- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
reloop
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis problémába ütköztem, egy barátom megkért, hogy frissítsem a Galaxy I9300-as telefonját.
4.1.2-es gyári rom volt rajta, frissítettem a legfrissebb mk6-os 4.3-as magyar romra.
Minden szépen működik, csak egyetlen probléma van, hogy nem regisztrál hálózatra a telefon,
különböző szolgáltatók kártyájával is próbáltuk. Valamit olvastam az EFS verziók ugrásáról stb.
Sajnos nem mentettem le az EFS mappa tartalmát, mivel eddig csak custom rom-ról való áttéréskor voltak gondok az imei szám eltűnéssel. -
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz reloop #87405 üzenetére
Azért nem tudsz akkor hívni! Módosították az imei t. És ahogy frissitetted az kicserelte a modemet. Vagy vidd vissza, vagy próbáld patchalt modemmel. Visszább volt szó róla!
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
reddevil777
csendes tag
válasz szunyi777 #87376 üzenetére
Hálistennek, és szunyinak már fent a Philz. Backup mentésnél kell a custom - full (preload, modem, efs) vagy elég a sima ahol ezek nincsenek bepipálva?
Samsung Galaxy S3 i9300 Metallic Blue, Firmware: JB 4.3 XXUGNG3, Kernel: Boeffla 5.4 beta 4, Recovery: Philz touch 6.48.4
-
szunyi777
őstag
válasz reddevil777 #87407 üzenetére
Akkor egyértelmű, hogy a multi csc miatt írta ki. Gondolom beallitottad xeh re, és azóta minden rendben. Igaz?
Ha nandroid mentésre gondolsz, elég a sima backup . Az tartalmaz mindent ami a rendszer vissza allitashoz kell.
Természetesen tudsz egyéni mentesek is készíteni egyes particiokrol. Hasznos funkció Philz ben.
Philz ben tudod menteni a modemet és Efs is a biztonság kedvéért.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
snow2014
aktív tag
letoltesre es telepitesre fel :-) frissult a LIQUID rom !
Mindég legyetek rosszak ;)
-
reddevil777
csendes tag
válasz szunyi777 #87408 üzenetére
Most is volt multi CSC kiírva, de nem volt a nincs parancs, hiba üzenet.
Hagytam az ALB csc-t, mert frissíteni úgyis Odinnal fogom, gondolom ALB vagy XEH nincs jelentősége.
Megcsináltam a sima backupot a Philzben, lementettem PC-re is. EFS-ről van mentésem az EFS professionallal.
Amikor a Philzből rebootolni akarok, ez fogad:
ROM may flash stock recovery on boot
This can not be undone
-no
-yes - disable recovery flash
-no
Itt a yest kéne indítanom?
A Boeffla kernelt rakhatom Odinnal, vagy a recoveryből?Samsung Galaxy S3 i9300 Metallic Blue, Firmware: JB 4.3 XXUGNG3, Kernel: Boeffla 5.4 beta 4, Recovery: Philz touch 6.48.4
-
szunyi777
őstag
válasz reloop #87410 üzenetére
Öööö ilyesmi lehet, vagy utólag függetlenitett..
Én nem tudom megmodani pontosan
De hogy nem kerek ott valami, az csupa biztos!!snow2014 Fent van, de sajna nem tette bele a full magyaritást
reddevil777
ALB vagy XEH csak gariztatásnál számit.
Igen, boefflat csak flash Odin, és a boeffla config V2 pedig telepited, mint sima app.
"ROM may flash stock recovery on boot" Ez érdekes, ilyennel nem találkoztam. A Root lehetőséget szokta felajánlani, de azt ki lehet kapcsolni... Szerintem NO ![ Szerkesztve ]
-
reddevil777
csendes tag
válasz szunyi777 #87412 üzenetére
Fent van a Boeffla kernel Odinnal, de ahogy nézem a playstore-t már csak fizetős config apk-t látok (donation key).
Nagyon köszönök szunyinak minden eddigi segítséget.Samsung Galaxy S3 i9300 Metallic Blue, Firmware: JB 4.3 XXUGNG3, Kernel: Boeffla 5.4 beta 4, Recovery: Philz touch 6.48.4
-
szunyi777
őstag
válasz reddevil777 #87414 üzenetére
2.1.47_boeffla-config-v2.apk
Igen, leszedték a Play-ről egyéb okokra hivatkozva! Az alkalmazás jelezni fog, ha lesz frissités...
Nincs mit!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
rolandi350
csendes tag
Nektek mennyi idő míg feltöltődik a telefon?
Nekem nagyon függ attól, hogy meddig merítem le.
Ha lemerítem 15% alá akkor kb 10 óra alatt tölti fel 100%-ra, de ha kb 15% felett töltöm akkor elég neki vagy 4 óra. Szerintem az a 4 is sok nem hogy a 10.
Ti mit tapasztaltok?„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
szunyi777
őstag
válasz rolandi350 #87416 üzenetére
3-4 óra kb. 12-15% ról.
-
reddevil777
csendes tag
Nekem stock kernel alatt, eredeti töltővel 2óra 15 perc 15%-ról. Most Boeffla alatt még nem tudom mennyi.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 i9300 Metallic Blue, Firmware: JB 4.3 XXUGNG3, Kernel: Boeffla 5.4 beta 4, Recovery: Philz touch 6.48.4
-
Don't Panic
senior tag
hali a liquidsmooth miatt írok már durván egy hónapja használja a barátnőm és ha háttér képeket állít folyton lefagy a telefon és egyre gyakrabban és több app áll le ez miért lehet?
valszeg vissza kéne raknom a GNA8 magyar gyári független 4.3 at
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Tölthető a LS-KK-v3.2-2014-09-14_Hun_Update_Final Magyar nyelvi kiegészitő csomag!
Csak Flash recoveryből, nem kell semmi WIPE!
EnjoyDon't Panic
Ha nem a stock launchert használod, hanem más launchert, azzal voltak gondok. Vissza állt mindig a stock háttér.
Remélem a mai verzióban javitották.[ Szerkesztve ]
-
snow2014
aktív tag
13:04h, 9% az aksi. 14:56h 100% aksi ....1 ora 52 perc alatt toltott fel...szerintem ez elfogadhato !!
Mindég legyetek rosszak ;)
-
teo77
őstag
Sziasztok! Aosp-ban nincs FM - rádió alapból. Hogy tudok feltenni és mit kell/érdemes? Köszönöm!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Dot
őstag
Attól függ milyen a töltő! Azaz hány amperrel tölt.
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
szunyi777
őstag
-
Strauss
senior tag
LS rom nál hogy lehet azt beállítani , hogy az értesítéseket ( status bar ) amikor lehúzod , akkor oldalra tolással eltűnjenek? sajna kezdésnél rossz gombra kattintottam és most ha ezt csinálom, akkor megnyitja
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Diego!
senior tag
Az nagyon sok..
Kb. 1.5-2 óra 15%-ról. -
szunyi777
őstag
válasz Ricardo #87432 üzenetére
Nekem nem működött az OTA Philz vel. De újra tettem az egészet tiszta telepítéssel, mert belassult frissités után. Most szuper!
Strauss
Menü / biztonsági mentés és visszaállitás. Ott alaphelyzetbe állítható!Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
ittakary
nagyúr
Felraktam a következőt:
LS-KK-v3.2-2014-09-14-i9300.zip
Majd írok hogy milyen
A rendszerrel a szokásos AOSP gondom van: valamelyik Google szolgáltatás konstans kibaszik velem! Ha be van kapcsolva a WiFi akkor a "Google Search" nevű folyamat folyamatosan szopja az akksit Kijelző után az szokott a következő lenni, ilyen 10-20%okat képes megenni!
[ Szerkesztve ]
-
reddevil777
csendes tag
válasz szunyi777 #87412 üzenetére
Megtaláltam a választ a Philzel kapcsolatos kérdésemre is.
http://www.droidviews.com/root-and-install-cwm-recovery-on-samsung-galaxy-s4-gt-i9500/If at any point of time you see a screen with following prompt in CWM, select “Yes- disable recovery flash” or you device will automatically replace CWM with Android System Recovery.
ROM may flash stock recovery on boot. Fix?
THIS CAN NOT BE UNDONE.- NO
- YES - Disable recovery flashtehát a yes a helyes válasz, azóta már nem kérdez csak szépen rebootol.
-
szunyi777
őstag
válasz reddevil777 #87440 üzenetére
Oké !
Nekem ilyet nem dobott még fel, azért érdekes..
A lényeg, hogy jó!Ricardo Oksa.
-
dbius
veterán
Ma volt a szerviz nálam, mivel elrepedt a keret az usb csati fölötti részen. 10 perc alatt végzett, minden rendben volt. A 2. év végefelé járok a garival, ennek ellenére nem kérte a számlát, azt mondta, hogy csak akkor szokták kérni, ha már a 2 hónapos kiterjesztett gari időben vannak az ügyfelek (ezt tudomásom szerint eddig itt nem így tudtuk). Azt is mondta, hogy még most is lehet venni 1 éves gari kiterjesztést a telefonhoz, egészen a 2 éves gari lejárata előtti napig.
Most a rootolással viszont meggyűlt a bajom, mint ahogy olvasom, más is járt így. Tegnap a szerviz miatt a 4.3 - XXUGMK6-XFGML1 unbrick romot raktam fel, amit OTA-n frissített kétszer este, most pedig gondoltam rootolom és visszarakom a tegnapi backupot - ldroid 2.2.2 -.
Hát nem ment, sehogy sem. cf auto roottal próbáltam, 3.09-es, 3.07-es odin alól. látszólag hiba nélkül lement, de mikor indult újra, nem dobta fel az android frissítése szöveget, itt már gondoltam, hogy ez nem jó. A supersu bekerült, de nem talált su binárist. Egyébként megjegyzésképpen még: az unbrick rom telepítését követően a gyári recovery nekem is szokás szerint elhasalt droiddal és a korábban már említett magyar hibaüzenettel jött be.
Na mondom, gyári visszaállítás, majd újra. Ezt eljátszottam vagy tízszer, a számláló bőven 10 fölé ment, de egyszer sem sikerült a rootolás. (mielőtt megkérdezitek: igen, mindent beállítottam, amit ilyenkor kell, usb debugging bekapcsolva)
Aztán próbáltam korábbi 4.3-as rommal, az egy fájlos I9300XXUGND1_I9300OXFGNC1_XEH rommal, na, ezzel sem sikerült.
Soha nem volt korábban gondom a készülék rootolásával, mindig ment pikk-pakk egy-kettőre, nem tudom mit változtathattak, hogy nem megy az auto-root.
Ezt követően végül xda-ról leszedtem az android unified toolkitet, most úgy tűnik, hogy ezzel sikerült elsőre a rootolás, pedig a leírás szerint gna7-ig tudja rootolni.
Tehát ezzel felment az su, busybox, ténylegesen van root, siker. Felrakta a twrp-t, azt most cseréltem le philz touchra, épp most megy a visszaállítás, remélem minden rendben lesz.
Gondoltam leírom, hogy úgy tűnik valóban történt valami változtatás és nem minden esetben lehet rootolni az auto-roottal a készüléket.
Egyébként gyárilag független készülékről van szó, de ez fentebb már kiderült a rom alapján. A régiókód nem mászott el, XEH maradt.
Na, közben meglett a visszaállítás, megy szépen
-
wdx
őstag
Hm... ma óvatosan a telefon bütykölésekkel! Most krepált be a memkártyám. Alig egy éves volt. A készülékben, működés közben kiírta, hogy ennyi volt. Nincs tovább. és nem volt mentésem róla. Soha nem ment nálam még tönkre memkari se...akksi se. Most 2 héten belül mindkettő.
Azért szólok, mert mostanában túl nagy a meghibásodás a környékemen...ha netán telepítés közben (kártyáról) elszáll a cucc...
Hát két esélyes... bootloadert, recoveryt nem cserélnék mostanában az tuti.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
szunyi777
őstag
válasz ittakary #87446 üzenetére
Ezt hogy érted, hogy elmegy? Energia takarékos módban kikapcsolja ha beállítod.
dbius
Köszi.wdx
Én is parázok a meghibásodástol. Most néztem meg az enyém 2013.03 gyártás..
Annyiban javítanak, hogy bootloadert csak odinnal lehet cserélni. Modem, recovery lehet zip is.
És még annyi, hogy Szvsz PC n, egy áram születnek nagyobb az esélye, mint egy micro sd magadra magát..[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz szunyi777 #87447 üzenetére
Nem volt bekapcsolva semmi ilyesmi. Ráhúztam az előzőre és ilyet produkált
Most lövök még egy menetet a "LS-KK-v3.2-2014-08-23-i9300" verzióval hátha most nem lesz Google általi akksizabálás, aztán meglátjuk. Ha ez is kaka, akkor nyomok még egy menetet a a legfrissebbel csak éppen tiszta telepítéssel. Ha még mindig kaka, akkor nem tudom
-
szunyi777
őstag
válasz ittakary #87448 üzenetére
Én tiszta telepítést csináltam, mert frissites után belassult mint állat.. Bármit csináltam vele.. Sajna ezeknél minden kiadást érdemes tiszta telepítéssel feltenni. Hála TB nek, pik-pakk vissza állítható!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest