Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

Sziasztok !
    Sajnos keson jott a cikk. Mi ugyanis kb. egy honapja vettunk 2 db-ot. (mindketto nagyapamnak 1-1) Ranezesre es elso hasznalatra a telefon kituno. Jo forma, jo anyaghasznalat, remek gombok es kijelzo. Az, hogy van "dokkolo", veszhivo, "szamkihangositas" igazan naggya tennek a keszuleket. Aztan az ember elkezdi hasznalni: a hangminoseg eleg gyatra, bar ezt a celcsoport meg talan elnezne, csakhogy halk(ami valljuk be, a celkorosztalyt nezve erdekes). Sebaj, adunk ra hangot. De hogyan ? -ja hiaba van hangeroszabalyzo, a draga keszulek felulbiral minket es bosszanto modon megerositest var - biztosan nem hallod ?, akkor nyomd meg az OK-t. -aaaaaaa
    Megnyomod, de a hangero akkor is olyan, amit az en 6310-esem konnyeden felulmul. Ja, es a mennyiben jol vettem eszre a hivas befejeztevel a draga visszater a "normalis" allasba es a kovetkezo beszelgetesnel kezdhetjuk elorol a bosszanto hangositasi procedurat. (Japanban talan ket hivas kozott megjavul a nagyothallok fule ?) A billentyuzar kriminalis. En alig tudom kapcsolgatni a "finom" ujjaimmal, nem pedig az idosek a kerges, "suta" kezukkel - ujabb remek pont. Akkumulator - vaaaaa, a kedvencem. Nem tudom, hogyan jon ki az egy het a kedves teszteloknek, mert bar ezt vartam volna en is (minimum), de nem igy van. Napi ket rovid beszelgetes eseten (max. 2 * 3-4 perc) 3, maximum 4 nap. (es semmi zseblampa es felesleges "gyakorlatozas" nincsen a telefonon, csak ugy pihen a zsebben. Es akkor a non plusz ulra: az egyik keszulek gondol egyet es napkozben kikapcsol, igy csak alom marad a tavfelugyelet az oregen. (ez a problema meg nincsen lefutva, most megy korbe a telefon a csaladban, hogy esetleg nem a SIM okozza-e) A telefonnal szemben egyetlen elvaras volt: mi felhivjuk a nagyszuloket, megkerdezzuk, hogy vannak es mi kell a boltbol, illetve ok megnyomjak a gyorshivot es elmondjak, mit szeretnenek. Sajnos ez most nem teljesul. A csaladunk eleg nagy Panasonic fan, szinte minden szorakoztato elektronikai termekunk toluk valo, de most megmutattak (2*20 ezerert), hogy telefont tovabbra sem igazan tudnak gyartani. Kar erte, mert a kulso alapjan biztam benne, hogy most sem csalodunk, de mar banom, hogy nem Hagenuk-ot vettunk. - Megegyszer megjegyeznem, a tapasztalataimat ketto egyidoben vasarolt telefonrol irom, szoval nem nagyon merul fel a kifogtuk az egy rosszat a polcrol lehetosege.

Új hozzászólás Aktív témák