- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz barca222 #10200 üzenetére
Előbb nézd meg, hogy nem olyat kaptál-e, amiből gyárilag ki lehet törni a chipet.
Egyébként teljesen hangulatfüggő, hogy ingyen vagy pénzért vágják-e, ha nem kitörős. Érdemes több Telenorban megpróbálni, de a Samsungokban is potenciális, hogy ingyen kivágják, ami egy nettó 3 másodperces művelet.
Szerk. A boltban pedig biztosra veheted, hogy kivágják neked, ha kéred.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
addikt
válasz barca222 #10197 üzenetére
Én B-Tel-nél vettem, 3 hónapja 165e-ért (azért tatja rendesen az árát, jó kis telefon ez . XEH kódos. Lepecsételt gyári garancia kóddal. Out of the box 4.3, de nem értek Veled egyet, hogy "egyenlőre még jó lessz a a 4.3 as". A legjobb helyzetben vagy, hogy frissítsd a rendszert! Még nincs senileny third part app. telepítve, nem kell factory reset, egy üres rendszert frissítesz és nem kell kétszer belaknod a telefont. Nekem első dolgom lenne wifi-n OTA frissíteni! Nem is érdekelne, milyen a 4,3!
My name is Bond, James... Dean.
-
barca222
tag
Akkor úgy látom a héten meg is veszem Köszönöm trapi80,a simkártya nem kitörhető szóval majd a boltban megkérem hogy vágják ki nekem a kártyát.
-
simici
csendes tag
Hali!Most frissített fel a telóm(Note 3 )a 4.4.2-re!Mi változik?Még lenne egy kérdésem!A play áruházbol letöltött rtl most-on ha akarok nézni valamit akkor kicsibe középen van a kép,mit lehet ezzel csinálni?
Samsung Note 3+Samsung Gear,Samsung Slll mini,Samsung Tab 2 7" Wifi,Samsung Tab 3 8"LTE
-
addikt
válasz nggabi #10204 üzenetére
A kérdései alapján nekem nem tűnt rooter usernek, szerintem out of the box nem knox mentes rootolás lesz az első dolga. Persze mindenbe bele lehet tanulni, de gyakrabban jön ilyenkor a rootoltam és most az van hogy...SEGÍTSETEK!!! Szóval szerintem egy mezei user jobban jár, ha felfrissíti a szűz rendszert up to date-re.
My name is Bond, James... Dean.
-
barca222
tag
Nos Én még nem rootoltam és nem is szeretném hogy a knox miatt ugorjon a garanciám,még nem tudom annyira.Ha frissítem majd akkor a beállításoknál levő a szoftverfrissítéssel fogom majd OTA-n.Egyenlőre amíg nem tudom biztosra a rootolást addig nem akarom a telefont véletlenül is elrontani.De ha nektek is bevált akkor lehet le is frissítem majd egyből.Tudom nem vágom a rootolást annyira mint Ti azért is kérdezek dolgokat,de Én így is örülök majd a telónak később meg lehet megtanulom hogy kell rootolni bár olvastam nem nehéz csak még nem nyúlnák bele a telóba.Azért is kérdezek mert a tapasztalatok alapján mások és Én is többmindent megtudok a telefonról hogy használjuk ki a legjobban.Köszönöm a válaszokat.
-
Viktor18
tag
Lehet hülye kérdés, de ha a Samunál veszek hozzá tokot, akkor arra is jár garancia? Nem alaptartozék, de hátha..
-
Viktor18
tag
válasz banhammer #10216 üzenetére
Igen, tudom, hogy 1 év garancia van a tartozékokra. Csak hogy a kiegészítőkre (jelen esetben tokra) jár-e az 1 év gari, ha a Samu boltba veszem. Nem a garancia mennyisége érdekelt meg az extra garancia.
PeLa87: Azt nem írta, hogy Telenor. (vagy én nem figyeltem.) T-Mobile-nál hiába volt 3 éves a kártyám, nem cserélték ingyen. Megkérdezték, hogy ott vettem-e a telót amibe kell a microSIM. Nem onnan vettem, így 4500 pénz volt. Nem nézték meg, hogy hány éves meg semmi. Kifizettem, ideadták a másik SIM-et, pötyögött egyet gépen, azt viszlát. Nem tudom itt van-e olyan, hogy x év után cserélik ingyen, vagy csak akkor ha ott veszem a telót.
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz AliceWake #10220 üzenetére
Én a Westend-ben próbáltam egy mobilos pultnál megvágatni a SIM-em.
Kérdeztem mennyiért vágja.
2500 vágta rá a fazon.
Majdnem megkérdeztem, hogy nem ad nekem is abból az anyagból amit tol, hogy ilyen durvákat halucinál tőle.
Köszöntem és otthagytam a francba.
Lementem az aluljáróba és az első pultos mobilosnál az eladó megvágata a SIM-et 300 Forintért.
Meg ha már ott voltam vettem egy Galaxy SIII szilikontokot[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Ma délután olvastam a Galaxy Note 10.1 2014 Edition tesztet és ez a Dropbox dolog érdekelne:
"Dropbox viszont van, a Note 3 tulajdonosok márkatársaikhoz hasonlóan 2 évig 50 GB tárhelyet extra tárhelyet használhatnak."Hogy tudom a plusz 50 gigát érvényesíteni a Note 3 esetében?
Beléptem a mobilról a Dropbox-ba, de sehol se találtam ezt az lehetőséget.Ötlet?
Segítség?Jelenleg kb. 50 giga szabad helyem van, de azt a különböző akciókból "kapargattam" össze.
Bukfencezd körbe az asztalt, hegedülj a háztetőn, spammeld meg a barátaid Dropboxszal és kapsz tárhelyet, stb, stb, stb.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Lacko84
aktív tag
Syastok. Tegnap frissítettem 4.4.2-re és azóta egy két dolog elég furcsa. Pl. Facebookon kicsit elmosódottak a képek,nem élesek. A másik ha rákattintok egy képre akkor nagyon picibe jeleníti meg szinte alig lehet látni mi van a képen. Másnál is van ilyen? Mi lehet a gond?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
mimis
tag
válasz banhammer #10225 üzenetére
Nem fogsz kapni +50GB-ot (vagyis nem lesz 100GB-os tárhelyed) Az 50GB a max., amit a promo keretében adnak.
A regisztráció után volt 8 pont, amiből 5-öt meg kellett csinálni ahhoz, hogy az 50GB-ot megkapd. (mivel Neked már megvan, gondolom ezeken túlvagy)Max annyit tudsz tenni, hogy beregisztrálsz másik dropboxot, és a kettőt összekapcsolod.
-
Varszegig
veterán
válasz Markizmark #10235 üzenetére
Nekem ezen az alapon már 150 kéne legyen. Volt az S3-am, arra járt az 50. Aztán volt a Note 10.1 arra is járna 50, de már arra sem kaptam meg, és most a Note3, arra megint járna 50. De sajnos nem így működik, az első aktiválástól él az 50, és nem nő, nem hosszabbodik. Hülyeség, legalább hosszabbodna.
-
Viktor18
tag
válasz AliceWake #10220 üzenetére
Igen, teljesen komoly. Úgy alakult, hogy "ölembe pottyant" egy S3 és azonnal kellett egy microSIM. Sajnos telefonos bolt sehol nem volt a közelben, hogy kivágassam. Bár az eladó csaj megdicsért, hogy nem estem neki ollóval, mert sokan mentek akkor, hogy szétnyirbálták és nem jó stb. Valószínűleg ezt csak azért, hogy ösztönözzön a pénz otthagyására. -.-
-
Luser2000
addikt
DROPBOX:
azt hiszem, ha több gyártó promóciója során lépsz be a dropiba, akkor lehet halmozni az ingyenes GB-okat. Nekem most 77,5GB áll rendelkezésre. Gondolm ez áll valamelyik Samsung termékem után járóból (S3, Note 8.0, Note 3) és azt hiszem, hogy HTC One és/vagy Sony Xperia S után járó ajándék GB-ból.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
banhammer
veterán
Ha az össze emailcímemmel aktiválnám a Dropboxot, lenne vagy 300-350 giga tárhelyem
, meg péhá accountom.
Ehehehehehehehheeeeeeeeeeee...Egy a bajom a Dropboxszal, hogy a feltöltés kriminálisan lassú.
Mire feltöltöm a Firefox backupját (kb. 67 mega) addigra megőszülök (25Mbites sebesség felfele).
A gépet meg nem akarom "drótozni" a Dropboxba.
Sebesség szempontjából a Google Drive sokkal jobb.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Tippmix46
senior tag
válasz iSonic #10244 üzenetére
Kedves Fórumtársak!
Jelenleg Note1 tulajként lenne Note 3 kérdésem, gondolom ti erre kapásból tudtok válaszolni:
1) gyári, magyar maximális gariidővel, kártyafüggetlen bolti minimum készülékárak honnan hol tartanak most Note 3 esetében? tehát kb. honnan indulhattak és most mennyibe kerülhetnek legolcsóbban?
2) ha jól sejtem ezen készülékek a használt piacon max. fél évesek lehetnek. Gyári, magyar garis, kártyafüggetlen fél éves makulátlan állapotú készülékek milyen áron mehetnek használtban?
Köszönöm a választ!
-
Viktor18
tag
válasz Tippmix46 #10245 üzenetére
154.000 forinttól indul ami gyári 2 év garis, független. A legtöbb helyen 165 körül van. Használtba viszont nem venném. Még ha át is nézed, sose tudni, hogy mi van vele. Használtba 145-170 között vannak. Van egy két újnak meghirdetve 140-ért, de elég kamu szaga van.
B-Tel-nél jelenleg 159.000 forint. Újmobilshop 153.000 forint. Viszont ott nincs jelenleg raktáron.Memmaao: Na ilyennel nem próbálkoztam be. Mindegy most már.
[ Szerkesztve ]
-
Tippmix46
senior tag
válasz Viktor18 #10246 üzenetére
160 körül vannak még az újak?...upsz...mondjuk csak pár hónapja van kint a telefon, az is igaz.
Használtban meg gondolom még olyan kevés eladó, hogy azért ilyen magas az ár.Hát akkor ebből nekem év vége lesz, amikor már sokan a Note4 felé kacsingatnak.
Tovább nem várhatok 2014 végénél a Note1-em eladásával, mert akkor annak a garija fut ki, anélkül meg eladni nehezebb lesz.
-
Viktor18
tag
válasz banhammer #10249 üzenetére
A Note 1 még mindig jól tartja az árát és meglepően sokan keresik mai napig. Ha hibátlan és független, akkor többért el tudja adni. Főleg, hogy garis. Esni biztos fog az ára a Note 3-nak ha jön a 4, viszont akkorát nem. Beáll olyan 140-145 körül és annyi. Note 1 98e 2 év gyártóival, Note 2 120e 2 év gyártóival. Ha év végén lejár a gari, akkor érdemes előbb eladni igen. Mert 1-2 hónapos garival nehezebben viszik el.
Más: Megrendeltem ma reggel a Trétől én is a telefont. Fehér színben. Holnapra itt van. Sajnos vagy nem sajnos, csak fehérben volt már. Tegnap még volt feketében is, de az ügyfélszolgálatnak köszönhetően (főleg a gyors munkájuknak) szépen lecsúsztam róla. Fél napba telt kideríteniük, hogy meglévő havidíjasra vehetem-e, illetve ennyi időbe telt nekik mire felfogták, hogy befizettem amit be kellett. -.- Tegnap viszont fehér nem volt. Nem baj, fehér telóm úgy se volt és egyre jobban tetszett fehérben. Azt mondjuk passzolom, hogy tényleg nagyon kiüt-e rajta a műanyag látványra fehérnél. Ha nagyon nem jönne be, akkor majd egyszer beruházok egy komplett fekete házra, ha lesz és az ára is baráti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest