Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz ollie #5168 üzenetére

    Első indításkor kapásból belőttem neki a mintát + az ujjlenyomat-azonosítást, idáig nincs is gond. Csináltam egy nandroid-backup-ot a TWRP felrakása után biztos ami biztos, majd csináltam még egyet, miután az összes általam használt program feltelepült illetve beállítódott, meggyorsítandó az életem ha vmelyik custom rom nem tetszene.
    Gyorsan felszórtam a CM-et mert a 3.2.2 alatt előjött olyan nálam h a prioritásos mód ellenére is átjöttek a Hangouts illetve Telegram - jelzések, valamint az automatikus fényerőszabályzóval is akadtak problémáim.
    A CM felrakása után vmit elronthattam, mert a színhőmérséklet eléggé meleg volt - gondoltam elfelejtettem a wipe-ot és benn maradt még a CF.Lumen beállítása - menjen hát vissza a 3.2.2.
    No igen, akkor gyorsan nandroid restore, de a képernyőmintát nem fogadja el, tehát a belakott rendszert nem tudom elindítani mert mindig hibás mintát jelez - ami kizárt, mert rendszerindításkor viszont elfogadja.
    Sebaj, nincs veszve semmi, nem okoz lelki törést mindent újból feltelepíteni, csak meglepő h a nadroid restore rendszert nem hajlandó elindítani... :F
    Most marad a CM, ebben rendesen működik a DND és a fényerőszabályzó.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák