- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
exelsior1
senior tag
válasz Darko_addict #26242 üzenetére
Tudom, jól ismerem de itt azt írja, hogy 2 év hardveres és szoftveres garanciát vállal, semmi 12+12 hónap, és mondhat bármit majd, ami a számlán, garilapon van, azt kell teljesítenie
Galaxy S10
-
apaszka
veterán
válasz Darko_addict #26242 üzenetére
Mikor kinéztem a Note 3 at magamnak, bementem a kedvenc GSM boltomba megvenni!
Mivel sok telót vettem ott ,a csávó új készüléket vett elő ami nem itthoni kivitel volt.
A töltőhöz adott volna átalakítót meg mindent.
150 ért elhozhattam volna. Igaz nem tudta regisztrálni a hálózaton,mert ugye először egy Angol SIMel kellet volna elindítani. De ez már nem tetszett nekem.Aztán mondom neki,
--tudod kiadok kicsit többet,és megyek a Samu boltba ott több a gari,és tiszta a telefon!Erre mondja,
-te fasza csávó vagy ,én neked erre adok 3 évet! Ezt rá is írom az adás-vételire is ha kell!Igen elhiszem de 10 et ís írhatsz mondom, aztán 13.hónapban ide jövök beégett kijelzővel,és te azt mondod te nem látod,és ne olyan nagy fényerőn használjam. Aztán a gari csak szoftverre vonatkozik úgy is! Mivel te nekem ÁFA-s számlát nem tudsz adni,így csak egy évet lehet érvényesíteni a gari füzettel,hiszen az Angol,és ez így van! Persze az egy év is a Samsung jólelkűségén múlik!
Így eljöttem tőle!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest