Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    sok étel közt elkészítésben átjárás van, szóval néhány alapot megtanulsz, és kehet keresztbe-kasul főzőcskézni
    pl marhapörkölt-gulyásleves kombó, általában ha csinálok pörköltet akkor csinálok gulyáslevest is, a leves alapja a pörkölt, onnantól fűszer és zöldség amit foglalkozni kell vele, én pl hagymát leturmixolom, sokkal gyorsabban fő meg és fejti ki a hatását, de lehet máshogy is, csak csípjen ( : jó marhapörkölt és gulyásleves mindig legalább picit csípős
    főzelékek elve is ugyanaz, rizst is nagyon könnyű főzni
    én nem kényszerből főzök, hanem mert szeretem, lehet kreatívkodni rendesen, minél több alapanyagot ismersz annál jobbakat tudsz főzni, én magamtól kezdtem, illetve volt gyerekkoromban egy szakácskönyv, azt akkor olvastam, első dobostortámat abból sütöttem és sok sütit is

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák