- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
A guru
addikt
Ma szórakoztam kicsit az S-voice-szal, jópofa akár még hasznos is tud lenni
-
barca222
tag
Sziasztok. Szeretném lecserélni a Samsung note 3as telefonom az s6 edge plusra és érdeklődnék hogy megérné lecserelni rá? Tapasztalatokra lennék kíváncsi, akku, kijelzoido, használat, illetve hogy ha tudtok ajánlani megbízható boltot. Bolti garanciával 159 000ert vannak jelenleg. Gondolkodom rajta hogy megéri e és ha lecserélem szeretném karácsonyra megvenni. A note kb fél aron menne el és lenne rá a többi rafizetes,
A kijelző miatt is cserélném le szép képe van, illetve a hajlított kijelző, kamera miatt. A note 3 is 5,7" kijelző azert is szeretném a plus s6ot.
Még S7 edge gondoltam de az már kisebb kijelző. Irhattok ide is olvasom a hozzaszolasokat, de privátba is .Köszönöm a segítséget. -
kazanka
őstag
válasz barca222 #5102 üzenetére
Eljutottunk oda,hogy a telefon már lassan hibátlan lesz,szerintem nem sok ilyet találsz a piacon.Ezt a telefont csak azért adják el mert megunják.A bolti garanciás témába nem kezdek bele, mert abból újra háború lesz,ha érdekel a véleményem én nem vennék.de mindenki maga tudja hogy mennyi a tűrőképessége
-
slloyd
senior tag
Én is note 3 ról jöttem csak előtte tettem 2 hét próbát a note edge-vel is
Ami hozzáteszem vagány kis mobil csak az akksija még ennyít sem bírt[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Srácok,
Valaki tudna egy noname vezetéknélküli gyorstöltőt javasolni a mobilhoz?
(ami azért teszi a dolgát is )
Nem szívesen vennék Origi samsung ot mert kettő is kellene...
Sőt a kocsiba is úgy,hogy 3db ra fáj a fogam elfogadható áron.[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
válasz Markizmark #5111 üzenetére
Ha nincs bedugva a kábel akkor vezeték nélkül van az is.
-
veterán
válasz Markizmark #5111 üzenetére
Ja hogy madzagtalan kell... bocs ezen átsiklottam
-
slloyd
senior tag
Köszi srácok a helpet
[ Szerkesztve ]
-
Tenkes
csendes tag
Kedves "Kollégák"!
Új tulajként jelentkezem. Megmondom őszintén, hogy sok minden nagyon szép, (képernyő, fotók) de egyenlőre nem felhőtlen az örömöm, mert az előző (jóval olcsóbb) telefonomhoz képest sok dolog nem megy, vagy nem úgy megy, ahogy szeretném.
Lehet, hogy én vagyok ügyetlen, igyekszem tanácsotok kérni. (Nem egyszerre, fokozatosan, hogy ne terheljek senkit túlságosan)Első néhány kérdésem:
- Lehet cserélni az alapbeállításról másra a 3 alsó gombon a hosszú nyomás funkciót? (például a zsebbláma nagyon hiányzik)
- Be lehet állítani, hogy
- a jobb oldali gombbal be lehessen fejezni a hívást?
- amikor felépül a hívás megrezzenjen a telefon?
- a telefon megrázására elsötétüljön a kijelző?Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
ZX81>HT1080>Primo64>Commodore64
-
Locutus
veterán
Ugyanezt tapasztaltam egykét napja, egy emailcímet kellett volna beírnom, és az istennek se sikerült. Először a @-ot kezdte újra és újra írni, aztán a pontot, szal copypaste nélkül sehogy se bírtam a végére érni
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
optikus
senior tag
telenorra is meggyutt egy 300megas frissules.
[ Szerkesztve ]
Buy books not gear.
-
tag
-
guriga1234
addikt
válasz Paladin1492 #5122 üzenetére
A függetlenekre jön rendesen havonta. A szolgáltatót hibáztasd, ha nem jön havonta.
-
tag
válasz guriga1234 #5123 üzenetére
Nincs értelme hibáztatni senkit, inkább csak morgok. Ez van ma Magyarországon mindenhol. Vedd meg az újat, ha frissebbet akarsz. Peace
“Ha Rómában élsz, élj úgy, mint a rómaiak, ha másutt élsz, élj úgy, ahogy ott élnek”
-
gyuri1979
aktív tag
válasz Paladin1492 #5124 üzenetére
Én tmobilos vagyok,de rendessen kapom a fríssítéseket,kb 1,5havonta.
-
tag
-
guriga1234
addikt
válasz Paladin1492 #5124 üzenetére
"Ez van ma Magyarországon mindenhol. Vedd meg az újat, ha frissebbet akarsz" - ??? Mindenhol???????
De hát a függetlenre jön frissítés! A kettővel előttem szóló írja, hogy T-re is jön, akkor mi ez a mindenhol? Vagy csak nem érted a mindenhol szó jelentését?[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Ennyi időtök van vitatkozni egy ilyen piti dolgon? Irigyellek titeket
-
slloyd
senior tag
Amùgy nem azért az 1 húszért de pontosan mit is takarnak ezek a biztonsági frissítések?
Mert én szinte soha semmi változást nem látok.... -
optikus
senior tag
-
Tenkes
csendes tag
válasz guriga1234 #5119 üzenetére
Köszönöm válaszaitok.
Biztos az én tapasztalatlanságom, de sajnos nem igazán tudom őket hasznosítani:
A ki-be kapcsolóval be tudod fejezni a hívást (a Home gombbal meg felvenni).
A ki-be kapcsolóval kikapcsolhatod a kijelzőt. Számomra csak a képernyőt kapcsolja ki-be, a hívást nem szakítja meg.Hogy rezegjen híváskor,a telefon-egyebek-beállítás menüben találod. A beállításokban olyan hogy "telefon" nincs, így az egyebeket sem talűlom.
ZX81>HT1080>Primo64>Commodore64
-
guriga1234
addikt
-
gyuri1979
aktív tag
329Mb-os frissítés érkezett a T-mobilosoknak.
-
Locutus
veterán
Ezzel találkozott már valaki?
Most találtam én is egy ilyet: Tegnap 15:01-kor egy 0670-es számra küldött egy SMS-t a telefonom hasonló tartalommal. (SMATMOTN... kezdettel)
Mi a franc lehet ez?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Markizmark
addikt
Ezért érdemes megnézni telepítéskor, hogy milyen jogokat adunk meg az adott alkalmazásnak. Néha időnként nem árt átnézni a már fentlévőket is és megvonni ezt-azt. Több, mint gyanús, ha egy téma sms küldéshez kér jogot.
Ez az egyik nagy újítása az Android M-nek, használni is kell!
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
KonZumo
tag
Grace UI-t soha nem kapunk már? :/
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
guriga1234
addikt
válasz Markizmark #5146 üzenetére
+1
-
A guru
addikt
válasz KonZumo #5147 üzenetére
Nem fogunk sajnos, ha az S5 esetéből indulunk ki, ők nem kapták meg az S7 designját mi viszont igen most az S7 megkapja a Note felületét mi meg már ezek szerint nem. De a remény hal meg utoljára, illetve theme storeból töltsd le a light energy témát ha egy kis Grace feelinget szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest