- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Nah csoda, hogy végre rájöttek. Kíváncsi vagyok, tényleg igaz lesz-e és mennyi is lesz az ára.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
nike_
addikt
Na, gyerünk! Ne legyen már pletyka ez az árcsökkentés.
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
Remélem(jük) tényleg lesz árcsökkentés Ha igen akkor már csak az a kérdés, hogy a 100$ engedmény hazánkban is meg fog-e látszódni?
[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Morden24
nagyúr
Érdekesség még, hogy felmerült egy Blu-ray mentes PS3 is, mellyel csak az a gond, hogy az eddig megjelent játékokat nem tudná lejátszani.
Jaj.
Ez olyan "Na, melyik lábamba lőjek...? Ja, a bal jó lesz"Valahogy kétlem, hogy lenne ilyen.
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Ja, tehát most már nem lenne elég, hogy "kevés" a PS3-ra a játék, hanem "nincsen PS3-ra játék, de gépet már vehetek"
(Főleg, amikor pár héttel ezelőtt meg olyan spekulációk voltak, hogy BR-tartalmakon nyomatnák a játékdemókat is, meg egyebek)
-
Morden24
nagyúr
válasz PowerBuldog #9 üzenetére
Tök jó, most, hogy rászántam magam, és vettem egy BR/HD olvasót a gépbe, és shoppoltam pár BR filmet, a Sony meg lehúzza a rolót
-
tiv83us
veterán
Nem tudom Magyarorszagon hogy van, de en epp ma nezelodtem egy nagyobb aruhazban es a PS3 ara megegyezik az X360 Elite pakkjaval.
Legutobb mintha a PS3 egy szazassal tobbe fajt volna, de lehet csak oregszem.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Edgeri
senior tag
Csökkentik 100$-ral az árát, de mivel a $ árfolyama sokat emelkedett a Ft.-hoz képest, nálunk minden marad a régiben, sőt...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
JanR
addikt
Akkor most vagy csokkentsenek brutalis mertekben, vagy adjak ki a Little Big Planet-et x-re
-
Edgeri
senior tag
Most akkor BR a jövőbeni koncepció, vagy nem?
Üdv, Edgeri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest