-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wapmester
senior tag
válasz pedro7 #16582 üzenetére
csoportok vannak alapból , mikor szerkesztesz egy kontaktot a megfelelő csoporthoz adhatod őket. A normál, rezgő üzemmód nem időzíthető asszem, helyette van Ne zavarjanak üzemmód ami kb ugyanazt tudja és megadhatod az időzítést is mikor kapcsoljon be és kik hívhatnak stb jobban szét kellene nézz a telefonban, hisz minden megvan ami kell
-
Wapmester
senior tag
válasz pedro7 #16586 üzenetére
a tabletemen android 6.0-van de abban is ugyanúgy Ne zavarj funkció van, külső programmal lehet csak azt elérni amit te akarsz, ha neked nem felel meg a Ne zavarj funkció, de nem értem mi a nehézség abban ha lehúzod az állapotsort és benyomod néma üzemmódba vagy amelyikbe akarod, annyira nehéz hogy időzítés kell hozzá?
A kontaktokat egyszerre nem lehet betenni csoportba,ha jól tudom, de egyenként igen, rámész valamelyik kontaktra aztán szerkesztés és ott lesz egy rész hogy Csoport, kiválasztod a megfelelő csoportot és oda kerül a név aztán a Névjegyzék beállításaiban beállítható milyen kontaktokat listázzon ki neked a Névjegyzéked pl SIM kontaktok, Eszköz kontaktjai és van ott egy olyan hogy Testreszabott lista és mellette egy fogaskerék ikon ott kipipálhatod melyik csoportokat listázza neked .[ Szerkesztve ]
-
pedro7
tag
válasz pedro7 #17761 üzenetére
Valaki esetleg a 17761-re ?
Mert elég érdekes választ kaptam a Samsung-tól:
A Facebook nem engedélyezi a gmail fiókkal való névjegy szinkronizálást ezért nem lehet így könnyen beilleszteni a névjegyzéket a facebook programba.Ez elképzelhető ?
Akkor egy új facebook felhasználónak egyesével kell keresgélnie a contact-jait ?
Ezt nem akarom elhinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest