 2 hónap ++ garancia meg a szerviz futár szolgálat.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
RicoRR
tag
válasz trobi28 #1438 üzenetére
Pedig emlékeim szerint van valami lista a prémium készülékekről - amikhez jár a szervízfutár - és azor rajta van.
Közben rápróbáltam mysamsungból prémium szervízfutár szolgáltatás igénylése lenyíló menüben kiválasztom melyik készülékem (regisztrált) hibásodott meg tovább és már adja is a formot kivagyok hova jöjjenek mikor stb..
Te ennél is tovább mentél?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128Gb Gray - Új, Euronics vásárlás,3 év Samsung garancia
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Oneplus 8 Interstellar Glow 8/128GB
- iPhone 14 Pro Max 128Gb Silver - újszerű, kártyafüggetlen, Apple garancia
- Hibátlan Huawei P30 128GB/6GB Kártyafüggetlen, Auróra Kék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest