- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
szegény csávó pénz büntetés vagy börtönt nem kapott? mert ha nem viszonylag egyszerűen meguszta
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Vistaboy
veterán
Nem említettek ilyesmit, de egy rakás egyéb dolgot is megtiltottak neki, nem írhat, linkelhet weboldalakon, meg még mittudomén, ott van az eredeti hírben a pontos szöveg. A lényege viszont nagyjából ennyi.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
madgie
titán
Nemcsak a homebrew cuccokat mókolták meg, azt rebesgetik, a 3.56-os gépeken "véletlenül" a gyári HDD-t sem lehet kicserélni. Egyre inkább betart a Sony a júzereknek...
-
Steven
addikt
mindazonáltal vicces ... F@szért verte nagy dobra ... titokban kellett volna tartani vagy névtelenül vagy mit tudom én ,hogy kell hacker zseninek lenni...
, de amúgy minden tiszteletem az övé biztos nem lehet buta gyerek...
madgie
Élő pl . mutatja mind hiába...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
hemaka
nagyúr
Majd elkapják, aztán dolgozhat sok $-ért az állambácsinak. szegény, nagyon sajnálom
-
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
dabadab
titán
A Sonynak nem kellett volna maga ellen forditania az otherOS-es bandat. A jatekokat megtoro crackerek alapvetoen nem tul nagy langelmek, az igazi szakertelem a homebrew scene-ben van. A PS3-at evekig nem torte meg senki, amig az otheros opcio volt, aztan amikor elvettek, par honapon belul jott a tores.
DRM is theft
-
davep
tag
Ez most mit? Nemrég még arról volt hír, hogy a jailbreak legális.
Machete don't text
-
Morden24
nagyúr
Most én nemtom, hogy van a komplett sztori, de amennyire tudom, GeoHot nem tette lehetővé - sőt, olvastam olyan környezetben is, hogy kifejezetten nehezítette - a backup copy-k telepítését a gépre.
Most akkor hogyafrancban van ez az egész?
Nem write-only vagyok, csak már akkora a kavarás, hogy ihaj, és 10 helyről 11 félét lehet olvasni, nem számolva a kommenteket, ahol vannak.Sectumsempra - For Enemies
-
Bambala
csendes tag
George "Geohot" Hotz ezt könnyen kikerülheti. Azt kell mondania: A konzol Amit Nem Nevezünk Nevén
A boldogság titka az, hogy elérhető céljaink legyenek. /Nicholas Sparks/
-
dabadab
titán
válasz ProEvoFan #16 üzenetére
Sajat bevallasa szerint 2008-ban egy unlockolt 8 GB-s iPhone-t egy Nissan 350Z-re meg harom eredeti 8 GB-s iPhone-ra cserelt el, de csinalt meg par ertelmes dolgot (es ehhez vedd hozza, hogy meg csak 21 eves).
DRM is theft
-
dabadab
titán
-
nagyúr
Nem kellene ezt a törést erőltetni mert könnyen elmérgesedik a helyzet. A vásárlók szívnak aztán vagy nem vesznek több ps3-mas játékot vagy áttérnek warezra, ami ugyanazt eredményezi, nem vesznek annyi játékot mint korábban.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tabu3x
tag
Az otherOS bandának mióta van szüksége a PSN-re, úgy őszintén? Azt tudom, hogy vannak akik sokat vettek PS3-ból az erős hardvere miatt, és spec szoftvereket futtatnak rajta, de ehhez minek a PSN? Egyszer időjárást szimulálok, egyszer pedig játszok?:-) Szóval, ha nem kell a PSN, akkor nem kell a firmware frissítés sem, és akkor minden maradhat a régiben.
A slim gépeken pedig eleve nem volt other OS option. -
bAtt001
addikt
szegény csávó most hogy hívja át a haverjait ps3-azni? "figyi nem jöttök át játszani azzal tudjátokmivel?" xDD
-
anulu
félisten
úgytudom, MS már leigazolta, és állják a perköltségét meg mindent. szóval lehet ők is beszállnak a buliba
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Tituka
senior tag
hát ez gyors volt...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
anulu
félisten
pár kiegészítés:
- LV0 loader és LV1 hypervisor kulcs még nincs meg, kakaroto dolgozik rajta ezerrel.
- valamint módosított 3.55-el is megy a PSN, kell egy DNS loop. (van publikus, 3.55-re működő DNS IP a neten. senki ne kérdezze mi az, nem mondom meg!) Windows 2003 R2 DNS-ben kb 2 perc alatt össze lehet drótozni
- mivel a root key lett megcsapva, amíg azt nem változtatják meg, addíg marad az új firmware-ek után ez a szintidő, kbszóval, szetrintem a Sony inkább +feature-ket pakolna be, ahelyett, hogy foggal-körömmel védi az alsónadrágig levetkőztetett rendszerét
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
"emberi fogyasztasra alkalmassa" teszi. Igazabol Geohot azt mutatta meg az ez irant erdeklodoknek, h hogyan kell a kulcsokat kiszedni. Onnantol onmagat viszi elore. A Sony ha kicsit is figyelne a vevoire sokkal kisebb lenne a cfw igeny. Nem a backup managerre hanem pl a (kulso) hddrol torteno hd film lejatszasra.
-
anulu
félisten
reszemrol a felhasznalok lenezeseben latom a problema fo okat. Kb 1,5 eve ugy erzem, h a user csak addig jo mig megveszi a jatekot. Ps2nel ez nem lehetett gond, az ujrendszerrel viszont tele lehetne rakni olyan kenyelmi dolgokkal, h csak a nyalunk csorogna es kapkodnank a fejunket. Ehelyett van egy hasznalhatatlan browser, 0 external storage support (a kepek pendriverol megneznetosege nem kihasznalasa a dolgoknak). Nulla ps1 es 2 support a hivatalos firmware-ben. Felmerul bennem a kerdes: mire szamit a ceg a Ps4el kapcsolatban?
-
tabu3x
tag
Nem tisztem a Sonyt védeni, de nem egészen értem, hogy az miért a felhasználók lenézése, hogy nincs benne egy tényleg jó böngésző, vagy hogy a külső hdd csak korlátozottan csatlakoztatható. Nem mondom, ezek mind jók lennének, de ha így nem megy, akkor
egy DLNA képes eszközről szinte bármi megnézhető...
A browserre egyébként nem is vágyom annyira, próbáltam HTPC-n ua. tv-n (46") és ua. fotelből, hát több méterről nagyon gáz az olvasás. btw, még pc-re sincs minden szempontból igazán jó browser, nemde?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest