- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz sebgutkopf #34588 üzenetére
"a kijelző fényerő szenzora valóban konzisztensen" Ez nagyon jó, mert nagyon zavar, hogy nem tud rendesen alkalmazkodni. A beállításoknál nem az a gond elsősorban, hogy nagyon belenyúltak és a sok változtatás miatt szokatlan? Nekem az a tetszett amikor lapokra volt osztva a beállítás menü.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Múlt héten szerdán lefrissült Nougat-ra a független S6-om. Azóta kétnaponta bedob egy random teljes képernyős reklámot, illetve állandóan nyaggat a telefon, hogy valami Sync backupolni fogja az adataimat a Samsung Cloud-ba. Én ezt nagyon nem akarom... 2 account van megadva, az egyik a Samsung, a másik a Google, utóbbival szinkronizálódnak a kontaktok meg a naptár, de azt se tudom, ezeket lehet-e valahogy szűrni, hogy pontosan mit is akarok szinkronizálni, mert nem találok ilyet a Backup and resrore menüpont alatt.
Az automatikus frissítés ki van kapcsolva a Samsung fióknál, mégis állandóan szinkronizálni akar.Ebben tudtok valami okosat mondani?
Köszi előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
ToBeY
nagyúr
válasz csorbajeno #34600 üzenetére
Kösz már megtalaltam és camera raw filterrel már neki is álltam
-
no more
veterán
válasz csabyka666 #34602 üzenetére
A reklámot értelemszerűen egy app okozza, amit letöltöttél. A Samsung nem dobál be reklámot.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
sgeza
veterán
válasz csabyka666 #34602 üzenetére
Ahogy No more is mondja. Kiegészítve: a Samsung cloud backupot is ott találod a felhő és fiókok menüben. Nézd át!
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz no more #34604 üzenetére
Hát utoljára nem is tudom, mikor telepítettem bármit is... A frissítés előtt nem volt ilyen. Valahogy ki lehet deríteni, hogy mi szórja be?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Igen, ott van a Google meg a Samsung accountom is, de totál más felület a kettő. Olyat keresnék, hogy ki tudjam jelölni, mit szinkronizáljon. Ez a Samsungnál meg is van, ott az automatikus szinkronkzálás ki van kapcsolva, a Google accountnál meg csak egy olyan kapcsoló van, hogy back up my data (ez be van kapcsolva), oszt jónapot.
-
sgeza
veterán
válasz csabyka666 #34607 üzenetére
A google szinkronnál semmit nem tudsz mást állítani sajnos. Ez számomra egy borzasztó nagy hiányossága az Androidnak, hogy nincs normális mentési lehetőség.
-
-
csabyka666
veterán
válasz icemad #34610 üzenetére
Törölni nem lehet root és külső app nélkül? Én nem használom, párszor próbáltam, de nem működött, valamint nekem is dobálja be a hülye ajánlóit. Letiltottam, de elég az valamire?
-
Kékes525
félisten
válasz csabyka666 #34614 üzenetére
Törölni és tiltani is lehet: BK Package Disabler (Samsung)
-
madkiller
őstag
Jött már valakinek újabb nugi? Nagyon elhagyta ezt az s6ot a samsung. Mióta kijött vagy 3 hónapja 1 darab frissítést sem kapott nálam a teló. Még a kitkat is kapott vagy 3at május közepére s4en.
-
csabyka666
veterán
válasz Kékes525 #34616 üzenetére
Jujj ez külső program... Én amit nem feltétlen muszáj, nem teszem fel.
Ha a letiltással ugyanazt érem el, mintha letörölném, nekem már az is elég, van hely bőven még a készüléken.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Kékes525
félisten
válasz csabyka666 #34619 üzenetére
Letiltás is elég. "Jujj ez külső program... Én amit nem feltétlen muszáj, nem teszem fel." Ezt nem értem. Miért félsz annyira egy "külső" programtól? Normális használat mellett, ha odafigyelsz, nem okozhat problémát. Ez a program elég nagy segítséget ad a megfelelő döntéshez.
-
sgeza
veterán
válasz csabyka666 #34619 üzenetére
Nem kell félned ettől a programtól, mert pont ugyanazt csinálja, amit te is meg tudsz (kicsit komplikáltabban) ADB-n keresztül parancssorosan csinálni. Egyébként az első dolog az, hogy ami nem kell, azt eltávolítod. Ha rendszer alkalmazás, akkor törölni nem tudod, csak tiltani. Ha tiltani sem tudod, akkor a Kékes kolléga által javasolt programmal rejthető (vagy ahogy említettem ADB-n keresztül).
-
-
Ákkk
addikt
válasz madkiller #34618 üzenetére
Nekem is volt már xef-re jelenleg április a biztonsági frissités állapota.
De inkább tiltó frissittés ez mert se az s7 -e se az s6 nem enged azóta frissiteni rendszeralkalmazásokat főként az s8 miatt szerintem.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
ibenny
senior tag
Hogy jott meg nektek a frissites fuggetlen keszulekre (ha jol ertem, arrol van szo)? OTA-n semmi, hiaba keresem, de a Samfirm-on sem latszik Mo-ra semmi. Csak a telefonom van nalam, szamitogep most nem elerheto. Vagy akkor ugye nem XEH-ról beszéltek?
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Hol a TPH ROM, hol a TPH ROM, hol a TPH ROM???
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
-
BogyóBP
addikt
6.0.1 re van olyan root megoldás ami nem ugrasztja meg a knoxot? Az 5.1.1 re nemtudok visszamenni mert folyton azt irja ki hogy FAIL amikor a boot.img akarom felflashelni.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Nem tudom, a Nougat, vagy valami bug, de a Call Notes Pro valamiért nem jeleníti meg a kontaktokhoz írt note-okat. Ma megjelent valami szöveg, hogy alvó állapotba került (vagy valami hasonló) a Call Notes Pro, merthogy inaktív volt, vagy mifene. Hát ez nem jó buli nekem, mert fontos lenne, hogy aki hív, és van note-ja, akkor mutassa is nekem...
Erre van valami megoldás, hogy ne tegye magát készenlétbe?
-
Ákkk
addikt
válasz csabyka666 #34648 üzenetére
Add hozzá a nem figyelt alkalmazásokhoz akkor nem teszi a rendszer alvó módba.
Eszköz karbantartása/ Akkumulátor beállitásainál
keresd.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Jegyzetben nem lehet állítani valahogyan a betűmretet?
Vagy tudnátok ajánlani helyete valamit?Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest