Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz fordfairlane #34 üzenetére
Jó, a 230ft-os gépet már beláttam. ~400e ből viszont vígan kihozható lenne, nyereséggel. (de még így is marad 330e amivel az apple csak a zsebe hozzá adásával tud elszámolni)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
vlevi
nagyúr
válasz fordfairlane #25 üzenetére
"Az a kéztámasz rész, "
Ez a másik. Én sosem bírtam elviselni a kéztámaszos billentyűket. Volt néhány hétig legutóbb egy MS Wireless 3000-em, nagyon jó volt, de a kéztámasz marhára zavart. Meg az, hogy bejjebb voltak süllyesztve a gombok, pontosan úgy, mint egy átlagos laptopban. Örültem, hogy el tudtam cserélni egy Wireless 800-ra, ami szolgáltatásaiban kevesebb, mint a 3000, de nincs kéztámasz rajta, és ez nekem minden pénzt megér. -
Gusztáv
addikt
válasz fordfairlane #44 üzenetére
XPS 13-at láttad már? Meg nálad mi az Air verő definíciója?
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Gusztáv
addikt
válasz fordfairlane #46 üzenetére
Az XPS legalább olyan jól össze van rakva, mint az Air (talán a zsanérja nem annyira pöpec). Alul szénszálas burkolatot kapott, a többi alu, a kijelző meg Gorilla Glass. Viszont nem is olcsóbb az Air-nál.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest