- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Schrift #63106 üzenetére
Erről a linkről töltsd le a 4.4.2-őt és az Odin-t.
A 4+1 kicsomagolásnál jelszót kér ami: www.android-forum.hu
Ha repartos romot teszel fel ez a három legyen kipipálva: auto reboot / re partition / f reset time! Ha egy fájlost akkor a re partitionhoz nem kell pipa!Tehát felrakod a fenti 4+1 fáljost után töltsd le innen vagy innen a legfrissebb 5.0.1-et.
Ez már egy fájlos lesz.Root:
Ezt töltsd le a gépre, ezt pedig a telóra.
Nem kell kicsomagolni egyiket sem.
Philzet felrakod ugyanúgy Odinnal mint mikor egy fájlos romot teszel fel. Tehát teló download módba indít, gépen odin indít, csatlakoztat, philz betalózz, start. Ez pár másodperc ha kész húzd le a gépről. Telót kapcsold ki aztán egyből indítsd recovery módban. Amikor rezzen egyet vársz 2 másodpercet és elengeded.
Philzben install zip, kiválasztod telóról a supersut és install. Telót újra indít. ha megvan egyből menj playre frissítsd be a supersut. Ha kész supersu négyet kérdez: milyen mód? normal / knoxot tiltsuk? igen / frissited a binárist? igen / telót újraindít? igena root ennyi.
Ha már van root akkor ha érdekel van még pár apróság ezeket is ugyanúgy kell feltenni philzből mint a supersut. Nem kell ezeket sem kicsomagolni csak telóra másolod, install recoveryből kész.
Ezzel fel tudod cserélni a feladatváltó gombot olyan lesz mint S5-ön. Nem a home gomb hosszan megnyomva fog előjönni a futó appok hanem menü gomb rövid megnyomásra. Ami meg addig menü rövidre jött elő az menü hosszanra fog előjönni.
Ezzel le tudod szedni az értesítési sávon az s kereső és gyors csatlakozás sávot.
Ez pedig dolby atmos equalizer így néz ki
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
válasz Schrift #63637 üzenetére
Itsmybestgun és Schrift Köszönöm a tippeket!
Még egyszer elnézést a közjátékért, de látjátok így máris korrektebb választ sikerült kapnia az eredeti kérdezőnek is.....
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
sanyek2
senior tag
válasz Schrift #64171 üzenetére
Ez már határozottan jobban fest, mint a cm!
Sőt, első blikkre már fel is raknám.
Kell hozzá az Odin, drivercsomag(1. hsz-ből?), rar fájl. Mégvalami?
Rég feküdtem neki telepítésnek. Hogy vezessem le a folyamatot?
Nem akarom ROOT-olni.
Ha jól látom ezen nincsenek fent a samu gyári sallangjai, igaz?
Külön köszönet a válaszért, mert más úgy tűnik nem ért hozzá!
Pacsi! -
sanyek2
senior tag
válasz Schrift #64173 üzenetére
Ja igen, bocs. Nagyon rámeredtem a Lollirom-ra.
Megnéztem az alternatívákat, úgy vélem, újításnak jó lesz a 8-as lollirom.
Kiindulási alappal, és választékkal már van mit csinálnom!
Köszönöm a segítséget!es4: Bocs, hogy 4.2.2.-től felfelé nem nézem meg az összes eddig kiadott verzió 70 féle módosított változatának leírását/videóját.
"Azt már most megmondom hogy a romolgatás vége úgy is az lesz hogy visszarakod a gyárit."
Én gyári Lollipop-ról léptem vissza romolt KK-re (ami mai napig fut rajta), mert akkora egy fostalicska volt újonnan.
Nem tudom azóta mennyit fejlődött milyen irányba, mert ahogy írtam, nem követem figyelemmel.
Ezért gondoltam megkérdem.
Segítő kezekre számítottam, nem gépelni is lusta herevakarókra.
Ne vedd magadra!
Fórum. Azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak, nem? -
zseko
veterán
válasz Schrift #64467 üzenetére
köszi! Annyiból már lényegtelen, hogy feltettem a frissítést, és el is cseszte az egészet. Csak a frissítést feltéve eltűntek a google alkalmazások (play áruháztól kezdve minden...), feltéve a gapps-ot is viszont folyamatos fc-zés van "A beállításvarázsló leállt" eredménnyel. Gapps nélkül persze megy, csak sz@rt sem érek play nélkül... Így lehet bepróbálkozom pl. az RR-el.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Astra kalandok @Első rész
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Villanyszerelés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok