- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Na most akkor mi van ? Nekem telekomos van, nem rootoltam meg nem nyitottam bootloadert sem. Vissza tudom rakni a 6-ot ? És hogyan ?
This is the way
-
Ákkk
addikt
válasz BogyóBP #34494 üzenetére
A sammobile nem a samsung csak egy blog. A másik a samfirm pillanatok alatt leszedi.
Vissza lehet rakni a 6-os rendszert még az áprilisi biztonsági frissités után is és knox sem ugrik, hogy bootloader nyitott vagy zárt ennek semmi köze hozzá.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
RaZroX
addikt
válasz #20749568 #34503 üzenetére
Ha e szerint csinálom az általad írt Odin verzióval az úgy jó lesz ?
Extract (unzip) the firmware file
Download Odin v3.11.1
Extract Odin ZIP file
Open Odin v3.11.1
Reboot Phone in Download Mode (press and hold Home + Power + Volume Down buttons)
Connect phone and wait until you get a blue sign in Odin
Add the firmware file to AP / PDA
Make sure re-partition is NOT ticked
Click the start button, sit back and wait few minutesThis is the way
-
RaZroX
addikt
Samsung logó "villog", néha az érintő gombok felvillannak és nem megy tovább.
ROM:
Model SM-G920F
Model name Galaxy S6
Country Hungary (T-mobile)
Version Android 6.0.1
Changelist 9408889
Build date Fri, 13 Jan 2017 03:35:26 +0000
Security Patch Level 2017-01-01
Product code TMH
PDA G920FXXS5DQA1
CSC G920FTMH5DPL1Kb 10 perce áll így a telefon.
Szerk:
Na most elkezdett hibaüzeneteket dobálni.. "A rendeszr UI" leállt" és kb mindenről kiírja ezt.
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
RaZroX
addikt
Őszintén nem néztem ennyire utána. S6 előtt hetente cserélgettem a romokat a telefonjaimon, amióta S6 van nem volt rá szükségem, hogy ilyesmivel foglalkozzak ezért fogalmam sincs, hogy itt mi hogy van. Most ki jött a 7.0 ami számomra csalódás, nekem csak az kellett, hogy vissza tehessem a jól bevált "Májvacukrom".
This is the way
-
BogyóBP
addikt
Valamit nem tudtok arrol hogy tudom a CSC-t visszarakni? Elmászott ahogy feltötöttem a VDH nak a 7.0 ás romját. Erdetileg XEH volt de a smartswitch meg osztráknak észleli rootolni nem akarok szóval Chainfire módszere kiesik.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Mikeee89
senior tag
Korábban írtam, hogy szemezek a Galaxy s6 szériával. Végül egy S6 edge fekete 32 GB-os változatot választottam a media marktban. 4 GB mobilnetre váltottam, remélem az már elég lesz a havi kb 20 óra online rádiózásra.
Már nagyon várom, jövő hét elején lesz meg kb. A topikban feltett kérdéseimre köszönöm a gyors válaszokat. Jöhet az A3 után a hatodik sebességi fokozat
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz RaZroX #34520 üzenetére
Összeségében szerintem sokkal jobb rendszer mint az M volt de van pár változás ahozz képest az N áprilisi biztonsági frissitése óta simább és gyorsabb mint az M volt valaha.
A készenléti mód sokkal jobb.
Meg lehet szokni én ezt mondom....A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
BogyóBP
addikt
Nekem is pozitiv véleményem van a Nougat ról, kivéve hogy a zsebem felhivta a főnökömet az meg nem nyomta ki és 15 percet beszélt a zsebemmel
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Érdekes nekem is mászik vissza 6.0.1 es androidra. Fene se érti ezt. Fogadok Kitkat re már nem engedne lefele nehogy rootolni tudjak temporaryban hogy a CSC-t helyrerántsam.
-
BogyóBP
addikt
Visszamentem 6.0.1 re megvárom mig TPH ra kijön a 7.0.
-
sgeza
veterán
Most nézem, hogy nekem van egy 6.0.1-es vodafone-os romom, ha kellene valakinek. Termézetesen négyfájlos!
-
sgeza
veterán
Az nem lehet, hogy valahogy flashelésnél meg lehet mondani, hogy milyen CSC-re álljon be? Mit tartalmaz vajon a CSC fájl? Mi van, ha ezt kihagyjuk a betallózáskor?
-
BogyóBP
addikt
Ez egy fantasztikusan jó kérdés. Szerintem akkor az android se tölt be. A CSC be van definiálva mi az alapértelmezett CSC kód és milyen programokat kell az adott régióhoz feltölteni.
-
RaZroX
addikt
Én lassabbnak tapasztaltam meg a rendszert minden téren. Érezhetően döcögősebb és mintha nem is lenne meg a 60fps. Sokszor dobált ki az appokból, gyorsabban is merült nekem. És voltak egyéb apróságok is amik nekem kényelmetlenek voltak (új Samsung bill., új galéria stb.)
This is the way
-
Ricardo
titán
válasz RaZroX #34532 üzenetére
Bár én hatossal nem használtam (így azt nem tudom, hogy még gyorsabb lenne e mint most), de a sebességgel nincs gondom, eddig egyetlen alkalmazásból sem dobott ki, Az akku megfelelőnek tűnik a fizikai méreteihez mérten (mondjuk azt nem tudom az előző rendszeren mit tudna), a billentyűzet meg gondolom egyéni megítélés kérdése. Én már régóta a swiftkey-t haználom minden telefonomon.
-
Kékes525
félisten
Összefoglalnátok, hogy felhasználói szemmel mik a lényegi különbségek a 6-os és a 7-es között?
A sebesség, akadozásmentesség, akkumulátor idő növekedése az szerintem erősen szubjektív. Akkora változás nem lehet, amit igazán érzékelni lehet, lehetne. Ha visszakeresnétek, akkor minden fő (és sokszor al) verzió után is ezt elszokták mondani. Kb minimum 5% változást lehet, lehetne érzékelni. Ezért ha mind igaz lenne, akkor már hiper-super telefonunk lenne. Ezek az értékek nagyon függnek a használati módtól, a beállításoktól és a programkörnyezettől (a hardveren felül).
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
ToBeY
nagyúr
Höhö,már Lybia és Kenya is megkapta a 7.0-t már nem sokára talán TPH is megkapja
-
Kroni1
veterán
válasz Kékes525 #34535 üzenetére
Itt az én szubjektív véleményem róla, amit eddig észrevettem.
Nugát előnyei Marshmallow-hoz képest:
Fájlkezelő: könnyebb elérni a törlés funkciót, nekem tetszik
Beállítások menü: Más, nekem nincs bajom vele, ugysem mindennap mászkálok benne
Funkciók: Van felbontás állítás, de állitólag nem hoz akkuidő növekedést.
Kékfényszűrő, estétől reggelig nekem be van kapcsolva, szeretem.
és még biztos van más isNugát hátrányai Marshmallow-hoz képest:
Tárcsázó: sokkal egyszerűbb, rosszabb lett, nem látom a kedvenceket úgy és nem is lehet rendezni őket, kevesebb feature.
Értesítési sáv: Nem jön be hogy egy értesítésre kétszer is le kelljen húzni, hogy elérjük a vele kapcsolatos funkciókat, egy húzással csak látom h mi az. A MM-on ez egy mozdulattal kevesebb, jobb volt.
Nem olyan kiforrott még, volt h hívást nem tudtam felvenni és olyan is, hogy beragadt valami gyári folyamat, és lemerült pár ora alatt, sajnos ez másoknál is előjött, MM alatt ilyen nem tapasztaltam sosem, de reméljük javítják hamarosan. -
Ákkk
addikt
válasz Kroni1 #34538 üzenetére
Az utolsó sorokban leírt jelenségel még nem találkoztam pedig 2 hónapja már az s6-on is nougat van.
A készenléti idő nagyon sokat javult ami az M esetén néha botrányossan gyenge volt és ott fordultak ezek a jelenségek leginkább elő bizonyos felhasználóknál.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Berger92
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a nugat frissítés óta azt csinálja a teló, hogy lezárt képernyőnél lejön a wifi-ről... Nagyon idegesítő. Átnéztem a beállításokat, nem találtam így hirtelen semmit, vagy ami erre utalhatott az is be van kapcsolva. Valami ötlet? Járt más is így?
Köszi -
ToBeY
nagyúr
válasz csorbajeno #34547 üzenetére
Líbia is elég komoly .(ugye ott most polgárháború van)
-
Kroni1
veterán
Bocsánat igazad lehet, én S7-en tapasztalom ezeket most, azt hittem abba a topicba irok, de most látom h ez a 6-osé, mindkettőt olvasom mert asszonynak meg az van.
Szóval nálad az S6on az akkuidő jobb lett nugáton? Ennek örülök, mert én a s7-esen (másokkal együtt) azt tapasztalom h kevesebb az üzemidőm nugáton mint MM-en volt. De akkor asszony függetlenjére fel fogom tenni a Nugátot, csak samfirm-on még csak a szolgáltatós 7-eseket láttam, és még a teló sem jelezte hogy lenne hozzá..
sgeza: Igen, az is S7-re vonatkozik, ezek szerint az S6 ezt a felbontásállítós nugát funkciót nem kapta meg..
[ Szerkesztve ]
-
nash2
tag
Sziasztok, esetleg egy 4 fájlos Telenoros 6.01-et (PDA: G920FXXU5DQA7, CSC: G920FPAN5DQA2, Phone: G920FXXU5DPL3) tudna feltölteni/linkelni valaki ? Előre is köszi !
[ Szerkesztve ]
Nash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest