Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz zoltanz #11158 üzenetére

    Ezek a kütyük már nem telefonok. Hordozható számítógépek, amikkel kommunikálni is lehet. A lgtöbb első okostelefonos, aki inkább divatból vette meg, belefut ebbe a "jáááájj minden nap töltenem kell az akkut" dologba. Anyám Nokia 16161-osa minden csak nem okostelefon. NEKI untig elég, mindent tud, ami NEKI fontos. Ha nem csacsorászik sokat és éjjelre kikapcsolja, majdnem 3 hétig elketyereg, pedig már több, mint 1 éves.
    Régen egy mobiltelefonnal lehetett telefonálni. Ha elég masszív volt akár még diótörésre is jó volt. Ha nem basztták őket, elmentek napokig, nekem egy Ericsson A2628s-sel, minimális használattal - napi 1-2 rövid hívás, néhanapján pár SMS, minden reggel ébresztés, éjjelre kikapcsolva - 2 hét volt a rekord. Igaz Li-ion akkuval, nem Ni-MH-del.
    Aztán jöttek a PDA-k, lehetett velük szervezkedni, menedzserkedni, de kommunikálni nemeigen. Eleinte. Aztán szépen ezek összeolvadtak, létrejöttek az okostelefonok. Mindkét kategória minden előnyével és hátrányával együtt...

    Éjjelre meg tedd repülő módba. Alig fogyaszt és reggel kolompol. Az Ace-em , ha sokat baszogatom és kihasználom minden - najó majdnem minden - lehetőségét, alig egy napig húzza, ha visszafogom magam, 2 nap megvan.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák