- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ginobácsi
csendes tag
válasz apaszka #39034 üzenetére
Elnézést, de ez a hozzászólás szubjektív és nagymértékben általánosító. Akarva, vagy akaratlanul, de megsérthetsz itt pár embert aki letett már valamit az asztalra (neveket is mondhatok, nem általánosítok, pl. kelzsoca, seatone, stb.)
Nem akarok ebből vitát generálni, de ezt el kellett mondanom. -
altair66
csendes tag
valaki tervezi cserélni s3-ját s4-re?
mert szerintem nem nagyon éri meg -
Laraxior
titán
válasz altair66 #39053 üzenetére
Pont azért cseréljük
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
altair66
csendes tag
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/03/19/floridabol_akarjak_lenyomni_a_samsungot/
érdekes cikk
-
rtommy1
csendes tag
Ha valaki tud eladó S3-mat,újat,függetlent,2év garisat,írjon nekem legyen szíves.(nem fehéret)
Köszi -
hdekakas
senior tag
Most nézem LCD tesztnél, kék fénynél ahol a status bar van, az a csík halványabb. (Maga az óra ikon nincs beégve, csak van egy kissé elkülönülő halványabb csík.)
Ez alapból ilyen, vagy elég "rossz" már ahhoz, hogy kijelzőt lehessen cseréltetni? -
zola-
őstag
Lehet hülye kérdés, de ha veszek LTE galaxy s3-at az tudja nekem a hsdpa hálózatot? Sokat használom mobilinternetre.
-
szutyok93
csendes tag
Sziasztok mi a véleményetek Battery Saver to 4 days Trial erröl az aprol? Használ vmit érdemes felrakni? Ha valakinek használt leirná mennyit használ
Elöre is köszönöm a választ ÜDV
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
tysonn198810
tag
Sziasztok!
Olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy tudna nekem valaki irni egy olyan Custom ROM es Kernel parositast ami megbizhatoan mukodik?meg ha esetleg tudna akkor governor meg scheduler beallitasokat is irna/irnatok nekem?
elore is koszonom!
iPhone 16pro max
-
dancsuri
veterán
-
nordican
tag
Sziasztok, ha a névjegyeket egyesítettem a Samsung fiókkal, akkor gondolom a Samsung fiókkal szinkronizálódtak a névjegyek, de hol keressem az interneten a szinkronizálás eredményét? Nem tudom, lehet-e érteni a kérdést, még magam sem tudom teljesen, hogy mit csináltam, de hátha ti igen.
-
-
altair66
csendes tag
egyébként használja valaki a dropboxot s3-on?
filmnézésnél wifivel is tetülassú max képekre filmre meg inkább jobban megéri egy 64 gigás pendrive 10-11 k-ért -
dancsuri
veterán
ha ez is volt egy hétig nem olvasok Indexet
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
altair66
csendes tag
válasz Gizmo94 #39083 üzenetére
van az 50 giga ingyen hely 2 évig
kipróbáltam,hogy feltöltök 5-10 filmet aztán wifiről megnézem és elég szaggatottan töltötte be ha jól emlékszem ˙(még nyáron volt) ebből vontam le,hogy ha valahova elmész és akarsz filmet nézni otg segítségével pendrive ráköthető és a 64 gigás pendrive nem csak 2 évig van
-
nordican
tag
válasz nordican #39080 üzenetére
Na közel három hét után megvan az első kib...tt idegesítő tulajdonsága az S3-nak: a névjegyek egyesítése fiókkal, úgy tűnik ez egy visszafordíthatatlan és nyomon követhetetlen folyamat. Óva intek mindenkit, hogy a névjegyeknél az Egyesítés Samsung- vagy Google-fiókkal opciót válassza.
-
altair66
csendes tag
a 64 gigás sd kártya eszembe se jutott!
pedig tiszta logikus -
Devergo7
tag
Kernelt hogyan lehetne cserélni a telefonon?
3.0.31-836582 -t szeretném rárakni.
Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
nordican
tag
válasz Gizmo94 #39091 üzenetére
Egyesítettem a Samsung accounttal a névjegyeket, most minden névjegy mellett ott figyel az S betű, amit nem tudok visszacsinálni, plusz valahogy a Gmail-es üzeneteim címzettjei és feladói is bekerültek a névjegyzékbe, akikkel életemben soha többé nem fogok kapcsolatba kerülni, de őket csak a Csoportokon belül látom, a rendes Névjegyzéken belül nem. Elképesztő káosz. Az egyesítést vissza lehet csinálni?
-
Gizmo94
veterán
válasz nordican #39095 üzenetére
Aham, sejtettem. Én is így jártam anno. Igen, vissza.. itt nézelődj.
altair66 Pedig kézenfekvő lehetőség..
Devergo7 ha ezt itt kérdezed, inkább sehogy.. El lehet rontani rendesen.. Első hsz.-ben ott a megoldás, de egyébként cwm -mel vagy odinnal fleflasheled a kívánt kernelt és ennyi. Ha .tar a kiterjesztése akkor odin, ha .zip akkor cwm.. De ne ess neki, előtte olvass.. És van kernel cleaning script is, hasznos tud lenni..
hdekakas Az már nem normális, homogénnek kellene lennie. Kezdődő beégés.
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Erre észrevétel?
"Most nézem LCD tesztnél, kék fénynél ahol a status bar van, az a csík halványabb. (Maga az óra ikon nincs beégve, csak van egy kissé elkülönülő halványabb csík.)
Ez alapból ilyen, vagy elég "rossz" már ahhoz, hogy kijelzőt lehessen cseréltetni? " -
nordican
tag
válasz Gizmo94 #39096 üzenetére
Hú, akkor megnyugodtam. Igazából nem is szétválasztani akarom őket (mivel a névjegyek nincsenek összekapcsolva, szóval a Kapcsolat alatt csak az S szerepel), hanem valahogy az egyesítést visszacsinálni, tehát hogy ne a Samsung fiókhoz legyenek rendelve a névjegyek...
Egyébként abban tudsz segíteni, hogyha a Samsung accounttal egyesítettem, akkor a névjegyek hol tárolódtak?
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz nordican #39098 üzenetére
Elvileg a google fiókod címtárában... de nem vagyok benne biztos, hülyeséget meg nem akarok mondani.
De ha a megjelenítendő névjegyeknél kiveszed a pontot a fiókok elől, akkor eltűnnek a nem telefonon tárolt névjegyeid és nem fognak zavarni, sőt, készíthetsz testreszabott listát is, ami igen praktikus[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest