Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBOTER

    addikt

    válasz Everman #1329 üzenetére

    Én eddig a Telenorhoz jártam be próbálgatni. Sokszor 10..20 percet töltöttem el, hogy ne legyen egyben feltűnő. :)

    Én nem vettem észre olyan mértékű szaggatást, ami zavart volna, sőt kifejezetten tetszett a gép sebessége.

    A képernyőről nem tudok nyilatkozni, de ha így van, az szomorú. Ami képet belinkeltél, az nagyon furcsa egy nem hátulról világított képernyő esetén. Nem értem, hogyan fordulhat elő.

    A közösségi alkalmazások engem nem érdekelnek. Web, e-mail, tudományos számológép, zene a legfontosabb.

    Az iPad az iOS5 frissítés óta nem tetszik, a Safari rengetegszer összeomlik, és döcögősebb lett a rendszer, ami főként az ékezetes karakterbevitelnél zavar. Tegnap sikerült egy weboldallal úgy kiakasztani, hogy kétgombos kikapcsolás segített csak.

    Az iPadet félig napi használatra, félig tesztelni/tanulni vettem a HTML5/JS dolgaimat. Azóta sokkal kevesebbet utazom, viszont többet ülök értekezleteken, ahol sokkal észrevétlenebb lenne egy Note. Ami zavarna az iPad hiányában, hogy előbb-utóbb úgyis lépnem kell, ha azt szeretném, hogy tablet felhasználók is használhassák az esetleges web alapú alkalmazásaimat, és akkor nincs mivel tesztelnem a sebességét, ergonómiáját. Mert mindig a leglassabb hardverre kell tesztelni.

    Valamint nem tudtam kipróbálni a Note hangminőségét, ami az iPad esetén rendkívül jó. És itt nem a csimbumm zenékre gondolok, a hangszeres alkalmazások is brutálisan szólnak egy komoly hangrendszerre kötve. Ebből nem szívesen engednék, realista vájtfülű vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák