Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz autotaxmo #1312 üzenetére

    A kedvedért mutatom akkor két nap termését a iPhone 13 Pro Max topicból:

    "Messengeren keresztüli fotó készítésnél vajon miért csinál sokszor ilyen képeket, hogy a fénykép oldalán csíkok jelentkeznek, amikor minimális zoomot használnék? Csak a kép elkészülte követően jelentkezik rajta messengeren, tehát amikor épp csinálná az ember a képet, akkor még nem. "

    "Háát, nekem többet fagyott le pár hónap alatt az iPhone, mint a Note9 3+ év alatt, pedig annak a szoftvere kicsit nagyobb tudású."

    "Nekem is ilyen, messemger hulladék ios-en is a facebook-al együtt. Engem a beépített böngésző készít ki."

    "a helyzetet bonyolítja, hogy nem állandó a jelenség. egy IPhone Xr-el például gond nélkül tudok beszélni, mindenki hall mindenkit. Azonban a 12-es, 13-as és SE széria teljesen OFF. Mát próbáltuk összehasonlítani a különböző típusok beállításait, de minden egyezik, nem volt különbség. egyszerűen érthetetlen"

    "Ez azért érdekes, mert nekem pont az iOS produkálja ezeket a tüneteket. Van, hogy 50% az akksi nap végére, van hogy délután feldugom (elég rutinszerűen telnek a napok, használatban nincs kilengés). Van, hogy beragad egy widget, vagy az óra szinkronizálás. Az, hogy a Duolingo kidob a főképernyőre rendszeres, de a Swiftkey is hajlamos lefagyni, ami teljesen megöli az élményt. Alternatíva a gboard lenne egyedül, mert ugye a gyári bill. 2022-ben sem tud swype-ot magyarul.
    Tehát nálam pont a stabilitás, ami az elmúlt évek "fejlesztése" nyomán legendává érett."

    "Ráadásul a Swift egy lebutított valami a Droidoshoz képest. Még mindig nem tudtam megszokni, hogy sokat kell várni az ékezetes karakterekre, plusz, hogy a betűket hosszan nyomva nincsenek spec karakterek, csak másik oldalra átnyomva."

Új hozzászólás Aktív témák