- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bela1
őstag
Most viccen kívül, mintha nálam jobb lenne wifi, 4g mint gyárin. Abból érzem, hogy napközben vagyok olyan helyen, ahol gyárin semmi sem volt. Most meg viszonylag könnyen betölt. Azt' lehet, csak azért, mert nincs benne annyi szemét app, ami lóg a neten.
Hogy jobb valamivel, az biztos.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
Akkor jól tették. Ahogy ketyegnek a romjaik, biztos tudják merre van az addig. Ügyes gyerekek. Most már párat feltettem, semmi gond nincs velük. Stabilan, megbízhatóan működnek. Teljes gyári fíííling.
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
Nyugodtta rám írhattok, hogy hülye vagy, edge+ mellé, minek odaírni a 6-ot. Közben levágtam.
Nálam S széria S4-el levirágzott. Azóta nem nagyon követem.
Ennyit mentségnek.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Snoop27
őstag
Kozben kicsusztam a szerkesztesi idobol...
Sajnalom, hogy igy jartal, nagyon idegesito tud lenni, amit eddig erteknek lattal hirtalan nagyot esik a szemedben, mar nem annyira becses mint eddig. En se birnam ki, hogy ugy hasznaljam, emiatt tettem tokba, tul csuszos es tul sok rajta az uveg, nem tudnek ra himestojaskent ugyelni, igy meg az se zavar ha a gyerek leejti. Biztos vagyok benne, hogy le fogod cserelni, sok az a penz amit ra kell dobj, de sajnos nem fogod tudni megallni, legalabbis ha magambol indulok ki.LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
b.bela1
őstag
Vazze! Az a kib@szott tok! Én is tudom, meg mindenki aki tokot használ, hogy szarul néz ki (ami nem is egészen igaz). De most akkor???
Hányszor volt összevitatkozva évek alatt a fórumokon, hogy kell, vagy nem? Legjobb az volt, mikor valaki azt írta, "nem kell ledobni". Annyáám!
Most bedobtad a tanulózsetont rendesen. Én még nem törtem telót, de mellettem volt aki már másodszor, ugyanazt. Most már ő is tokban hordja. Spigen is f@sza, itt van a szupervékony nillkin, nem is látszik erre úgy költözteted a Nemzeti Múzeumot, hogy nincs tokban a telód.
Egy korrekt csán rúgást megérdemelnél! Bár már nem segít.
Figyelj! Csak így hirtelem. Ennyit megér próbálni, azt' ha nem ok, ráersz akkor többen gondolkodni.hátlap[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Én biztos rendelnék egy hátlapot. 4-5 db gitárpöngető, meg egy hajszárító kell hozzá. De jobb mobilos boltban szerintem 10 perc alatt megcsinálják. Konkrétan annyi, mint az aksicsere. Franc aki nézegetné. Pláne nem adnám el.
Többen, több cuccot rendeltek nálunk aliró, notesz3-4-hez pl. Minden jó lett.
Szóval szerintem gondold meg. 80-ért jó vélel lenne, mert 5-ől meg lehet csinálni. Annyiért notesz4 van...[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Igen ez a fránya cerka nagy úr...edge+ után nekem hasonló lenne a V20 hisz ott +1 kijelző itt meg hajlított kijelző, funkcionalitasból nem veszítenék, viszont a szoftveres gombokra nagyon rá kell vegyem magam...
Most nézem a OnePlus 3T-t pfuu basszus nagyon megfogott a must have érzés, ráadásul olcsón negúsznám a cserét, na szép kis dilemma lesz itt
[ Szerkesztve ]
-
hatpersze
tag
Üdv
Van egy note 5-öm, amit alig tudtam használni a csúszós hátlapja miatt, és zavart hogy fehér (egyébként hibátlan állapotú). Tokot nem akartam használni, ezért próbából felraktam a hátuljára öntapadó matricát. Eltávolítani igaz körülményesebb mint egy fóliát, de nekem sikerült maradéktalanul (volt egy próba próbája). Lehet hogy kicsit igénytelennek tűnik a megoldás, de fillérekért kaptam tapéta boltban több fajtát is, nekem a lényeg az volt hogy kicsit érdesebb legyen, minél sötétebb. Ilyen lett, ez csak próba:
-
b.bela1
őstag
Akkor kb. én is cserélném, csak nincs/lesz? mire. Azért a notesz5 feltolta a lécet rendesen. Ugyan annyira patent, mint amennyire a 7 sz@r. Az alfa, meg az omega...
-
b.bela1
őstag
Jófogáson tegnap láttam újakat gsm boltban, de fekete nincs. Én is kicseréltem volna. Fehér, arany, meg pink.
Bucikáim! A pinket azért megnézem!
A cikk 2016 januári.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
Na látod! Szerintem jó lesz. Eleje fekete, hátsója pink, mehetsz pláziba szelfit telcsizni.
Vagy? Nem jól értem? Ja! Hogy fekete hátlapot rakatsz.
20-at én is beletennék, ha így sikerülne egy esés. Nem bírnám lesegetni.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
Én nem tettem fel. Szerintem kinézet lesz. Estleg pár kisebb dolog beállításoknál. Jönni fog otán mindenkinek, gondolom hamarosan.
Egy frissítés keresést megpróbálhattok.[ Szerkesztve ]
-
b.bela1
őstag
-
Snoop27
őstag
A legujabb odint probaltam csak de az allandoan leall. Ujra is inditottam mar nem 1x de a warning kek ablak jon be es onnan a download mode. Kiest is probaltam de nem ismeri fel a telot, tanacstalan vagyok
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
Nem enged be recoverybe, jo is lenne. Probalnek mas romot is de nincs sajna es a sammobilerol nagyon lassan szedi, nem birok lefekudni az idegtol de nem is akarnek varni 11 orat mig letolti
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
Meguntad a note-ot? Vagy mi okbol cserelnel? Meg van bennem is ez a "mania" hogy mindig a legujabb telot vegyem meg de le kell szokjam errol, ha valami jo es nem okoz csalodast nem fogom lecserelni, s most igy vagyok a note 5-tel. Bar kilrobalnek en is ujakat de ennel gyorsabban es simabban nem hiszem h menne, foleg miota visszatettem ra a minotaurus 10et egy roccenes sincs.
-
Snoop27
őstag
Igy mar vilagos. Engem is nagyon tudna zavarni ha megserulne a telom, barhogy eltakarnam idegesitene a tudat, hogy nem makulatlan. Nem akarod megvarni a note 8at? Sztem azzal jarnal a legjobban, biztos vagyok benne, hogy oda teszik magukat es egy remek keszuleket fognak kiadni. A G4 nekem kisse csalodas volt, nem tudom ha meg vissza fogok terni LGre.
-
aero.
veterán
6,5 hónap akkor. Azért ez elég gáz, szerintem vérciki eddig húzni egy frissítést. Ennyi idő alatt egy modellt ki lehet fejleszteni az első ceruzavonástól tokkal vonóval. Nem mintha a mostani rendszer nem lenne jó, nem kell rosszul érteni, de azért tartani illene a lépést, főleg a Note 7-es baki után jól elhanyagolták a zászlóshajót.
-
aero.
veterán
Ez alapján 6.-án kellett volna.
The Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, and Samsung Galaxy Note 5 will be first in line to the company’s Android Nougat update. - ez se jött össze
In the United States, T-Mobile’s confirmed plans to release a Galaxy Note 5 Nougat update. The update is still in the “Manufacturer Development” stage which means a public release is probably several weeks away.
- 3 napos cikkből[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest