Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok!
Garancia kérdésben fordulnék hozzátok.
Nem tiszta számomra az 1 év vs 2 év megléte. Ha szolgáltatónál lett vásárolva, akkor két év a garancia, nem? Vagy külön lehet vásárolni kiterjesztést? Mert ezek szerint csak 1 év.
-
SzlobiG
félisten
Másfél év Huawei (mate 20 pro) után ismét vissza tértem a Galaxy széria berkeihez ezen belül is egy S20+ lett a befutó.
A 120Hz valami brutál gördülékenységet ad az egész rendszernek, nem is gondoltam volna, szóval ezt egy olyan újításnak érzem ami miatt érdemes volt a váltás igaz merül is rendesen tőle.
Egyenlőre még szoknom kell vannak dolgok amik teljesen máshogy működnek mint a mate esetén volt, de az is nagyon jó, hogy a szélek nincsenek annyira lekerekítve a kijelzőn.
-
SzlobiG
félisten
Így pár nap tapasztalat után 120Hz-en valóban eléggé merül, de kárpótol a sebesség.
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok!
S20+ készülékem van már egy jó ideje Dual simmel használom és pár napja arra lettem figyelmes, hogy a telekomos simmel nem megy az internet, gondoltam majd megjavul addig átkapcsolom a yettelre.
Aztán szépen le is fogyott a netem, gondoltam vissza kapcsolom a telekomra hát továbbra sem megy még a kis 4G-s ikon se látható felül. Hívtam az ügyfélszolgálatot ők mindent rendeben látnak. Kipróbáltam a másik sim slotba úgy se jó, viszont másik készülékkel meg igen.
Hogy lehet az, hogy csak a telekomos simmel nem megy a net? Vodás volt anno a készülék jól rémlik, hogy csak 2 év garral árulták ezeket anno?
-
SzlobiG
félisten
válasz Rinocerosz #8546 üzenetére
Hiába mentem el, nem kerülnek be a beállítások, mintha semmi nem történt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest