-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
válasz kisdnl #44347 üzenetére
igen ,dettó ugyanez a szitu,tegnap vettem át én is,még néztek is rám bután a benzinkútnál (PPP),hogy mit akarok,azt mondták olyan nincs hogy nem küldenek értesítőt,és ott volt a készülék.telekom-nál nekem is nem vette át értesítés.számla, garipapir nincs.az a baj addig be sem merem regisztrálni a samsungnál,mert nem tudom mi van a számlán vásárlási dátumnak.
-
Polllen
nagyúr
válasz kisdnl #44347 üzenetére
Be van lassulva a rendszerük, (ami azért vicc mert vállalati megoldásokat is árulnak, de a sajátjuk egy fosna), nálam tegnap érkezett meg az értesítés arról, hogy szállítás alatt a készülék, majd rá 1 másodpercre, hogy átvehető a pick pack ponton. Weben előtte az volt, hogy nem vettem át, már majdnem hívtam őket, hogy pontosan mit is nem vettem át.
Ma a státusz az, hogy átvételre vár a pick pack ponton. Tegnap este elhoztam, gondolom kell egy kis idő mire teljesítettre vált. Ezután kell megjelenjen a számla és gari levél. (ezt az infot én is itt kaptam )
Szóval nem egyedi eset a tiéd.
BadboysNekem nexus 7 (2012) fent van az 5.0, de visszavonták a frissítést, mert sok embernél voltak ott is gondok. Lekopogom, nálam működik. Uh érdemes rá várni, de egyáltalán nem baj, ha csak a végén kapja meg S4. Inkább jobb lesz.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy samu kukázza-e a fosna exchange app-ját és már csak a Gmail lesz-e elérhető levelező kliens.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest