- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
Szerk!!:
negatiw 1 év garancia mindenképpen van, a Te esetetben ha jól tudom nem él a házhozjövős, átvételi pontokon eltudod küldeni szervízbe, garanciálisan megcsinálják![ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
válasz twollah1976 #33054 üzenetére
digitális természetesen
[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
migabi24
nagyúr
válasz twollah1976 #33054 üzenetére
Digitális
-
senior tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz twollah1976 #33057 üzenetére
-
tuzpenge
őstag
-
Hauptmann
addikt
Rég nem követtem a fórumot mostanában, van valami egetrengető változás, új gyári ROM, ilyesmi?
-
Hauptmann
addikt
válasz twollah1976 #33066 üzenetére
Az engem nem izgat, csak gyári rom érdekel. De akkor ilyen téren nincs változás ezek szerint.
-
Weeman1
veterán
-
xtend
senior tag
válasz twollah1976 #33066 üzenetére
Ja, jól írja a felettem szóló, kivéve aki nem Speciel nekem minden OK, az meg hogy nem mutatja az NFC-t ha be van kapcsolva magas ívben sz*rom le, sohasem használtam az NFC-t, felőlem ki is hagyhatták volna a telóból
(#33067) Hauptmann
LOLL .... gyári ROM a nordic POF3 lolli rom -
Tav-Csoves
őstag
összefoglaló frissítve:
bekerült az edzett üvegekhez, melyet érdemes rendelni (Nillkon 9H+)
illetve bekerült kék béka, mint javallott szakember. -
Misi 007
Közösségépítő
Olyan camera modot keresnék, amivel elérhető a 4K, 60fps, létezik ilyen?
-
erik88
aktív tag
Itt kérdezem meg inkább mert elég kihalt a gear forumja.
A gearemnek elég rossz az akksija. Ezt úgy értem, hogy feltöltöm 100 százalékra és úgy lemerül kapasból 70 százalékra, hogy még csak meg se néztem rajta az órát... aztán azon a 70 százalékon tartja magát egy kevés ideig és megint leugrik kb 40 re de aztán azon rendesen tartja magát. 40 százalékon sokaig kihúzza. Viszont eléggé szarul néz ki hogy így merül. Nincsen valami lehetőség hogy kalibráljam az akksiját? -
Misi 007
Közösségépítő
Köszi az infót srácok.
-
hurenzon
senior tag
Na ennyi volt a note 3.
Elegem lett belőle.Akinek kell a ceruzába hegy az szóljon illetve gyári note 3 fólia és papírok is elvihetőek ingyen.
Valamint jó áron oda adom a maradék foliát, és van 1 db használt és 1 db új gyári note 3 s view Fehér tok, meg egy Fekete tok valamint gyári Note 3 fólia.
-
xtend
senior tag
??????????????
Akkor XDA-n is mindenki hülye
CAMERA MOD FOR NOTE 3 N9005 LOLLIPOP 5.0 -
seger
addikt
Kérdésem lenne hozzátok. Miui romot használok. Twrp recovery van a telefonon. Használnám a tvgo app-ot, de azt mondja rootolt telefonon nem megy. Supersu nincs a telefonon. Hogyan tudom nem rootoltra visszacsinálni?
Köszi
-
veterán
Kijött tegnap egy új rom! BOI3 (olasz rom)
Valaki próbálta már?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
xtend
senior tag
És ha a SuperSU-t letöltöd a telóra? Mert abban van olyan lehetőség, hogy unroot
Vagy ami lehet jobb is TWRP alól feltolod a SuperSU.zip-et ([link]) (Select install update from zip and select SuperSU.zip from your sdcard.)
Utána rajta lesz a SuperSU app a telón:
1. Open SuperSu app on your device.
2. Go to settings
3. Select Full Unroot.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Tav-Csoves #33092 üzenetére
tökéletesen.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
veterán
hogy lehet feltenni a note 4 billentyűzetét note3-ra?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ADAM1337
nagyúr
lolliról visszak akarom a legutóbbi KK-t flashelni 4+1 (pit-el együtt), és valamiért flash végén pass és a telefon samsung logónál áll és felül az értesítési led kéken pulzál, mit ronthattam el ?
Rendszergazdaként indítottam el az Odin-t 3.09-est 1.hsz alapján mentem végig. -
xtend
senior tag
válasz ADAM1337 #33099 üzenetére
Semmit....bootloop néha előjön pluszba van amikor 10 perc is eltelik, hogy magához térjen a teló ROM flash után
Én azt szoktam tenni, hogy telót kikapcs, majd elindítom recovery-be és wipe cache+factory reset aztán újraindítani és akkor pár perc alatt újraéled, nem kell tőle megijedniMás: csináltam a telóval gömb panoráma képet, f@sza nagyon telón, de hogy tudom én ezt feltölteni valahova ahol ugyanúgy megjelenjen a körbeforgatási lehetőség, mint a telón? Értem én ezalatt, hogy hiába szinkronizálta fel a teló a Drive-ra, de csak egy kép semmi több, nem lehet forgatni. Kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest