Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Testszik! Mondjuk vezeték nélkül jobban tetszene.... mikor "önálló" életre kel na úgy nagyon bejön. Vezetékkel sem rosszabb gondolom, csak nekem úgy jobban tetszik.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Na, erre (én is) kíváncsi leszek.
-
beefjeez
senior tag
érdekel
-
sz0tyi
csendes tag
WHOW!!! Ez kjó!
-
pusszycat
nagyúr
Azt honnan tudja a zegér, hogy mit vitt be már és mit még nem. Ha kétszer húzom el fölötte pl.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
szarnyalosas
tag
Na hát akkor én is kivi vagyok ennek az egérnek mi is fogja majd az ugynevezett kordinatakat megadni hogy hol nem huzta, mert a program eleg erdekes
ahogy a videoban latni
Na mejd kiderul.
Hajrá PH tv!
-
superecneB
őstag
Na ez egy értelmes fícsör nem az egér súlyozása!
-
Balage76
senior tag
Ez pont egy "egyszer talán kipróbálnám, de soha többet semmi értelme" tipusú feature. Most őszintén, ki az aki nekiáll kb 4 centi széles csíkokban beszkennelni egy A/4-es lapot?
Voltak régen azok a görgős szkennerek, pontosan ugyanezért (és a pontatlanságuk miatt) tüntek el.
-
GribMate
aktív tag
Hát ha értelmesen összehozták LG-ék, akkor még jó is lehet.
Értelmesen alatt azt értem, hogy nagyon jó szoftveres háttérrel, lehetővé téve, hogy relatíve gyorsan húzogatva is lehessen szkennelni, hiba nélkül, pontosan és szépen ismerje fel a szövegeket, színeket, táblázatokat, stb.
És persze mindenezek mellett is csak akkor van értelme, haolcsóbbnem drágább, mint egy hasonlóan jó képességű szkenner és egér külön-különVan egyébként bőven célközönsége, már csak a hordozhatósága miatt is.
Szvsz bika szoftver és értelmes ár a siker kulcsa, ezek mellett azt mondanám le a kalappal -
cashzoli
aktív tag
Na, ez is nagy adás lesz!
+20 piros pont a régi oldalról. || Makulátlan, persze. No de mi az a makula?
-
pusszycat
nagyúr
Na ebböl se lesz wifis nincs hely az elemnek.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
pheke
tag
Kint az adás!
pheke
nope...
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
superecneB #10 üzenetére
Ráadásul ez is nehezíti. (rejtett fícsör)
-
ufocsalad
tag
Vajon hardveres OCR van benne?
-
beefjeez
senior tag
háhogycsinájjuk?
jóteszt, jó egér
-
GribMate
aktív tag
Akkor oks, a hardverigény ilyen vonatkozásának megemlítése már elkerülhette a figyelmem.
Talán mert az államat keresgettem a teszt közben és a "Maszthev" listámra irkálgattam valamit...Egy kérdés, ami még felötlött bennem: ugye a driver/progi van olyan intelligens (mert egyébként minden más tekintetben az), hogy pl. játék, vagy egyéb teljes képernyős módon futó alkalmazás esetén kikapcsolja szépen a SCAN gombot
Nem lenne jó, ha épp egy sniper lövöldözne rám, miközben egy mellényomás miatt nem gránátot dobnék, hanem egy nagy gépigényű programot elindítva beszkennelném a Playboyos egéralátétem...
-
qfm
senior tag
Up, hogy ne felejtsem el megnézni ha gépnél leszek
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Aztaq..., ez elég jó kis kütyü, és azt a ~23eFt-os árat kb. meg is éri!
No meg hát pheke "hasmasszázsa" - duplán megérte megnézni a műsort! -
kapeti07
senior tag
Ez jó kis találmánynak tűnik. Emlékszem mikor az Istenek Fegyverzete 2-ben Jackie előkapott egy kis kézi szkennert a táskájából és mikor használta leesett az állam. Ez most megvalósult egy egér méretben ez állat!
Xbox: kapeti
-
donjohnson
őstag
ma nem lesz adás?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
pusszycat
nagyúr
válasz
donjohnson #31 üzenetére
Kérdésben a válasz.
-
ledgeri
nagyúr
ma néztem meg... kimaradt a :
SPECIÁLIS BEÁLLÍTÁSOK!!anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
Prof01
veterán
Jó kis cucc!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
montressor
aktív tag
sziasztok
nem tudna vk megmondani, h a specifikacioban scanner reszeben mit jelent a kiemelt resz?
SCANNER
DPI Adjustable up to 320 (320/200/100)
Scan Size Any size up to A3
Pixel Size 640x300 pixels @ 30Hzkoszi
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érdekes koncepcióval állt elő az LG: egy drótos egeret és egy mini szkennert épített össze. A világ első egérszkennere a PH!TV-ben!
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest