-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz zorromoto #3945 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok én is, mert jóformán S4 soc-vel rendelkező telefont nem lehet hivatalos forrásból hazánkban kapni, főleg nem Sony-t mert olyan még egy sincs kiadva.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Atus85
aktív tag
válasz bodoraudio #3950 üzenetére
Másolásra a legegyszerűbb szerintem: letöltöd az ftp szerver nevű programot, programon belül szerver indítás. Amit számot kiír azt gépen: total commander-hálózat-új ftp kapcsolat(ide beirod a számot amit telon kiirt a progi) és igy wifin tudsz másolni bármit a telóra.
[ Szerkesztve ]
-
Atus85
aktív tag
-
Atus85
aktív tag
-
BDave
őstag
válasz bodoraudio #3950 üzenetére
Mi az az ndrive?
(#3947) zorromoto: 2 magos telefonról van szó. Milyen problémát tudna produkálni egy ilyen gép csak azért mert tavaly novemberben jelent meg? Azóta három telefon nyomta le vasban, amik azért nincsenek még annyira elterjedve: One X, S3, 4X HD. Azóta ez a legfrissebb Samsung telefon Samsung fronton, de még talán az összes többi gyártó közül is. Még számítógépben is fasza a két mag, nemhogy telefonban! Nem is értem, hogy ilyenkor mik az elvárások. Szaggatna a Doom 3 vagy a Crysis a telefonon? Nem lehet 2 mag alatt egyszerre zenéthallgatni, játszani, torrentezni? Igazából ezeket egyiken se lehet. Nem tudom, hogy milyen és mekkora igényeid vannak, amiket ne tudna bármelyik kétmagos gép kielégíteni - kérdezem ezt bármilyen személyeskedő, sértő szándék nélkül - de szerintem nem csalódnál a Nexusban. A JB miatt pedig még jobb is a rendszer, ráadásul nincs rajta semmi plusz felesleges alkalmazás és kezelőfelület.
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Nem tudom milyen problémákat tud(na) produkálni azért kérdezlek titeket.Azért hogy egy kis ellen példát is felhozzak.Volt részem az optimus 2x-hez.2 magos meg tegra meg kutyafüle mégis egy idő után megválik tőle.Hozzá teszem hogy a mai napig az egyik legszebb telefon szerintem.Ezt elsősorban az anyaghasználatra értem.Tanulhatna tőle a samu is.
Igazából szeretném kihozni a legjobb ár/érték, felhasználói élmény stb... készüléket. -
jacis
nagyúr
válasz hallerlaller #3937 üzenetére
Megoldás: induláskor mobilnet vagy wifi segítségével megtervezzük az útvonalat majd amikor elkezd navigálni kapcsolható is ki a net (persze a gps marad bekapcsolva). Nekem így az otthonomtól egészen Aradig tökéletesen elnavigált ma.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
BDave
őstag
válasz zorromoto #3958 üzenetére
Hát, viszont lehet, hogy kompromisszumokat kell kötnöd, ha nem tetszik annyira a Samsung anyaghasználata (HTC vagy LG), ellenben jó lenne hamar megkapni a frissítéseket (Nexus). Én az utóbbira szavazok, mert annyira nem zavar, sőt, nekem nagyon tetszik ezzel a kinézetével a Nexus (talán könnyebb is, mint egy HTC a kevésbé súlyosabb háza miatt). Nekem semmi bajom nincs ezzel a "gagyi műanyag" külsővel, finom anyagból készült és kellemes a tapintása, jó fogdosni. Nem hiszem, hogy megbánnád azt, ha hamar érkeznének a frissítések, ellenben az összes többi gyártó telefonjával. Persze nem rá akarlak beszélni, csak egy erős érv.
-
bigrock
addikt
-
bigrock
addikt
-
bence007
tag
Sziasztok!
Találtam ebayen 2100Mah aksit a telefonhoz!Mennyire megbízható ez?Verizon felirat van a hátlapján!Kompatibilis ez a telefonnal?
Köszi!
-
BDave
őstag
válasz hallerlaller #3967 üzenetére
Hát ez durva. 180ért...
-
BDave
őstag
Nektek se jeleníti meg a Google Now az időjárást? Tegnap még volt, ma reggel óta már nincs.Már OK.
Frissült a Maps, tök jó ikonja lett (Próbáltam keresni az ikonját, de nem találtam, még annyira friss )[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Srácok,már majdnem beszálltam egy ilyen telóba. Kirakatban nem is tünt nagynak,de most meg olvasom a testet,h kétkezes telefon. Nexus Snél kicsivel nagyobbat még tudnék egy kézzel használni. Ez fontos szempont.
eladó topping dac
-
Integra
titán
válasz bajnokpityu #3974 üzenetére
nekem is nagy volt a desire után, ezt kerek perec bevallom. másfél-két hónapja használom. a méret most már absz nem zavar. a kijelző felbontásáról és méretéről meg nem mondanék le. teljesen jól tudom használni, zsebben is nyugodtan elfér, semmi bajom vele. ennek a telefonnak egyedül a fehér színét lehet a panelban felróni gyenge pontként a pen-tile matrxi panel miatt, de engem nem zavar, mivel alapvetően fekete alapon használok szinte mindent.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zsolt74
senior tag
Valamelyik fórumon olvastam hogy van egy olyan program ami az előlapi kamerát használja arra hogy mikor a kijelzőt nèzem akkor nem kapcsolja le a kijelzőt mert èrzèkeli a szemèt az embernek. Nem tudja valaki hogy ennek a programnak mi a neve?.
A Galaxyn jól jönne, mert állandóan szívok vele.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
BoB
veterán
Azt senki nem tudja megmondani hogy Te mennyire kényelmesen tudnád használni egy kézzel, nekem megy pedig kiskezű vagyok. Mások nagyobb kezűek és siránkoznak hogy nem megy.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
BDave
őstag
-
hallerlaller
addikt
Itt csináltam összehasonlító képet, valóban nem olyan kényelmes, mint egy 4"-os telefont, de több pozitívumot ad a nagyobb kijelző, kevesebbet kell görgetni, mert több minden kifér, stb.: [link]
(#3976) Zsolt74
azt hiszem ez volt az: [link]
(szerk.: megelőztek)
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
Dzsuri89
őstag
Ezek közül melyik a legjobb?
-
Rem-X
senior tag
Én is Desire után ugrottam erre ami azért elég nagy ugár... (3.7-ről...) Nekem elég volt 1 hét hogy totál megszokjam, nincs nagy kezem és nagyon kényelmesen használom.
Egy dolgot vettem észre mostanában kicsit mintha lassan reagálna a kijelző... értem ez alatt, hogy mondjuk ha átugrok egyszínű szürke (play store pl) vagy fehér oldalakra, akkor kicsit látom az előző oldal sziluettjeit eltünedezni... ez is a Pentile miatt van?
Try again, fail again, fail better!
-
BDave
őstag
válasz Dzsuri89 #3981 üzenetére
Szerintem mindegyik ugyan olyan jó. Én az elsőt és az utolsót próbálnám ki, a 2-at kipróbáltam pár héttel ezelőtt, működött, de jobban tetszik ez a zöldes, egyszerűbb kinézetű, mint a többi.
Nézz át ide, itt még vannak olcsóbbak is(#3982) Rem-X: erről már olvastam valahol, talán XDA-n, de sajna nem emlékszem hogy milyen címszó alatt és hogy mit írtak konkrétan. Keress rá, talán megtalálod.
[ Szerkesztve ]
-
-
BDave
őstag
Lehet, hogy kicserélik. Barátnőm S2 kijelzőjét úgy cserélték ki, hogy azt mondta - ami igaz is volt - "csak sötétben lehet látni, hogy csíkozódik a kép". A fiatal srác kijött, megkérdezte, hogy tényleg szeretné-e ha kicserélné a kijelzőt, mert lehet, hogy nem lesz jobb és ugyan ez lesz az új kijelzővel is, de ő igent mondott és ott helyben kicserélte, ráírta a garancia papírra és ment is. Kb. fél óra volt (egész végig ott voltam és közben "faggattam" is ) és közben azt mondta, hogy a Samsung elég komoly figyelmet fordít az ügyfelek elégedettségére, mert nem áll neki semmiből egy kijelzőt kicserélni. Nekem így pozitív tapasztalatom van a szervizzel, ellentétben premete kollégával.
-
BoB
veterán
válasz premete #3985 üzenetére
Amiről beszél az nem beégés hanem kép visszamaradás. (angolul screen/image retention issue)
Nekem is ilyen.
Minél kisebb a fényerő, annál erősebb. Nekem nagyon halvány csíkozás is van ami pl eltűnik ha a fényerő maxon van.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
A kettő teljesen eltértő dolog.
Beégés: a probléma az AMOLED organikus jellegéből fakad, ahogyan öregszik, veszít a fényerejéből. Ilyenkor azok a részek amik többet világítottak, halványabbak lesznek. (fixen)
Kép visszamaradás: amikor halványan még az előző képet vagy részeit látni lehet, ez nem fix, képváltás után eltűnik rövidebb hosszab idő után. (ha mindig látható az előző kép a végtelenségig, az gond)
-
bajnokpityu
félisten
válasz hallerlaller #3979 üzenetére
köszönöm mindannyiótoknak.
Sztem is hülyeség. A készülék szélességétől, vastagságától függ,h 1-2 kezes.Olyan minimálisan szélesebb,h nem létezik,h egyik jó,másik nem.eladó topping dac
-
Dzsuri89
őstag
Ez valóban egy jó kérdés.
Azt megfigyeltem, hogy amíg a képernyőhöz érek, addig nem pásztáz, csak miután elvettem a kezem, de akkor is megadott időközönként, ami nálam 3 másodperc. Ha nagyon sokat zabál az aksiból, akkor természetesen törlöm, mert azért nem olyan életfontosságú alkalmazás, de sokszor jól fog jönni, abban biztos vagyok. -
Dzsuri89
őstag
válasz slice14 #3999 üzenetére
Kell venni rá fóliát, mert ezen is logós, mint a Nexus S-sen, vagy akár az összes Samsungon, ráadásul még van jobb oldalt egy kis füle is, hogy könnyen le tud szedni...
Speedshopban vettem rá 990Ft-ért, ami fasza, mert nem karcolódik, viszont néha nagyon ujjlenyomatos és szivarvanyos erősebb fényben. A Brando fóliát istenítik itt páran, ami nem olcsó, mert 3000 Ft körül van. Következő fóliám lehet, hogy az lesz, ha a mostani elhasználódik.
Hol fogod megvenni és mennyiért?
Jól döntöttél, hogy ezt a készüléket veszed, mert nem fogod megbánni!Szép lassan átvándorolnak a Nexus S topik lakói!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest