Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vikooo

    addikt

    válasz autotaxmo #5054 üzenetére

    Önmagában az a tény, hogy be van kapcsolva a GPS az nincs hatással az akkumulátor üzemidőre.
    A többi -már amennyire az OEM engedi- rajtad múlik, hogyan konfigurálod mi használhatja bármikor és nem csak az előtérben a GPS -t. Ezzel a lehetőséggel jócskán visszavágta a Google az alkalmazások ámokfutását.

    Ezt amúgy ellenőrizheted is a Beállítások - Adatvédelem - Adatvédelmi irányítópult alatt. Mind a frekvenciáját mind a hosszát. Ami gyanús vagy nem kell azt le kell vágni. Természetesen a rendszer bizonyos elemei nem korlátozhatóak viszont érdemes a GPS engedélynél megjeleníteni a rendszeralkalmazásokat és azokat is ellenőrizni, lekapcsolni amiről tudod, hogy nem kell -és amit enged is.

    De szerintem sem mérhető a "stand by" GPS negatív hatása.

    (Ez olyan mint a WiFi -t vagy mobilnetet kikapcsolva tartani amikor nem használod aktívan vagy éjszakára. Ez az idő szerintem elmúlt amikor ilyenre kéne vetemedni mert Android és csak 1-2k az akku kapacitás. Galaxy S2 -nél volt jelentősége de a mai kiforrott Androidon és 4-5k akku kapacitással felesleges).

    Amúgy a WiFi és Bluetooth mindig keresés opciót is kikapcsoljátok? A végén lesz egy nagyon drága de alkalmanként erősen korlátozott telefon a zsebünkben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák