- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Jól szellőző Thermaltake ház extrákkal
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krugszvele
aktív tag
360 x 166,4 x 245 mm. Ha már ekkora méretű házat elfogadok, akkor nem kell, hogy mini itx lap kerüljön bele, hanem jó a micro atx.
Ha meg minigépet akarok, akkor a 17x17 centis mini itx háznál nem sokkal nagyobb házat szeretnék.Mondjuk az biztos, hogy szép és biztosan jól szerelhető, logikus ház!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tetszik ez a ház, kimondottan jó, hogy belemegy ATX táp is, bár ez eléggé rétegigény lehet.
-
flashpointer
őstag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
aztan hova rakod a mini gepbe a 3 slotos videokarit? Ja hogy ebbe belefer.
-
Dr. Akula
nagyúr
Lian Li = Thinkpad 2.0. Kitartó munkával sikerült lekukázni egy régen szebb napokat is megélt márkát. Gondolom valaki ezért még bónuszt is felvett év végén...
-
Csúnya is lenne, ha nem szellőzne "remekül" ez a neccharisnya
Talán ennél már csak a bench-ek szellőznek jobbanTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ Ha nem válaszolok a privátra, akkor írj rám még egyszer, vagy hívj fel...
-
Krugszvele
aktív tag
válasz
flashpointer #3 üzenetére
Kielégíti a rétegigényt! Nagyon szép ház! Vegyétek!
-
válasz
flashpointer #3 üzenetére
Ha mini gépet szeretnék nekem nem kell bele videókari. A lényeg, hogy minél kisebb legyen.
Ekkora méretű házba pedig én is inkább jóval olcsóbb micro atx lapot vennék a keskenyebb, alacsonyabb fajtából.Persze aki mini gépet akar 3 slotos VGA-val, annak itt a lehetőség.
-
Ixion77
őstag
válasz
antikomcsi #7 üzenetére
Ha csúcsteljesítményre is vágysz akkor sajnos nem sok más választásod van. Mostanában az APU-k nagyon mostohán vannak kezelve.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Goblin12
őstag
Nekem nagyon is tetszik ez a ház, teljesen jó az itx deszka, nem is kell annál nagyobb, engem inkább az érdekelne, hogy a VGA is mesh oldallap előtt van, vagy elég már az üveget tették.
-
zed1983
őstag
Itthon lehet majd kapni valahol??
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
Új hozzászólás Aktív témák
ph 14,6 literes térfogatú, kompakt megoldás a vízhűtéseket részesíti előnyben, de jól variálható belsejében meglepően sok dolgot össze tudunk zsúfolni.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest