Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rbalint88

  addikt

  válasz kiskaktusz #20 üzenetére

  átlag user egy több éves hardvert sem használ ki. az újdonságokból csak a jobb üzemidőből profitál. emellett nyilván előny a többségnek, hogy kisebb súlyt kell emelgetni/ölben tartani, amikor a fotelből netezik. (én is ezért vettem ultrabookot.)
  grafikai melóra szerintem nem való laptop, ott igenis legyen nagy kijelző, lehessen rendesen látni a dolgokat, akkor meg az a lényeg, hogy hdmi-n milyen képet ad ki a gép.
  érintőkijelzőnek szerintem akkor van értelme, ha szét lehet szedni tabletté (aminek még mindig nem látom az értelmét), egyébként tényleg felesleges.
  szerintem a business szektor miatt még hosszú ideig maradnak a hagyományos laptopok is, csak ugyanúgy drágák lesznek, mint most, mert csak a jó gépeket fogják árulni. vagy megoldják a gyártók, hogy ultrabook méretben is legyen a vállalati előírásoknak megfelelő terhelhetőségű, biztonságú és strapabírású gépük nem drágábban.
  amúgy mi a problémád a vékony és könnyű gépekkel? gyúrni kevés egy 3kilós laptop, az optikai meghajtók használata remélem végre megszűnik (felhő és/vagy pendrive, külső hdd helyette), más hátrányt meg nem tudok felsorolni így 2 hónap használat után...

  #budasidehighlife

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés