Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolexx
aktív tag
Erre kíváncsi vagyok, főleg a zsanérokra, és az anyagminőségre. Gondolkodom, hogy ez, vagy az edge 330.
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Urna
tag
Csak nálam nincs adás?
Már van[ Szerkesztve ]
S10 + Galaxy Watch 3
-
fuze
őstag
Megy az adás!
adms.hu | UI Designer
-
tvse1995
senior tag
De szép is lenne mindez mondjuk 150k-ért.
-
Laci.M
senior tag
Én pont egy hete vettem egy ilyet Z380 150k-ért.
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, csak tudnám minek erőltetik még mindig azokat a ma már kihasználatlan dvd meghajtókat Akinek fontos, az vehetne külső olvasót pár ezer Ft-ért, akinek nem kell annak meg mehetne be a helyébe egy SSD.
Én sokáig kerestem, nem találtam ár/értékben jobbat 13,3"-ban.
Aláírás
-
Mercutio_
félisten
168-ért adják i3-mal Win7-tel, de ha megelégszel kissé herélt szandimagos Pentium 977-tel win7 és 24GB-s SSD nélkül, akkor 128-ban megáll.
Pofás ez a Z380, akku cserélhető, mennyit bír, kijelző fényes vagy matt, általános anyagminőség?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Laci.M
senior tag
A Z380 NEM ultrabook szerű cucc, sima mezei kis méretű notebook.
Akksi 6 cellás, cserélhető (nem tudom pontosan hány WH-ás, arról megy most is, így nem tudom leolvasni most) Ha jól értelmezem a hátlapot akkor a memória, winyó is cserélhető a hátlapi szerelőnyílás segítségével.
Meglepően sokat bír, azt hittem az i3 jobban zabál majd, de 800MHz-re leveszi magát, ha nincs rá szükség. Teljesen még nem mértem, de 2 óra netezés, (facebook, ph, youtube, email) után még 50% körül van az akksi.
(most pont egy órája megy 2-es fényerőn, 78%-on áll, azt írja, hogy még 3óra45 perc)Sajna a kijelző fényes, ez egy elég nagy negatívum, de fényerőben nincs hiány szerencsére.
Anyagminőség: teljesen korrekt, billentyűzetet imádom (halk, jó a nyomáspont, kézre áll) + pont a világító érintőgombokért: némító, hangerő, webcam, ventillátor üzemmód(standard, szuper zajmentes, hatékony a hőszórásban, portalanít), Viszont a touchpad nem az igazi. Az előző Asusomon jobban szerettem, de majd megszokom.
Meglepődtem amúgy, mert nem játékra vettem, de annyira nem is vészes ez a HD3000. Pár példa: Mafia 2 (natív felbontás, alacsony részletesség) simán megy. NFS Most Wanted megy teljesen full felbontásban, full részletességben.
Sokat vaciláltam, de úgy döntöttem nem ér meg nekem +30k-t az Ivy Bridge. Fejlesztésként megy majd jövőre a dvd helyére egy SSD beépítőkerettel!
Összességében: akinek fontos a kis méret, hordozhatóság annak kiemelten ajánlott! Akinek jó a 15,6" az kap ennyiért sokkal erőssebb vasat.
Aláírás
-
mmdms
addikt
A 200-220 000 Ft-os notik\ultrabook szerűségek kategóriájáról nem lehetne egyszer egy hasonló tesztet? pölö a nagytesó u410, Fuji UH552-t, meg még egy kettőt. Vagy ez nem megoldható?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
horimre
csendes tag
nem lett rögzítve az adás? pedig megnézném utólag...
-
donjohnson
addikt
az hogy lehet, hogy itt a Pheké-nél van 720p, a mobilarénás srácoknál meg csak 480p?
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
pronyo
tag
Sikerült egy kicsit megnézegetnem élőben
Pár észrevétel:
- billentyűzet viszonylag jó nyomásponttal rendelkezik, bár a Lenovo-hoz méltatlanul horpad/rugózik a közepe,
- a fedél az én ízlésemnek túlságosan hajlik, nyeklik (a zsanér egyébként jól tart, hogy meddig az kérdéses)
- a touchpad nekem tetszett, bár ettől az integrált megoldástól eléggé idegenkedem,
- ez a gép egyébként ésszerű kompromisszum a vékonyság és a használhatóság között.Röviden ennyi, amit egy nagyon rövid tapogatásból le tudtam szűrni.
Nekem ennyi elég - i5 2400, 8GB, EVGA GeForce GTX 560 Ti Maximum Graphics Edition, iPad Air, iPhone 4S, Olympus OM-D EM-5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF - Intel Core i5 7500 4 x3.8GHz/16GB DDR4/256GBSSD+Win11Pro
- Hibás Gigabyte 1080ti 11gb
- ÚJ Bontatlan Samsung Z Filp6 // Fold6- több színben- 3 év Samsung garancia
- Eladó JBL Endurance SPRINT fülhallgató
- Patriot Viper Steel 2x8GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest