Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    1- rákaptam az aroma telepítős fullgapps-ra. Óvatosan kell vandálkodni, mert ha nem figyelsz, nem fog elindulni a rendszer (pl. kifelejted a launchert :DDD ). Cserébe megmondhatod neki centire, mit rakjon fel a gapps csomagból. Ez pl azért érdekes, mert nem tolja tele a /system partíciót szutyokkal. Arra pedig mondjuk nekem azért van szükségem, hogy felmenjen rá az ARISE (a viper jelenlegi fejlesztett verziója, igazából meggyőzött).

    2-Kicsit pörgök még a kamera témán:

    -OOS-hez való Lightning kernel+ OOS kamera blobs mellett a frissen felfedezett portolt oos kamera már sokkal jobb, egész minimális a különbség jpg-ben a bacon javára (láthatóan a képfájlméret is sokat nő).
    -Beállításokban megjelenik a manual mód és úgy látom működik is.
    -továbbra is megy a panoráma és a hdr.

    3- van egy "true stereo" mod xda-n, mely segítségével aktiválhatjuk a telefonhívásokhpz használt füles részét a telefonunknak (earpiece) és ennek segítségével valódi sztereó lejátszást kapunk a teló hangszóróin. Kicsit macerás és persze nem lesz belőle Linn Soundsystem (az earpiece SOKKAL halkabb, mint a dedikált teló hangszóró és torzít is, ha odadugod a füled, viszont szép puha hangszíne van meglepetésre), de ki lehet próbálni. Dirty flash visszacsinálja, ha nem tetszik.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák