Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    Srácok, nem szeretnék vitát generálni, de mivel ez a 6. Galaxy S telefonom, már összegyűjtöttem pár évnyi tapasztalatot.
    Az évek során egyre kevésbé okoztak anomáliát az FR nélküli főverzió frissítések. De még most sem elhanyagolható az eshetőség. Nyilván nem lesz mindenkinél, de akinél igen, az ne halogassa az FR-t (kivéve, ha mazochista és sz*oni akar). Régen gyakorlatilag kötelező volt, most már inkább csak ajánlott.

    De mi van, ha semmi probléma, mégis csapatunk egy FR-t? Semmi, bebiztosíthatjuk, hogy tuti nem lesz összeférhetetlenség a régi rendszerrel és kapunk egy tiszta rendszert is cserébe az elmúlt közel egy év alatt frissítésekkel, telepítgetésekkel, használattal teleszemeltet rendszer helyett.

    Az OTA frissítés mérete 1,9 GB, a full image pedig 5 GB. Szerintetek mi a maradék 3 GB? Nem 0-kkal telerakott .txt fájl.
    Ha tuti bosszúságtól akarjátok megkímélni magatokat, akkor: FR + Odin 10-es felrakás + FR.
    Ha ezzel nem értesz egyet, ne kezdj el velem vitatkozni, nem fogsz tudni meggyőzni (ne is akarj, ignorálni fogom a nem építő jellegű válaszaidat), használd ahogy akarod. De ne itt siránkozz, hogy OTA után merül/nem működik/lassú. Dönts józan ész szerint, vagy maradj csendben.

    Köszönöm a figyelmet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák