- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz medosz11 #37843 üzenetére
4.4 kitkatt-el erdemes megprobalni , bar a flashnel vigyazz olvasd el hogy kell helyesen , az imei szamod ne vesszen el,innen pedig a telefonbol frissits 6 marshmallowra.
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
medosz11
tag
Na akkor nyomatom az antutut 4-5 -ször.
-
medosz11
tag
Antutut végignyomtam 5x, nem indult újra. 42 567,42 869, 63 085, 59 193, 59 509 az eredmények, ez jelent valamit?
-
-
amoledus
aktív tag
válasz medosz11 #37857 üzenetére
Fagyhat hibas akkutol is , erdemes masikkal is kiprobalni
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
amoledus
aktív tag
válasz medosz11 #37860 üzenetére
Ezt nem tudhatja senki , csak ha ki van probalva miert nem adod be egy szervizbe ,hamarabb kiderulne mi a baja ?!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Massmurderer #37858 üzenetére
de de, szoktam mellé ütni....de látom a lényeget sikerült megragadnod
Vegyél már vissza az arcodból! Ide az emberek( érted... emberek) beszélgetni, csevegni jönnek be a fórumba az adott telefonról, nem pedig azért, hogy a másik embert sértegessék!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
vodrosjozsi
őstag
elég szar érzés látni, hogy folyamatosan mennek tönkre a note telefonok.. a mai napig megy az s2 amit még békánál szervízeltem de a note4 telefonok meg folyamatosan épülnek le. mit nem adnék azért, ha egy note4 lenne az s2 helyett
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
medosz11
tag
Ennyi volt a teló asszem. Egyszercsak lefagyott, bejött a zöld robot +download mód 3 piros sorral. Akku ki- majd be, bekapcsoltam, de csak a Samsung GALAXY Note4 feliratig jut el.
Mehet a kukába???? -
amoledus
aktív tag
válasz nggabi #37867 üzenetére
Alin szinte mind bontott/javitott foleg ez az arkategoria , tmx-ben 79.000 jelenleg az uj, DE aki van olyan alomvilag lelku hogy azt hiszi 8x olcsobban kap egy jo/esetleg uj lapot az enyhen szolva megmosolyogtato,az ilyen esetekben szoktak 2x fizetni 1x az alom arat es 1x a valodi arat !
Ui: van note 4 alaplap 120$ korul 1ev garival amin lathatoan nincs forrasztasi nyom a csatlakozo korul,nem utangyartott a sim olvaso stb.
[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
válasz nggabi #37867 üzenetére
Egyértelmű, hogy használt! Sajnos új 0 kilóméteres alaplapot nem éri meg venni. Nekem nem létszükséglet már a note 4, kénytelen voltam s7 edge-t venni. De akkor is imádtam ezt a telefont még ha csak 2 hónapot is volt nálam. A lányomnak akarnám feléleszteni kicsi pénzért nagy szerencse elv alapján. Tudom nem sokat kell várni 50 $-tol, ettől még lehet ez siker story is. Majd beszámolok vagy éppen sírok mire mentem aliexpress-ékkel....
-
amoledus
aktív tag
válasz passat77 #37870 üzenetére
Erre en is kivancsi vagyok,de ha lud legyen kover akkor N910C-t vegyel(+keret 1300ft) abban samsung exynos proci van azokkal nincs/nagyon ritka,hogy problema legyen szemben a qualcom snapdragonnal~bar ezekkel a 800as szeriaval mindenhol baj van, lasd lg g3-g4 forum ahol szoszerint minden masodik meghibasodik bravo kecifej qualcomm :/
[ Szerkesztve ]
-
passat77
tag
válasz Massmurderer #37869 üzenetére
Nem szertnék bele szólni a vitátokba Massmurderer, de az a baj, hogy gyuri81-nek tényleg IGAZA van. Ide segítséget kérni és kapni járnak a forumozók, nem pedig azért, hogy kioktassák őket!
-
amoledus
aktív tag
válasz passat77 #37873 üzenetére
Teljesen jol tudod mar irtam ezt parszor ebbe a forumba
-
amoledus
aktív tag
válasz gyuri81 #37875 üzenetére
Te is legyokerezted a masikat akkor mivel vagy kulonb ?? Hagyjatok a francba egyik kutya masik eb,addig szorakoztok amig valami szankcio a vege , ignoraljatok egymast nem kell reagalni!
[ Szerkesztve ]
-
szente80
aktív tag
Hát ahogyan olvasgatom amiket írtok hogy hullanak a note4 ek a belső memoria hibáktól elgondolkodtató hogy el adom a fenébe.Igaz nekem is snapdragon volt ami elhullott de mi ez már hogy mennek a ganéba az alaplapok?Most beujítottam egy exynos verzíót,lehet ídővel ennek is ez lesz a sorsa?Végigjártam az összes S szériát 5 ig,3 tablet hűtö még a porszívó is minden csak Samsung,nehogy már szar a note4 széria :-(
-
doe2
tag
Sziaztok!
Szeretném felrakni a gyári rom helyett a lineage os-t.
Két kérdésem lenne:
-Ajánlott e az a rom?
-Honnan tudom letölteni a legfrisebb verziót?Köszönöm!
-
zho-lee
addikt
Szia!
Ha "F" készüléked van, innen: [link]
A Lineage a Cyanogen csapat új neve.
Ez egy "általános" rom, minden készülékre van majdnem. A Samsung egyedi alkalmazásai (ami samuvá teszi) nincsenek benne. Én spencommand apk-val el tudom használgatni, mert akkor lehet a cerkát is használni.
Szép, dizájnos, de nekem mégis sivár. Sok mindent kell bele dobni a play áruházból, hogy kerek legyen a dolog.
Egy régebbi verzát néztem, az még a kezdeti stádium volt, a jelenlegi verzát még nem lestem meg, egyenlőre én kihagyom.
De ha sosem használtad még, érdemes kipróbálni, megtapasztalni, valószinűleg léptek már egy-két szintet előre.Gyári romról készíts EFS/IMEI mentést, az sem baj, ha előtte root-olod, és custom TWRP recoveryt is feldobsz odinnal (úgy is kell a custom rom telepítéshez).
Akkor a gyári rendszert is elmentheted előtte, hogy visszatérhess a kiindulási pontra, ha mégse tetszik.
Két fontos dolog, hogy a gyári rom mentve nekem 10,37 GB! (DQA1-es) Legyen tárhelyed.
A másik, hogy mindezektől fog ugrani a KNOX-od, ami garivesztés, ha érdekes még.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
medosz11
tag
Felraktam egy régebbi romot, fel is ment. Mikor "download" módban volt a telefon az UDC START kiírás piros volt. ez mit jelent?
-
medosz11
tag
Újraindításkor Download mód jött be, ezekkel a kiírásokkal. Ilyenkor mivan?https://prohardver.hu/dl/upc/2017-08/03/219638_kphy1uyjlobp2dg7_65179_img_20170802_104306.jpg
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Massmurderer és gyuri81, legyetek kedvesek ezt a személyeskedő vitát befejezni.
Ha még van valami mondanivalótok egymásnak, azt privát üzenetben tegyétek.
Maradjon a topik a szakmai jellegénél.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
medosz11
tag
válasz Massmurderer #37887 üzenetére
Nem tudom, felhúzott vettem egy Xiaomi Mi Maxot 😀😀😀
-
radio
csendes tag
Az elmúlt 3 napban az én note 4-em is újraindulgat, lefagy. Ami fura, hogy ezt az utolsó hivatalos samsung frissítés után kezdte produkálni közvetlenül. Nem gyanús egy kissé, hogy többünknek egyszerre halt le a telefonja? Tegnapig nem is volt soha megpiszkalva a telefon. Tegnap rootoltam először, de aztan tovább nem vállaltam be a romcserét, mivel nem foglalkoztam eddig ilyesmivel.
Romcsere után is produkálja ezeket a hibákat?
Üdv.
-
amoledus
aktív tag
válasz Árpi001 #37894 üzenetére
F-es szeria amelyikben a csodas qualcomm snapdragon proci van
-
amoledus
aktív tag
válasz dancsuri #37897 üzenetére
Ezt honnan veszed milyen tapasztalatokbol,meresekbol ? Mivel magyarazod hogy a qualcomm procis telefonok hullanak ? Lg g3 g4 sony z5 most a Note4-ek , hogy egy parat emlitsek a nagyokbol,nezz at az lg g3-g4 forumba minden masodik poszt arrol szol,hogy forrosodik es behalt a telefon mindegyik qualcomm 800as szeria....
A mi szervizunkbe vezetunk sokfele statisztikat es a qualcomm messze veri a tobbi gyartot meghibasodasban meg a kirin sem hibasodik meg annyiszor, pedig nem egy kiforrott darab hiaba a hype...
Ceges telok kozt van Note4 n910f gyors de sokszor visszaveszi az orajeleit ha forro,az exynos n910c nem melegszik annyira es simabban is mukodik . Felreertrs ne essek imadjuk a Note4-eket de azt kar tagadni,hogy a snapdragon procikkal rengeteg gond van mig ugyanakkor gyartott smsung exynos procisak nem hullanak ![ Szerkesztve ]
-
Massmurderer
őstag
válasz amoledus #37899 üzenetére
F-esnél szerintem sokan nem veszik figyelembe hogy melegszik.Gondolják azt hogy hát olvastam hogy melegeszik,nembaj,ez van.PL. wifizés közbe,1-2 játéknál.vagy hát ép ép a frissitések leszedésénél melegedik,ilyenkor nem használom tovább.Akksi ki,majd vissza,vagy kikapcs a wifi.Gondolom más meg nem foglalkozott vele hogy melegedik,akkor ez alapba ezzel jár,és hagyom tovább is az egészet.És hát aki hagyja vagy hagyta,szépen megsütötte vele az alaplapot.Nálam minden megy rajta,nem akad,nem indulgat újra,melegedés néha elöjön,olyankor pihentetem.Nekem nincs fent viber,se face progi,ami mint tudjuk ram,aksi zabáló hulladék.Telekomos cuccokat lepakoltam róla,mert felesleges volt.Az alapba,indulás után azt a jó 60-70 futó alkalmazásból ami nem kellet,kilötem,tiltottam,lekapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic