- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erik88
aktív tag
Felraktam. Brutal jo rom. Az egyik legkobb amit lattam. Akksiba is meg sebessegbe is
-
erik88
aktív tag
Fel lehet rakni ext4 particiora is meg a másikra is amit írnak. Ja és nem kell visszarakni a gyári 4.4-et hanem lollira is felmegy
-
Chrys_
addikt
Használja valaki a Total Recall hívásfelvevő programot Lollipop alatt?
Nekem rootolt a telefon (NEE firmware van rajta), és ROOT a felvétel forrása. Sajnos van egy ismert probléma, ha az OK GOOGLE minden képernyőhöz be van kapcsolva, akkor a felvétel nem működik, a TC írja is.
Van olyan felvevő program, ami megy az ok google mellett is? -
negatiw
tag
Sziasztok.
A telóm kb. 20-23% os akksinál már kikapcsol. Ez normális? Sima lp. Van rajta. Nektek is ilyen? -
negatiw
tag
válasz twollah1976 #33212 üzenetére
2 hetes a készülék.
-
negatiw
tag
válasz tomee007007 #33214 üzenetére
Londonból kaptam. Ráadásul alaplap hibás,mert csak kihangosítva lehet telefonálni vele.
Jövőhéten leadom a szervizbe,most már biztos.
Csak eddig elvonási tüneteimet kezeltem,mert 4 hétig nem volt telóm.)) -
dreizwanzig
tag
srácok!
Tök gyári SW-m van, egyszercsak megszűnt rezegni a teló, ha írás közben megérintem a virtuláis gombsoron valamelyik billentyűt. Megnéztem a billentyűzet beállításait. Valóban ki van kapcsolva, viszont inaktív a beállítás, tehát nem tudom visszakapcsolni. Semmit nem is állítgattam a telón mostanában. Tipp?
-
erik88
aktív tag
válasz dreizwanzig #33217 üzenetére
Energia takarekossagot vedd ki es elvileg be lehet állítani.
-
erik88
aktív tag
válasz dreizwanzig #33219 üzenetére
nem is volt ? nálam is volt olyan, hogy kikapcsoltam de akkor se engedte a rezgést... indítsd újra. egyáltalán nem rezeg ?
-
senior tag
válasz dreizwanzig #33219 üzenetére
a gyári bill ezzel szokott bebugolni. használj google keyboardot vagy mást, azzal nem produkálja.
nálam is ez volt az első hogy cseréltem mert felb@sz ha nem rezeg mer azé' van.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
hunluigi
senior tag
válasz dreizwanzig #33217 üzenetére
Valahol a beállításoknál (talán a hangnál) van még egy lehetőség a rezgés állítására. Ott tudod vissza kapcsolni.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
veterán
Aki 4G-n használja a telefont, nem vett észre készenléti idő csökkenést?
Mióta átnyomtam a telefont 4G-be úgy merül mint a Titanic. Pedig csak egy csíkkal van kevesebb a térerőnél.
A 3G-n alig fogyaszt valamit készenlétben, szinte semmit...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dreizwanzig
tag
köszi srácok az ötleteket! kipróbáltam, amiket írtatok. sajna nem működik sehogy.
Régebben használtam az AI type keyboardot, nagyon bejött, viszont a cerka előhúzásra kézírásra átáltás csak a gyári billentyűzetnél működik, ezért használtam azt -
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Garos telóm kijelző védő üvege megrepedt. Mivel a kijelző meg beégett, holnap jön a samsung javítani. Remélem cserélik. Múltkor kaptam új keretet, kijelzőt, védőüveget meg mindent.
Mivel újszerű lesz a készülék, a garancia meg lejár januárban, ezért arra gondoltam, hogy eladom majd a készüléket, és veszek egy újat. Ha tudok, Note3-at ismét, csak a garancia miatt...Szerintetek cseréli a kijelzőt a samu holnap? (a repedés ellenére)
Hogyan tudok legegyszerűbben lementeni mindent? (gyerekemnek van fent pár játéka, amit nem szeretne előről kezdeni)
Eddig mindig telekomos telefonokat vettem. Hol tudok most note3-at venni megbízható helyről, ahol a garancia is jó? Csak végső esetben vennék Note4et
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
szela01
tag
Ma jött valami 230Mb-os OTA frissítés.
Feltettem, de semmi különöset nam találok.
Max annyit, hogy gyorsabb a rendszer.......de ez valószínűleg csak azért, mert már vagy 3 hete nem indítottam újra a telefont , tehát biztos csak placebó![ Szerkesztve ]
Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Gabbana #33233 üzenetére
Szia!
Javaslom, vedd le a megrepedt üveget, hogy a szervizes ne okádjon tüzes lángokat, ha meglátja. Ugyanis volt már rá precedens, hogy meglátta a készüléket a szervizes, és rögtön elvitte bevizsgálásra - ugyanúgy csak a kijelző védő üveg volt megrepedve - és bent tartották 2 hétig, csak az edzett kijelzővédő üveget kellett volna levenni.
Szervizeléskor az alaplap átemelésre kerül egy új keret-kijelző kombóba, így minden adatod megmarad.
Sajnos root nélkül nem lehet úgy lementeni programot, hogy az program+adat is lementésre kerüljön.
Kijelzővédő üveget nem lehet áttenni az új panelre, mert óhatatlanul is por kerül! -
Beri
addikt
válasz Tav-Csoves #33240 üzenetére
Sajnos root nélkül nem lehet úgy lementeni programot, hogy az program+adat is lementésre kerüljön.
Helium?eladó Aromamizer RDTA V1
-
lasse001
senior tag
Kijött egy új Finn rom bár ahogy kinéz nem sok változás van benne.
-
szela01
tag
válasz tomee007007 #33239 üzenetére
Ujgsm-től rendelt független készülék.
Üdv: szela01 (Galaxy Note 3 N9005 LTE)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest