-
PROHARDVER!
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Köszi az infót, én megint szívtam egyet a LineageOS-el, és most lett elegem, mire megszűnt a gyári rendszer támogatása, vissza tértem ahhoz.
Szóval gondoltam fel rakom a legújabb, 9-es androidra épülő OxygenOS-t, sideloaddal akartam fel rakni, mindig FAIL-t kaptam, végül az unbrik leírással sikerült vissza raknom az alap 6-os androidos verziót, itt próbáltam sideloaddal ismét fel rakni a gyári legfrissebbet, persze hogy FAIL, és semmi más üzenet.
Aztán szépen OTA-n 6 ról 7-re, majd 8-ra frissítettem, aztán jött a 9-es, ahol FAIL!
Azt hittem megőrülök!
Utána szerencsére itt rá kerestem, és a bootloder nyitott volt nálam is, bezártam, és rögtön ment minden.
[Youtube Videó szépen mutattja a visszaállítást
Köszi hogy megosztottad a tapasztalatodat, lehet még most is keresgélnék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs