- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
nggabinál jobb ötletem nincs, ennél jóval olcsóbban megcsinálja szerintem.
Pontosabban mégiscsak lenne egy ötletem, tán nem kéne leejteni már többedszerre, nem ütésálló a készülék, még így is jobban bírja, mint az elvárható lenne. Persze a baleset attól baleset, hogy nem tudjuk előre, hogy be fog következni, de talán egy kis óvatosság nem ártana pluszba. Az enyém 8 hónapos múlt, de 1-nél többször és 10 centinél magasabbról nem esett és semmi nyoma sérülésnek. Se tok, se fólia.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
MrCsiT
addikt
válasz Markizmark #4051 üzenetére
no. tokban van. A mostani tokjában ezek szerint, mégis a kamera ért le először.
Vettem egy Samsung Glossy Covert rá, meglátom, ezzel mi lesz.
A rohadtul kiálló kamera a papíranyag üveggel ettől még véleményem szerint konstrukciós hiba.Az, hogy mikor teszed le, 40 cm-ről leejtve ér oda, annak bele kéne férjen, mint neked az értő olvasás: sehol nem írtam, hogy direkt dobáltuk, de ez így azért siralmas az eszköztől.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
-
A guru
addikt
Közben én is felraktam a májusi updatet. Minden ok. Azt néztem hogy a nexus 6p-sek csak ma reggel kapták meg...érdekes
-
SAABPEPE
tag
Ma én is csatlakoztam a táborához egy arany színű S6 edge +al.Ha fel szeretném rakni a gyári Samsung Androidot aT mobilosra akkor a garancia veszik vagy megoldható?
-
A guru
addikt
Ha már színek akkor kinek milyen van? Kíváncsi vagyok az arányra eddig 2 arany jómagam feketéje. Ti jöttök
-
lasse001
senior tag
Fekete
-
gyuri1979
aktív tag
Arany/Platina
-
A guru
addikt
4-2 az arany javára
-
Markizmark
addikt
Enyém "fekete" ami inkább nagyon sötét kék. Egyébként az ízlés nem vita tárgya. Az arany is jól néz ki.
-
Locutus
veterán
Nekem ezüst van.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
james008bond
őstag
Természetesen arany. Mert az néz ki a legjobban
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
A guru
addikt
Na nem is annyival több az arany mint gondoltam
-
Pyzoo
aktív tag
Kicsit változtatok az arányokon. Arany/platina van nekem is.
Elsőre kiborított a színe, de amióta trombitaréz van nyakamban már fel se tűnik mellete.[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
resu8823
tag
Helló!
A kijelző csere beégés miatt meddig garanciális ügy? Úgy értem vásárlástól számítva 1 vagy 1+1 év amíg a kijelzőt is cserélik.
A hátlapi kamera nálatok is szokott "klattyogni", bekapcsolt állapotba ez nem jön elő, de ha simán felveszem az asztalról, mindig jön az a kis hang.
Végül: A note3-nál nálam a kijelzőt keretestől cserélték, itt is ez a megoldás rá, vagy ez hogy működik? -
MODERÁTOR
-
guriga1234
addikt
válasz Viktor0610 #4086 üzenetére
Nekem nem klattyog a kamera, még ha rázom, akkor sem. Ennek ellenére tud rendesen fókuszálni.
-
Markizmark
addikt
válasz guriga1234 #4089 üzenetére
Enyém sem ad semmilyen hangot.
-
A guru
addikt
válasz guriga1234 #4087 üzenetére
Teljesen más egy VALÓDI arany tárgy mint egy színezett plasztik...
-
pusihusi
addikt
Sokan nem az aranyat szeretik, hanem az arany színét: Vagy ott van a pink, mikor kicsik voltak a lányaim az istenért nem lehetett rájuk adni úgymond pink színű ruhát, most meg Iphone pink, cipő pink, nadrág pink stb.... Most itt az arany színű dolgok-ez a divat S különben üveg.
Üdv. Feri!!
-
A guru
addikt
válasz pusihusi #4093 üzenetére
Az üveg nem anyagában arany színű hanem egy ilyen celofán szerű valami van ráragasztva tudomásom szerint. És ez a "gorilla glass" is csak egy üveg szerű műanyag de hogy az egész egy bazi nagy konstrukciós hiba az is biztos. Régi htc incredible s-en semmi ilyen flancos csimpánz üveg nem volt és 2 évig volt használatban fólia és tok nélkül egy karc nincs rajta bezzeg ha a mai telefonokra nem teszel fóliát már csak letörlöd és karcos. A törésallóságáról meg annyit hogy törik ez is szépen ugyanúgy mint régen.
Én is szeretem magának az aranynak a színét egy bizonyos határig. Nálam az alma által használt színkombináció fehér és arany sokkal konszolidáltabb mint a samsungos telibefújt csillogós történet. Képzeljétek csak el mondjuk az edge+-t matt feketében (nem ebben a kékben) és ezüst helyett arany színű keretekkel. Na az odavágna
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
Jópár tévedést sikerült összehoznod egy hozzászóláson belül.
A Gorilla Glass üveg. Sokféle üveg létezik, ez is egy a sok közül.
Nincsen semmilyen celofánszerű anyag ráragasztva.
Nem létezik törhetetlen üveg, csak kevésbé és könnyebben törő.
Az itt többek által aranynak titulált szín valójában (a samu szerint) gold platinum. Tehát nem tiszta (sárga) arany színű. Egyébként meg csupán az aranynak is sok változata van, attól függően, hogy mivel ötvözik. Vannak arany ékszereink, a telefon színe egyikhez sem hasonlít, de az tény, hogy nagyon szép. -
A guru
addikt
válasz gyuri1979 #4099 üzenetére
Abszolút nincsenek gondjaim a telefonnal egyszerűen csak látom a népszivatást. Sokkal jobbra meg lehetne csinálni ezeket az "üvegeket" amik így karcállóak meg úgy karcállóak aztán pont olyan mint a hardlex a karóraknál... egy jó van bennük hogy átlátszó. A másik meg hogy láttam élőben az arany színűt és nekem nőies meg giccses de ízlésrő kár vitatkozni telenornál meg csak aranyban van úgyhogy azt kell szeretni Viszont ez a telefon jó tapasztalat nekem arra hogy nem veszek többet üveg hátlapos telefont mert borzasztó fogni is meg takarítani is. Jó néz ki amég kiveszed a dobozból na meg a promóvideókban. Ismét ne értsetek félre szeretem a kütyüt de nem tökéletes legalábbis nekem nem és akkor a kiálló kamerát már meg sem említem ami a másik konstrukciós fail.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest