Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • UfoZoli

    aktív tag

    Szerintem a kollégának a 2110-es Nokiánál kellett volna maradnia...
    Mert persze itt mindenki hülye s csak ő helikopter.
    S a Samsung a saját üzletének a szervizében biztos valami noname szart rak be, s ha valamit vízállónak árult, szerelés után nem nyomáspróbázza... egy olyan eszközzel ami egy normális méretű asztalon elfér...
    Biztos ha kocsit veszel, s 3 év múlva kijön egy frissített/facelift-es verziója akkor ahhoz se fogsz már gyári új alkatrészt kapni, mert már nem csinálják, ami meg van raktáron azt meg megette az idő vasfoga.
    Nem tudom ki hogy van vele, de lássuk be egy akkumulátorban azért van elektronika is. Elég egy rossz forrasztás az ebay-es szarban aztán ha szerencséd van csak púposodni fog, ha meg nincs esetleg robbanni. Inkább rakatok bele 5 ezerért drágábban egy 2018 elején gyártott gyári akksit, amire garancia is van mint egy noname valamit. Persze az eredeti is lehet gyártáshibás, de ha az fingik be akkor garanciába visszaviheted.
    Szerintem hagyjuk rá. Az ilyen embert ész érvekkel nem lehet meggyőzni.
    Arról meg nem is beszélek, hogy az ilyen akkuhealth appok root nélkül semmit nem érnek, de ez is le lett írva párszor. (Max pöcsméregetésre jó. Root, de legalábbis adb shell hozzáférés nélkül nem lesz olyan app ami valós batterystat-ot fog neked produkálni.)
    Fölöslegesen hergeli magát a hülyeségén... :W
    A linkelt szerviz mióta minősül SE szerviznek...

    Részemről befejeztem! Pacsi!

    HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra

Új hozzászólás Aktív témák